Πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες: βασικοί κανόνες

Κάθε άνθρωπος, του οποίου η ηλικία υπερβαίνει τα 30 χρόνια, δεν πρέπει να αγνοήσουμε τις αλλαγές στο σώμα με τη μορφή συχνή ούρηση, ενόχληση στην περιοχή του πρωκτού. Μετά από όλα, αυτά είναι σημάδια της προστατίτιδας του προστάτη. Αυτό είναι μια σοβαρή ασθένεια. Αν δεν πραγματοποιήσει την κατάλληλη θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες.

πρόληψη της προστατίτιδας

Πριν το διαβάσετε περαιτέρω, θα σας κάνω 1 ερώτηση. Είσαι ακόμη ψάχνει για μια μέθοδο για να καθορίσει την ικανότητα;

Σπεύδω να σας προειδοποιήσω, τα περισσότερα από τα φάρμακα για τη δραστικότητα είναι στερεά διαζύγιο έμποροι που χτύπησε εκατοντάδες τοις εκατό για τα ναρκωτικά, το κόστος των οποίων τείνει στο μηδέν. Όλα θα ήταν τίποτα, και σαν τα ναρκωτικά viagra εργασία. ΑΛΛΆ.

Σχεδόν όλα τα χάπια δραστικότητα αιτία άμεσο εθισμό.

Είναι πολύ απλό, έχοντας πιει μόνο μερικές φορές για τον εντ φαρμακευτική αγωγή, δεν θα είναι σε θέση στο κρεβάτι ΤΊΠΟΤΑ χωρίς τη βοήθεια αυτού του εργαλείου. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς μαφία των ναρκωτικών κερδίζει πολλά χρήματα για την εκ νέου πώληση. Μόλις γαντζώθηκε στη βελόνα.

Πρόληψη της προστατίτιδας περιλαμβάνει σωστή διατροφή. Ένας άντρας πρέπει να πίνετε πολλά υγρά την ημέρα ποσότητα που θα πρέπει να είναι περίπου 2 L. Αυτό θα αυξήσει την ποσότητα των ούρων που θα ξεπλύνετε τα επιβλαβή βακτήρια. Μια μέρα, ο άνθρωπος θα πρέπει να τρώνε περίπου 3 χιλιάδες θερμίδες. Το σώμα χρειάζεται να τα λίπη ζωικής και φυτικής προέλευσης.

Στο σπίτι σας είναι να τρώτε τα τρόφιμα αυτά για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από προστατίτιδα:

 1. Το βόειο κρέας, το κοτόπουλο, χωρίς λιπαρά ψάρια πιάτα.
 2. Τα αυγά. Έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της μυστικό.
 3. Μια ποικιλία από γαλακτοκομικά προϊόντα. Μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, για να προστατεύσει τον εαυτό σας από τη δυσκοιλιότητα, η οποία θα επηρεάσει αρνητικά τα όργανα της πυέλου.
 4. Οι ντομάτες. Έχουν φυσικό αντιοξειδωτικό λυκοπένιο. Είναι απαραίτητο για την υγεία των ανδρών.
 5. Λάχανο διαφορετικές ποικιλίες. Αυτή καταπολεμά τη φλεγμονή.
 6. Μπιζέλια, φασόλια.
 7. Τα προϊόντα της θάλασσας. Είναι σε θέση να αποκαταστήσει την υγεία του προστάτη μετά από φλεγμονή.
 8. Μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς.
 9. Μέλι.

Το φαγητό μπορεί να γίνει το πιο ισχυρό βοηθό για την πρόληψη της ασθένειας στο σπίτι σας.

Μασάζ του προστάτη είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της πάλης ενάντια στη στασιμότητα στην περιοχή της πυέλου. Με τη βοήθεια του μασάζ δεν είναι μόνο για την πρόληψη της προστατίτιδας, αλλά και τη θεραπεία της. Για να το κάνετε αυτό, ο γιατρός στόχους του προστάτη με το δείκτη, βυθίζοντας τον στο καβάλο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, να επεκτείνουν τα αιμοφόρα αγγεία, να ενισχύσει τους μυς.

Μετά το μασάζ πιο αποτελεσματικά φάρμακα, λόγω του γεγονότος ότι είναι καλύτερα να διαπεράσει τον ιστό. Το αποτέλεσμα ήταν πιο ορατή, η διαδικασία πρέπει να γίνει από έναν επαγγελματία. Για κατά τη διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να είναι σε χαλαρή κατάσταση των μυών του περινέου, το οποίο δεν είναι δυνατό να γίνει όταν το μασάζ του προστάτη τον εαυτό σας στο σπίτι.

λαϊκές θεραπείες

Πολλοί άντρες χρησιμοποιούν φάρμακα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την προστατίτιδα. Αυτή η μέθοδος πρόληψης είναι σε ζήτηση, καθώς δεν είναι απαραίτητο να περάσετε τις δυνάμεις και το χρόνο. Αυτό χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα.

Υπάρχουν ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για προληπτικούς λόγους.

Αυτό το φάρμακο ανήκει στην ομάδα που περιλαμβάνει φάρμακα με αναπλαστική δράση, ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Thiotriazolin χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα της νόσου, τη διεξαγωγή πρόληψη.

Αυτό το φάρμακο είναι ένα χάπι που καλύπτει το κέλυφος. Είναι σε θέση να αποκαταστήσει τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων, έχει θετική επίδραση στη στύση. Χρησιμοποιείται, αν διαταραχθεί ούρηση, καθώς και για σκοπούς πρόληψης.

Είναι μια φυσική θεραπεία που παράγεται χάπια. Οδηγούν σε κανονικές μεταβολικές διαδικασίες, αφαιρεί φλεγμονή, διόγκωση του προστάτη, την εξάλειψη του πόνου. Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν το σώμα από την προστατίτιδα.

Το φάρμακο που προστατεύει τον οργανισμό από φλεγμονές, μολύνσεις. Όπως τα προαναφερθέντα εργαλεία, Cernilton φυσική σύνθεση. Για τη θεραπεία της προστατίτιδας χρησιμοποιείται με φάρμακα αντιβακτηριακά και για σκοπούς πρόληψης είναι να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο εργαλείο.

Λαϊκές θεραπείες για την πρόληψη της προστατίτιδας

Πρόληψη της προστατίτιδας άσκηση και διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Μια ποικιλία από συνταγές που μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να διατηρήσουν την υγεία τους. Βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από την ανάπτυξη της προστατίτιδας.

Πρόληψη λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει πολλές συνταγές. Ως εκ τούτου, κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει μια κατάλληλη μέθοδο. Αρκετά αποτελεσματική θεραπεία είναι ένα αφέψημα από τη φλούδα του κάστανου άλογο.

Για να κάνετε αυτό το φάρμακο, θα πρέπει 500 ml βραστό νερό, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας από αυτό το στοιχείο σε μορφή σκόνης. Μετά την έγχυση για 24 ώρες, πιείτε 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως, το πρωί. Η ρεσεψιόν τελειώνει όταν το φάρμακο.

Λαϊκές θεραπείες όχι μόνο την πρόληψη, αλλά και τη θεραπεία της νόσου. Για πολλές από τις συνταγές που η γύρη των λουλουδιών. Για να προστατεύσει το σώμα από προστατίτιδα, συνιστάται να φας 1 κουταλιά της σούπας κάθε μέρα αυτό το στοιχείο κατά τη διάρκεια του μήνα. Δεν επιτρέπεται να επαναλάβουν τα μαθήματα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα μήνα.

Προκειμένου να ασχοληθεί με την προστατίτιδα, πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν το αφέψημα από σπόρους μαϊντανού. Σπόροι θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας προστίθενται σε 500 ml βραστό νερό. Όλα αυτά θα πρέπει να τα βράζουμε σε μια μικρή πυρκαγιά, μετά την οποία το μίγμα αφήνεται για μια μέρα για να σχεδιάσετε. Καθημερινά το κόστος να εφαρμόσει μερικές ΓΟΥΛΙΈΣ με άδειο στομάχι το πρωί.

Για την αποφυγή της νόσου, μπορεί να βοηθήσει ασκήσεων για την πρόληψη της προστατίτιδας. Καθημερινά θα πρέπει να πάρετε για να προστατέψετε τον προστάτη σας από ασθένειες.

Για αυτό μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες ασκήσεις:

 1. Θα πρέπει να καθίσει οκλαδόν κάθε ημέρα για 7-10 φορές.
 2. Θα πρέπει να καθίσει στο πάτωμα, λυγίστε τα γόνατά σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αρχίσει να κινείται μέσα από την περιοχή των γλουτών. Αυτή η βόλτα πραγματοποιήθηκε για αρκετά λεπτά.
 3. Θα πρέπει να γίνει και θα ξεκινήσει να ταλαντεύεται το ευθύ πόδι. Κάθε σκέλος πρέπει να κάνετε περίπου 50 κούνιες.
 4. Είναι απαραίτητο να γείρετε το σώμα από 10-20 φορές σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
 5. Τα οφέλη της άσκησης "Ποδήλατο". Αυτό γίνεται για 7-10 λεπτά.
ασκήσεις

Τέτοιες ασκήσεις για την πρόληψη προστατίτιδα εύκολο να εκτελέσει. Θα ενισχύσει τους μυς, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία έχει μια θετική επίδραση στην υγεία του προστάτη. Αρκετό για να δώσει κάθε πρωί λίγο χρόνο για το γυμναστήριο.

Έτσι, με τον προστάτη πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνδρες. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια, η οποία δεν είναι τόσο εύκολο για τη θεραπεία. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο για να προστατεύσει το σώμα σας από την ασθένεια, χρησιμοποιώντας τεχνικές πρόληψης.

30.10.2018