Το καλύτερο φάρμακο για προστατίτιδα στους άνδρες: λίστα και συστάσεις

Για να επιλέξετε ένα ενιαίο καλύτερη θεραπεία για την προστατίτιδα, η οποία θα της νόσου σε όλα τα άτομα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Φάρμακα από προστατίτιδα, διαφέρουν στην τιμή και την αποτελεσματικότητά του στη θεραπεία. Εξετάστε τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα από προστατίτιδα και να συζητήσουν τα βασικά σημεία που χρειάζονται προσοχή στην επιλογή τους.

φάρμακα από προστατίτιδα

Στην ιατρική πράξη υπάρχει μια τάση να "αναζωογόνηση" χρόνιες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος στους άνδρες: αν το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα προστατίτιδα βρέθηκαν κυρίως σε ασθενείς ηλικίας άνω των 55-60 ετών, σήμερα είναι η νόσος συχνά διαγιγνώσκεται σε άνδρες ηλικίας κάτω των σαράντα. Η αιτία είναι διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, χρόνιες παθήσεις, Αφροδίσια νοσήματα, μακροχρόνια σεξουαλική αποχή, κ. λπ. ευτυχώς, φαρμακολογία προσφέρει πολλά αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας. Σήμερα θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες: φάρμακα, Γενικές δραστηριότητες και εναλλακτικά μέσα – ας εξετάσουμε την πιο αποτελεσματική.

Τι πρέπει να ξέρετε για προστατίτιδα

Προστατίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος του αδένα του προστάτη είναι ένα μικρό όργανο του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, που βρίσκεται κάτω από την ουρήθρα. Παράγεται από το μυστικό που εμπλέκονται στη σύνθεση των εκσπερμάτωση και κορεσμένο με θρεπτικά συστατικά. Φλεγμονή του προστάτη είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τα συμπτώματα δηλητηρίασης, πόνος στην κοιλιακή χώρα, δυσκολία στην ούρηση, αλλά απειλητική επιπλοκή είναι η οξεία κατακράτηση ούρων που απαιτούν άμεση χειρουργική παρέμβαση.

Ταξινόμηση των φαρμάκων για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες μπορούν να χωριστούν σε τρεις μεγάλες ομάδες:

  1. Αντιβιοτικά – αντιβίωση για την καταπολέμηση της η κύρια αιτία της νόσου της λοίμωξης;
  2. Παθογόνων σημαίνει να καταστείλει τη φλεγμονή του προστάτη και τη μείωση της συμφόρησης στο σώμα;
  3. Συμπτωματική φάρμακα – που αγωνίζονται με τα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου.

Αποτελεσματικά τα χάπια μόνο στη σύνθετη θεραπεία ασθενειών, όπως φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας άνδρες πρέπει να καταπολεμηθούν όχι μόνο τα συμπτώματα αλλά και να εξαλείψει τα συμπτώματα.

Αντιβιοτικά για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Χρήση των αντιβιοτικών – ο στυλοβάτης της θεραπείας της βακτηριακής φλεγμονής του προστάτη αδένα. Τι φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία προστατίτιδα;

Στην οξεία φλεγμονή του προστάτη, που συνοδεύεται από σοβαρά συμπτώματα της δηλητηρίασης, κατακράτηση ούρων και έντονο πόνο, τα αντιβιοτικά είναι κατά προτίμηση να χορηγείται ενδοφλεβίως. Σε χρόνια προστατίτιδα χρησιμοποιείται χάπια. Τη διάρκεια της θεραπείας κατά μέσο όρο 10-14 ημέρες στην οξεία μορφή της νόσου και 7-10 ημέρες για χρόνια.

Παθογενετικοί και συμπτωματική θεραπεία.

Μια από τις κλασικές εκδηλώσεις της προστατίτιδας είναι αιτίες τους λείους μυς της μικρής πυέλου και η παραβίαση του την εκροή των ούρων. Πρησμένο και φλεγμονή του προστάτη αδένα βάζει ακόμη μεγαλύτερη πίεση για την ουρήθρα, και ο ασθενής έχει μεγάλη δυσκολία στην κένωση της κύστης. Μπορείς να το παλέψεις με τη βοήθεια των σύγχρονων φαρμάκων.

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα για προστατίτιδα είναι συνταγογραφείται για την επίλυση πρήξιμο, ερυθρότητα και πόνος. Αυτοί χωρίζονται σε δύο ομάδες: στεροειδών και μη-στεροειδών.

Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα (Μσαφ)

Συνήθως σε πρότυπα αλγόριθμος για τη θεραπεία της ασθενείς με προστατίτιδα, εφαρμόζονται τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα και ελάχιστες παρενέργειες.

Ορμονική (στεροειδές) κεφάλαια

Η αναποτελεσματικότητα της θεραπείας Μσαφ γιατροί αναγκάζονται να καταφεύγουν σε θεραπεία ορμονικής αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Για την ανακούφιση από την οξεία φλεγμονή χρησιμοποιείται:

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Στεροειδής φαρμακευτική αγωγή από προστατίτιδα έχουν μια έντονη ικανότητα να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ως εκ τούτου, δεν εκχωρούνται σε HIV και άλλες ανοσοανεπάρκειες.

Τοπική αντι-φλεγμονώδη φάρμακα

Η πιο αποτελεσματική αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα για προστατίτιδα με τη μορφή υπόθετα του ορθού.

Φυτικό φάρμακο για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Αντι-φλεγμονώδη δράση σε προστατίτιδα έχουν οι εγχύσεις και decoctions των φαρμακευτικών φυτών:

  • St. wort του Ιωάννη;
  • yarrow;
  • tansy;
  • σειρά;
  • αψιθιά;
  • το φικαρία;
  • κώνοι λυκίσκου.
φαρμακευτική αγωγή

Αποτελεσματική αποτελέσματα στη θεραπεία της οξεία και χρόνια προστατίτιδα στους άνδρες μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συνδυασμένη χορήγηση φαρμάκων για etiotropic, παθογενετικοί και συμπτωματική θεραπεία. Μην ξεχάστε για μη-φαρμάκων τρόπους θεραπείας της νόσου: τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα, φυσικοθεραπευτικής διαδικασίες, και το μασάζ του προστάτη. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να ξεχάσουμε τον πόνο, δυσφορία και δυσκολία στην ούρηση.

30.10.2018