Αντιβιοτικά για προστατίτιδα λίστα, και πώς να το πάρει

Η αναγκαιότητα της αντιβιοτικής θεραπείας για την οξεία βακτηριακή προστατίτιδα με σοβαρά συμπτώματα δεν είναι σε αμφιβολία.

θεραπεία της προστατίτιδας με αντιβιοτικά

Αλλά, δεν είναι σκόπιμο να πάρει αντιβίωση για χρόνιες και μη ειδική φλεγμονή του προστάτη αδένα; Και υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των ομάδων αντιβακτηριακών φαρμάκων για τη θεραπεία της προστατίτιδας;

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το πώς να τη θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες με αντιβιοτικά και ποιες είναι οι αντενδείξεις για λήψη. Και παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των αντιβιοτικών για την προστατίτιδα.

Αντιβιοτικά για προστατίτιδα στους άνδρες: είναι πάντα αναγκαίο να τους πάρει;

Ο στόχος της θεραπείας της προστατίτιδας – αποκατάσταση της φυσιολογική λειτουργία του προστάτη και την ουρήθρα με την υποχρεωτική εξάλειψη του παθογόνου. Για την εξάλειψη του παθογόνου και παρέχει θεραπεία με αντιβιοτικά για προστατίτιδα στους άνδρες.

Τα αντιβιοτικά είναι απολύτως ενδείκνυται για την οξεία βακτηριακή και τη χρόνια λοιμώδη προστατίτιδα, καθώς επίσης και ως μια δοκιμή θεραπεία για φλεγμονή του προστάτη αδένα.

Ως μακροχρόνια θεραπεία της προστατίτιδας με αντιβιοτικά έχει αρνητικές επιπτώσεις για το ανοσοποιητικό σύστημα, το πεπτικό σύστημα, το συκώτι και τα νεφρά, η θεραπεία δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 2 εβδομάδες.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με αντιβιοτικά των προστατίτιδα στους άνδρες είναι προφανές:

 • αναστέλλουν την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών του προστάτη, η ουρήθρα;
 • πρόληψη της ανάπτυξης επιπλοκών στο ιστορικό της νόσου(υπογονιμότητα, ουρηθρίτιδα, επιδιδυμίτιδα);
 • στη χρόνια προστατίτιδα, εμποδίζει την ανάπτυξη της υποτροπής, μετά την δεύτερη περίοδο συχνά γεμάτη με επιπλοκές.

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη θεραπεία της προστατίτιδας αντιβιοτικά στο σπίτι, να θυμάστε ότι αντιβακτηριακά φάρμακα μπορεί να συνταγογραφηθεί μετά από εργαστηριακή διάγνωση της νόσου, σύμφωνα με μελέτες για τη χλωρίδα και την ταυτοποίηση του παθογόνου.

Με μη-ειδικά προστατίτιδα (φλεγμονή του αγνώστου αιτιολογίας) , η θεραπεία με αντιβιοτικά είναι όχι μόνο αναποτελεσματική, αλλά επίσης αυξάνει τον κίνδυνο για ανάπτυξη της δυσβακτηρίωσης, και μπορεί να επιδεινώσει την ασθένεια, προκαλώντας την ανάπτυξη των μυκήτων βλάβες του προστάτη.

Επίσης σημαντική είναι η επιλογή του αντιβιοτικού για τη θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες οι πιο δραστήριοι σε σχέση με τις καθιερωμένες παθογόνο.

Σημαντικό: η Επιλογή αποτελεσματικών αντιβιοτικών για προστατίτιδα "τυφλά", χωρίς πρώτα να προσδιορίζει το παθογόνο μπορεί μόνο να βλάψει το σώμα.

Πολλά αντιβιοτικά διαπερνούν κακώς σε προστάτη, η συγκέντρωσή τους είναι ανεπαρκής για την έκθεση στα βακτήρια, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αναπτύξουν αντίσταση σε αυτό το φάρμακο.

Σε οξείες μορφές της προστατίτιδας, που συνοδεύεται με διαφορετικά συμπτώματα: δηλητηρίαση, πυρετός, περινεϊκή πόνο, αδυναμία και πόνο στην ούρηση, την απαραίτητη θεραπεία της προστατίτιδας με αντιβιοτικά και ενδοφλέβια χορήγηση να επιτύχει υψηλές συγκεντρώσεις του φαρμάκου.

Τύποι

Τα τελευταία χρόνια, αύξησε δραματικά την αντίσταση των βακτηρίων σε ορισμένα φάρμακα, έτσι ώστε πριν από την έναρξη της θεραπείας με αντιβιοτικά για προστατίτιδα στους άνδρες, ο ασθενής θα πρέπει να εξετάζεται για το σύνολο του ομίλου των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειώνκαι παθογόνων χλωρίδας με τον ορισμό της αντίστασης ορισμένων μικροοργανισμών σε ορισμένα φάρμακα.

Τι αντιβιοτικό για τη θεραπεία προστατίτιδα; Υπάρχουν οι ακόλουθες ομάδες αντιμικροβιακών φαρμάκων (καλύτερα αντιβιοτικά για προστατίτιδα):

 1. Πενικιλλίνες. Στο παρελθόν, χρησιμοποιείται ενεργά τόσο αντιβιοτικά για φλεγμονή του προστάτη, με την έλευση των πιο δραστικών αντιμικροβιακών φαρμάκων έχει σχεδόν χάσει την κλινική σημασία, λόγω το αυξημένο ποσό των αρνητικών βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στις πενικιλλίνες.
 2. Τετρακυκλίνες. Έχει δράση κατά της Neisseria gonorrhoeae, chlamydia, Mycoplasma. Συχνά χρησιμοποιείται στη θεραπεία της χρόνιας λοιμώδη προστατίτιδα, που προκαλείται από τα παραπάνω παθογόνα.
 3. Μακρολίδες. Έχουν αυτά τα αντιβιοτικά για προστατίτιδα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και χαμηλή τοξικότητα.
 4. Κεφαλοσπορίνες. Χρησιμοποιείται ευρέως στη θεραπεία της οξείας μορφές βακτηριακή προστατίτιδα. Αυτό είναι ένα καλό αντιβιοτικό για προστατίτιδα, έχουν ένα ευρύ φάσμα δράσης και την υψηλή δραστηριότητα ενάντια σε παθογόνα βακτήρια.
 5. Φθοριοκινολόνες. Συχνά χρησιμοποιείται για την περίπλοκη θεραπεία της χρόνιας φλεγμονής του προστάτη, και οξεία απλή φλεγμονή του προστάτη (απόδοση 100%). Κατέχουν τη υψηλή δραστηριότητα και χαμηλή τοξικότητα (δεν παραβιάζουν την εντερική μικροχλωρίδα).
αντιβιοτικά

Αντιβιοτικά από προστατίτιδα στους άνδρες, τα ονόματα, το καθεστώς της θεραπείας της προστατίτιδας με αντιβιοτικά και το φάσμα δράσης:

Ενέσεις

Η ενδομυϊκή ένεση είναι αυστηρά γιατρός στο ιατρείο μία φορά την ημέρα.

Να βάλει τις ενέσεις στον εαυτό σας στο σπίτι απαγορεύεται.

Συστάσεις για θεραπεία με αντιβιοτικά

Με αντιβιοτική θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες, είναι αναγκαίο να εξετάσει την επίδραση στη σπερματογένεση, γι ' αυτό απαγορεύεται να το σχέδιο σύλληψης για 4 μήνες μετά τη θεραπεία.

Συστάσεις για την υποδοχή και τη θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες φαρμακευτική αγωγή με αντιβιοτικά:

 1. Ο σκοπός του φαρμάκου είναι αυστηρά ο γιατρός και μόνο μετά τα αποτελέσματα της εργαστηριακής διάγνωσης.
 2. Είναι δυνατόν με χρόνια προστατίτιδα είναι πιο πρόσφορο να λαμβάνουν φθοριοκινολόνες, η οποία έχει ευρύ φάσμα, υψηλής δραστηριότητας και χαμηλή τοξικότητα. Δεν αλλάζει την εντερική μικροχλωρίδα, και ανοσοτροποποιητικές δράσεις.
 3. Η διάρκεια της θεραπείας καθορίζεται από το γιατρό και αυστηρά.
 4. Ενώ η λήψη φαρμάκων πρέπει να απέχουν από λιπαρά, υπερβολικά αλμυρή, πικάντικη και γλυκιά τροφή, για να διευκολύνει την πίεση στο συκώτι. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να διοριστεί, για να πάρετε αντιισταμινικά.
 5. Μετά από αντιβιοτική θεραπεία, συνιστάται να λαμβάνουν χάπια για ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας από 3 έως 4 εβδομάδες.

Στη θεραπεία της χρόνιας και οξείας φλεγμονής του προστάτη αντιβιοτικά είναι μόνο ένα μέρος της περίπλοκη θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει: τη λήψη αντι-φλεγμονώδη και αναλγητική φάρμακα, φυσιοθεραπεία, μασάζ του προστάτη, βοτανική ιατρική. Αποτελεσματικά Spa θεραπεία των ασθενών με χρόνια προστατίτιδα.

Τι είναι το πιο αποτελεσματικό αντιβιοτικό για προστατίτιδα; Όλα έχουν διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα και την ατομική ευαισθησία, οπότε καλύτερα να επιλέξετε το αδύνατο.

Αντενδείξεις

Συγκρότημα των αντιβιοτικών για προστατίτιδα αποδίδεται μόνο και μόνο για να τον θεράποντα ιατρό στη διάγνωση και ταυτοποιήθηκαν από τα διαγνωστικά παράγοντας της νόσου.

Καθώς μπορεί να επιδεινώσει την ασθένεια.

Ο διορισμός των αντιμικροβιακών φαρμάκων είναι περιορισμένη σε άτομα που έχουν υπερευαισθησία στη δραστική ουσία.

Αυτό ισχύει και για τους άνδρες που έχουν νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, σοβαρή.

Αυτοί οι ασθενείς θα πρέπει να τη θεραπεία της προστατίτιδας χωρίς αντιβιοτικά. Σε ασθένειες του πεπτικού συστήματοσ αντιβιοτική θεραπεία διεξάγεται υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Φυσικά

Αν βακτηριακή προστατίτιδα η οξεία φάση, η θεραπεία με αντιβιοτικά είναι απαραίτητα και δεν έχει εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Όσο για τα φυσικά αντιβιοτικά για προστατίτιδα, η βοτανική ιατρική μπορεί να ενδείκνυται για τη χρόνια προστατίτιδα ως δευτερεύουσα θεραπεία.

προστατίτιδα

Τώρα ξέρεις τι αντιβιοτικά για προστατίτιδα πάρτε. Να θυμάστε, αν ο αιτιολογικός παράγοντας της προστατίτιδας είναι τα βακτήρια, η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για την θεραπεία είναι η θεραπεία με αντιβιοτικά.

Ωστόσο, για την επίτευξη πλήρους Ευεξίας αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο ολοκληρωμένη θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων των αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, προστάτη μασάζ, φυσικοθεραπεία, ρεφλεξολογία.

Αντιβιοτικά για τη θεραπεία της προστατίτιδας σχετίζονται με την ιατρική περίθαλψη και διορίστηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συχνά είναι σωστά επιλεγμένο αντιβιοτική θεραπεία στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της προστατίτιδας επιτρέπει σε σας για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες συνέπειες στο μέλλον.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, για τη θεραπεία της προστατίτιδας αντιβιοτικά είναι απαραίτητα

Προστατίτιδα στους άνδρες αναπτύσσεται κυρίως κάτω από την επίδραση δύο βασικούς λόγους. Αυτή η διείσδυση στον ιστό του σώματος σας με μια ποικιλία από τα βακτήρια και την κακή κυκλοφορία του αίματος στην πύελο.

Αντιβιοτικά για προστατίτιδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αν αποδειχθεί η βακτηριακή φύση της νόσου.

Χωρίς αντιβακτηριδιακή θεραπεία, είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν μια φλεγμονώδη αντίδραση που προκαλεί τα συμπτώματα της οξείας προστατίτιδας.

Μια πορεία των αντιβιοτικών σε κάθε περίπτωση που επιλεγεί μεμονωμένα. Ένας γιατρός είναι το Γενικό καθεστώς της θεραπείας.

Στην οξεία βακτηριακή προστατίτιδα, η απόρριψη της χρήσης των αντιβιοτικών οδηγεί σε πολύ ανεπιθύμητες συνέπειες και το πιο σημαντικό από αυτά είναι ο καρκίνος του προστάτη και τη σταδιακή ανάπτυξη ανικανότητα.

Επίσης, αν δεν καταστρέψει τη βακτηριακή χλωρίδα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά άλλα όργανα, κυρίως από την ουροδόχο κύστη και τα νεφρά. Που είναι χωρίς θεραπεία προστατίτιδα μπορεί επίσης να προκαλέσει κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, και τελικά πέτρες στα νεφρά.

Αντιβιοτικά για τη θεραπεία της προστατίτιδας είναι απαραίτητο και σε χρόνια φλεγμονώδη διαδικασία.

Ασθενικός άνθρωπος δεν πάτε αμέσως στο γιατρό. Πολλοί ασθενείς προσπαθούν να αντιμετωπίζονται λαϊκές θεραπείες και η οξεία φάση της νόσου ανεξάρτητα εξασθενημένο, αλλά αυτό δεν οδηγεί σε πλήρη εξάλειψη της λοίμωξης.

Έτσι, για να αντιμετωπίσει τα βακτήρια, αντιμικροβιακή θεραπεία πρέπει να λαμβάνεται και σε χρόνια προστατίτιδα.

Συχνά, η επανάληψη της θεραπείας με αντιβιοτικά είναι συνταγογραφείται για την πρόληψη της επιδείνωσης της νόσου.

Τι είναι η απαραίτητη έρευνα πριν από τη συνταγογράφηση αντιβιοτικών

Σύγχρονα αντιβιοτικά για το μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ένα ευρύ φάσμα δράσης, που σημαίνει ότι μπορεί να καταστρέψει πολλά είδη, τόσο στο ανθρώπινο σώμα βακτήρια.

Αλλά, προκειμένου για την επιτυχή θεραπεία προστατίτιδα πρέπει να ξέρετε τι οι πράκτορες είχαν αντίκτυπο στην φλεγμονή των ιστών του προστάτη και αν είναι ευαίσθητο σε μια συγκεκριμένη ομάδα των φαρμάκων.

Οξεία προστατίτιδα μπορεί να προκληθεί από παθογόνα των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, δηλαδή, τα χλαμύδια, η γονόρροια, καθώς και διάφορα στρεπτόκοκκοι και ακόμη και Escherichia coli.

Κάθε είδος από αυτά τα βακτήρια σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιδρά με τα συστατικά των αντιβιοτικών και ο γιατρός έχει καθήκον σας είναι να βρείτε τη βέλτιστη φαρμακευτική αγωγή που θα σας βοηθήσει να γρήγορα να καταστρέψει το παθογόνο και δεν θα έχει καμία αρνητική επίδραση στον προστάτη κύτταρα.

Ως εκ τούτου, πριν από την θεραπεία με αντιβιοτικά θεραπευτικά σχήματα ο ασθενής μπορεί να χρειαστεί να λάβουν περισσότερα τεστ.

 • Για να προσδιορίσει ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου απαιτεί το μυστικό του προστάτη και μια ανάλυση ούρων;
 • Ο βαθμός της φλεγμονής καθορίζεται από εξετάσεις αίματος;
 • Η ευαισθησία στα αντιβιοτικά δείχνει βακτηριολογική πολιτισμού.

Με βάση τις δοκιμές γιατρός επιλέγει το πιο αποτελεσματικό φάρμακο. Ανάλογα με το στάδιο της φλεγμονώδους διαδικασίας και την ευημερία του ασθενούς, το αντιβιοτικό μπορεί να είναι, όπως και σε ταμπλέτες και ενέσεις.

Γιατρός αξιολογείται και η ικανότητα των συστατικών του φαρμάκου να διεισδύουν στον ιστό του προστάτη.

Πρώτα επιλέξτε το φάρμακο που εισέρχεται γρήγορα το σώμα και διατηρείται σ ' αυτά κατά την επιθυμητή συγκέντρωση. Αυτή η θεραπεία παρέχει ταχεία εξάλειψη της φλεγμονής και δυσφορία.

Τα ενέσιμα φάρμακα είναι συνήθως ισχυρότερη.

Κανόνες συνταγογράφησης

Αντιβιοτικά για προστατίτιδα σε αυτή την περίπτωση, αν ο ασθενής απευθύνεται στο ουρολόγος στην οξεία φάση της φλεγμονής, αποδίδεται σχεδόν αμέσως. Δηλαδή, ο γιατρός δεν θα περιμένει για αναλύσεις δεδομένων.

Ως εκ τούτου, κατά τις πρώτες ημέρες του επιλεγμένου φαρμάκου με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, το καθεστώς της επιλογή είναι πολύ παρόμοιο με την επιλογή των αντιβιοτικών κατά της κυστίτιδας.

θεραπεία

Προτιμώνται:

 • μακρολίδες.
31.10.2018