Θεραπεία της προστατίτιδας λαϊκές θεραπείες: τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους

Οι στατιστικές δείχνουν ότι, αργά ή γρήγορα, προστατίτιδα άρρωστος ένας από τους πέντε άνδρες.

Προστατίτιδα – μια ασθένεια του προστάτη αδένα, η οποία είναι φλεγμονώδη χαρακτήρα και απαιτεί άμεση θεραπεία. Ο κύριος λόγος η εμφάνιση φλεγμονής είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της μικρής πυέλου, ή την εξάπλωση της λοίμωξης.

λαϊκές θεραπείες για προστατίτιδα

Κατά τα πρώτα σημάδια της προστατίτιδας (πόνος και τσούξιμο κατά τη διάρκεια της ούρησης, παραβίαση του δραστικότητα, συχνή ούρηση) πρέπει να το δείτε να τον ουρολόγο και να αρχίσει θεραπεία. Αλλιώς, η ασθένεια μπορεί να γίνει χρόνια μορφή, και ακόμα χειρότερα σε αδένωμα ή καρκίνο του προστάτη.

Ωστόσο, πριν αρχίσετε να παίρνετε το φάρμακο, προσπαθήστε να πάρετε μια θεραπεία της προστατίτιδας διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Είναι σε θέση να θεραπεύσει αυτή η ασθένεια χωρίς παρενέργειες.

Αλλά να έχετε κατά νου ότι η θεραπεία της προστατίτιδας στο σπίτι λαϊκές θεραπείες μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο σε περίπτωση σοβαρής και επίπονης με την εφαρμογή όλων των συστάσεων. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι για 2-3 ώρες, η ασθένεια δεν θα περάσει. Η μέση διάρκεια της θεραπείας της νόσου λαϊκές θεραπείες είναι μήνα, μερικές φορές ίσως και περισσότερο.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες: τα οφέλη από τις πιο αποτελεσματικές συνταγές της λαϊκής ιατρικής

Προστατίτιδα, και ιδιαίτερα της χρόνιας χρειάζεται μακροχρόνια θεραπεία. Πρέπει να καταλάβετε ότι το κύριο μέρος εδώ είναι να σας δοθεί φαρμακευτική αγωγή τα ναρκωτικά. Ωστόσο, η πιο αποτελεσματική είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάκαμψη ότι δεν θα παραιτηθεί από τη χρήση των διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Θεραπεία της προστατίτιδας τις μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής είναι σημαντική, σε συνδυασμό με την κλασική θεραπεία και προσαρμογή του τρόπου ζωής.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπεία της προστατίτιδας έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • καμία πλευρά δεν έχει επιπτώσεις *
 • υψηλό βαθμό φορητότητας;
 • ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος *
 • άριστη συμβατότητα με τα ναρκωτικά και άλλα παραδοσιακά φάρμακα *
 • να απαλλαγούμε από ασθένειες που σχετίζονται με.

Ο κύριος σκοπός της χρήσης της λαϊκής συνταγές για προστατίτιδα πλήρη ανάρρωση και να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

Με όλα τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής ιατρικής, θα πρέπει να καταλάβουμε τι πρέπει να αρχίσουν τη θεραπεία της προστατίτιδας στο σπίτι συνθήκες είναι δυνατή μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας, επειδή μερικές φορές οι παραδοσιακές μέθοδοι μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα στοιχεία ή επιπλοκές παρακάτω κάποια άσκηση.

Λαϊκές θεραπείες για φλεγμονή του προστάτη στους άνδρες

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπεία της προστατίτιδας είναι πιο εκατοντάδες συνταγές για να απαλλαγείτε από τον πόνο μια για πάντα. Εδώ και άσκηση, και βοτανική θεραπεία (φυτοθεραπεία), καθώς και φάρμακα μπάνιο και κλύσμα.

Βοτανική ιατρική

Το πιο αποτελεσματικό και δημοφιλές (μπορείς να πεις στους ανθρώπους) ένας τρόπος για να θεραπεύσει προστατίτιδα είναι ένα φάρμακο με βάση τα βότανα. Με μια λέξη, βοτανική ιατρική. Φυτικό φάρμακο βοηθά να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και γρήγορα να πάρει τα πόδια του, χωρίς τη λήψη φαρμάκων.

Κύρια θεραπευτική δράση της βότανα:

 • αντι-ιική;
 • αντι-φλεγμονώδη;
 • αντισπασμωδικό;
 • αντιμικροβιακή;
 • σταματάει το αίμα;
 • αναλγητικό.

Και στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Εάν χρησιμοποιείτε λαϊκή ιατρική, ομαλοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και να αυξήσει τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών.

βοτανική ιατρική

Θεραπεία με βότανα ιατρικής Και παίζει ρόλο σε προχωρημένα στάδια της νόσου. Η χρήση των ναρκωτικών για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, ενώ η παραδοσιακή ιατρική συμβάλλει στην ενίσχυση και βελτίωση.

Τα βότανα δεν είναι μόνο χρήσιμο, αλλά και ευχάριστο στη γεύση. Όταν συνδυάζεται με το σωστό τρόπο ζωής που μπορεί να κάνει θαύματα.

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία των βοτάνων λαϊκές θεραπείες:

 • βοτανική θεραπεία περιλαμβάνει την κατασκευή αφεψήματα, αφεψήματα, χυμούς, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στην ουρήθρα; όταν συνδυάζοντας την ιατρική των βοτάνων με ηλεκτροφόρηση θεραπευτικό αποτέλεσμα έχει αυξηθεί πολλές φορές. αν η θεραπεία απαιτεί την προετοιμασία του για το αλκοόλ βάμμα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πάνω μέρος του φυτού. Στην περίπτωση της μαγειρικής ένα αφέψημα της ρίζας;
 • όταν χρησιμοποιείτε τα φύλλα, τους μίσχους, τα λουλούδια θα πρέπει να θρυμματισμένα στο μέγεθος των 5 mm. κατά την εφαρμογή του ρίζες και ο φλοιός, το μέγεθος των σωματιδίων θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 3 mm.
 • παρασκευάζεται με πρώτες ύλες, σε κατάλληλες αναλογίες, τοποθετούνται σε ένα εμαγιέ δοχείο και ρίξτε βραστό νερό. Περαιτέρω προετοιμασία το φαρμακευτικό προϊόν διεξάγεται σε ένα λουτρό νερού. Ο μέγιστος χρόνος για την έγχυση είναι 15 λεπτά. Για τσάγια αυτή τη φορά θα πρέπει να τριπλασιαστεί. Επιστροφή στα περιεχόμενα είναι απαραίτητο να στέλεχος μέσω cheesecloth, διπλωμένο σε πολλά επίπεδα.

Άσκηση

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η κύρια αιτία της προστατίτιδας είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της μικρής πυέλου, η οποία με τη σειρά της προκαλεί στάσιμες διαδικασίες. Για το αίμα να κυκλοφορεί με τη μέγιστη αποδοτικότητα, είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα.

Κατά προστατίτιδα αναπτύξει μια σειρά από σωματικές ασκήσεις. Εδώ είναι μία:

 1. Η πρώτη άσκηση. Σταθείτε κατ ' ευθείαν με τα πόδια μαζί, τους ώμους πίσω, σφίξτε τους γλουτούς σας, όπως εάν προσπαθείτε να διακόψετε τη διαδικασία της ούρησης. Λίγα δευτερόλεπτα από την ένταση και στη συνέχεια χαλάρωση. 10-15 τέτοιες κινήσεις και θα αισθανθείτε τη θερμότητα του προστάτη της περιοχής. Αυτό υποδηλώνει ότι τι να το κάνεις σωστά. Η φάση της τάσης κάνει την εκπνέετε, χαλαρώνοντας στην εισπνοή.
 2. Η δεύτερη άσκηση είναι καταλήψεις. Σταθείτε κατ ' ευθείαν με τα πόδια ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων, λυγίστε τα γόνατά σας, τα γόνατα αραιώστε λίγο στο πλάι. Σημαντικό το σημείο εδώ είναι ότι η πλάτη πρέπει να είναι ίσια και τα πόδια πλήρως σταθεί στο πάτωμα. Προσπαθήστε να εκτελέσετε 10-15 επαναλήψεις. Κάθισε στην εισπνοή, εκπνοή. Στο τέλος της άσκησης μπορεί να είναι περαιτέρω τέντωμα των γλουτιαίων μυών, να ενισχύσει την επίδραση.
 3. Τρίτη άσκηση. Κάθεται στα ισχία του, εναλλάξ να πάρει ένα, μετά το άλλο γόνατο προς το πάτωμα. Αρχίζει την εισπνοή, επιστρέψτε στην αρχική θέση στην εκπνοή. Κάνω 10-15 φορές.
 4. Η τέταρτη άσκηση. Ξαπλώστε στο πάτωμα, τα πόδια λυγισμένα στα γόνατα, πόδια πλήρως να ακουμπούν στο πάτωμα. Στην εκπνοή σηκώστε τη λεκάνη σας από το πάτωμα και σε μεγάλο βαθμό συμπιεστού γλουτιαίο μυ. Στην εκπνοή επιστρέψει στην αρχική του θέση. Επίσης να εκτελέσετε 10-15 φορές.
 5. Η πέμπτη άσκηση. Κάθεται σε μια καρέκλα, πιέστε ανάμεσα στα πόδια του μια μικρή μπάλα. Η τάση φάσης θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, για την εκπνέετε, χαλαρώστε, εισπνεύστε κάνει 10-15 φορές.

Αυτό το συγκρότημα θα σας πάρει μόλις 15-20 λεπτά και τα οφέλη θα είναι τεράστια. Μετά από 2-3 εβδομάδες καθημερινά μαθήματα, θα νιώσετε πολύ καλύτερα τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Έτσι, η επιλογή είναι δική σας, να αφιερώσετε λίγα λεπτά το πρωί και θα ένα θετικό αποτέλεσμα ή να καθίσει πίσω και να διαμαρτύρονται πως τα πάντα είναι κακό και να μην κάνω τίποτα.

ασκήσεις

Δημοφιλείς συνταγές θεραπείας

Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή λαϊκά συνταγές για προστατίτιδα:

 1. Τα φύλλα των απλών σημύδα, cowberry φύλλα και η τσουκνίδα χόρτα αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες με γρασίδι κισσός, τα φύλλα του Potentilla χήνα και τα φύλλα του φασκόμηλου. Το αποτέλεσμα ξηρό μείγμα να αναμειχθεί καλά. Για να προετοιμάσει το ζωμό πάρει 10 g συλλογή. Πρέπει ρίξτε 300 ml Vara και 10 λεπτά για να θερμάνει σε ένα λουτρό νερού. Αφήστε το να σταθεί για περίπου 2 ώρες, στη συνέχεια στραγγίζεται αποτελεσματικά. Το αφέψημα για να πιω η μορφή θερμότητας 1/4 — 1/2 Κύπελλο 3 φορές την ημέρα 1 ώρα πριν από τα γεύματα.
 2. Λουλούδια της immortelle συνηθισμένο, μαύρο elderberry λουλούδια, γρασίδι, τσουκνίδα, γρασίδι lnjanki συνηθισμένο, των καρπών του Juniperus tansy λουλούδια και τα ριζώματα του καναπέ χόρτο να αναμειγνύεται με γρασίδι, yarrow, φικαρία, και τα φρούτα schisandra chinensis σε ίσες μετοχές. Αρκετά 10 g συλλογή ρίξτε 300 ml βραστό νερό, σε ένα λουτρό νερού σε φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Τότε αφέθηκε να σταθεί για 2 ώρες και διηθείται. Το παρασκευάζεται αφέψημα είναι που λαμβάνονται στο εσωτερικό του μορφή θερμότητας σε ένα τέταρτο σε μισό Φλιτζάνι 3 φορές την ημέρα 1 ώρα πριν από τα γεύματα.
 3. Τα φύλλα του Wintergreen ομπρέλα , Hypericum perforatum, φρούτα Juniperus, plantain φύλλα, bearberry γρασίδι φικαρία. Για να προετοιμάσει τη συλλογή κάθε στοιχείου έχει ληφθεί εξίσου. Πριν από τη χρήση, η συλλογή πρέπει να είναι καλά συνθλίβονται σε σκόνη και ρίχνουμε 250 ml Vara και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Επιμένουν 2 ώρες και διηθείται. Πάρτε το φάρμακο για μισό Φλιτζάνι ζεστό 4 φορές την ημέρα 20 λεπτά μετά το φαγητό.
 4. Τρόπους για να απαλλαγούμε από προστατίτιδα προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε Χρυσή ρίζα. Το δεύτερο όνομα Rhodiola rosea. Για να προετοιμάσει το φάρμακο χρησιμοποιείτε μόνο τη ρίζα του φυτού. Αποξηραμένο και θρυμματισμένο ρίζα του ροδάνθη θα πρέπει ρίξτε 200 ml βραστό νερό και βράζουμε για 15 λεπτά σε υδατόλουτρο. Αφήστε το να σταθεί για 1 ώρα και αυτό το εργαλείο πάρτε το μισό Φλιτζάνι δύο φορές την ημέρα.
 5. Αποτελεσματικά θεραπεύει τα συμπτώματα της προστατίτιδας φικαρία γρασίδι. Με βάση το χυμό από τα βότανα που κάνουν διάλυμα αλκοόλης. Για να το κάνετε αυτό σε αναλογία 1:1 ενταχθούν ο χυμός του φικαρία και το αλκοόλ. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 μήνες. Για την εισαγωγή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα: το φάρμακο λαμβάνεται μόνο με άδειο στομάχι. Στις κάθε 50 mg νερό κάθε μέρα, προσθέστε μία σταγόνα διαλύματος. Όταν ο αριθμός των σταγόνων που θα φτάσει τα 30, θα αρχίσει η μείωση της δόσης. Αυτή η μέθοδος καταφέρνει με την πρόληψη του προστάτη, ανακούφιση από το πρήξιμο, αναστέλλει το σχηματισμό πολυπόδων και άλλων όγκων, είναι μια μεγάλη προφυλακτική μέθοδο του καρκίνου, προωθεί την καλή ανοσία.
 6. Τα φύλλα των απλών σημύδα, cowberry φύλλα, γρασίδι αλογοουρά, Βαλεριάνα ρίζα και ρίζωμα αρωματικά σέλινο — εξίσου. 10 g συλλογή ρίξτε 300 ml βραστό νερό, θερμαίνεται σε υδατόλουτρο για 10 λεπτά, να επιμείνει 2 ώρες. Τεταμένες αφέψημα που λαμβάνονται με τη μορφή της θερμότητας 1/2 Κύπελλο 3 φορές την ημέρα μία ώρα πριν από τα γεύματα.
 7. Παραδοσιακές συνταγές από την προστατίτιδα περιλαμβάνει θεραπεία της Kalanchoe. Πρόσληψη Κύπελλο Kalanchoe φύλλα, ρίξτε 0,5 λίτρα βότκα και επιμένουν σε 5 ημέρες. Κάνει βάμμα θα πρέπει να είναι μία φορά την ημέρα, ένα κουταλάκι του γλυκού. Όταν το κράτος γίνεται πολύ καλύτερα, είναι δυνατόν να μειώσει τη δόση σε ένα κουταλάκι του γλυκού κουτάλια μια εβδομάδα.
 8. Υπάρχει και μια άλλη χρήση για το Kalanchoe. Αυτό είναι ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από τη φλεγμονή διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Περίπου 100 γραμμάρια φύλλα του Καλαγχόη θα πρέπει να μετακινηθείτε μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά και ρίχνουμε 200 ml βότκα ή οινόπνευμα. Εμποτίστε το μείγμα διαρκεί έως και 20 ημέρες. Στο τέλος του χρόνου η έγχυση θα πρέπει να είναι προσεκτικά αποστράγγισης. Τρεις φορές την ημέρα, πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού.

Θεραπεία της προστατίτιδας στο σπίτι

Η καλύτερη λαϊκή θεραπεία για φλεγμονή του προστάτη που γίνεται την ίδια τη φύση:

γλυκιά μου
 1. Aspen φλοιό. Αυτό το στοιχείο από το αφέψημα θα πρέπει να είναι, πρώτα και κύρια, συναρμολογηθεί σωστά. Οι βοτανολόγοι συνιστούν να απόθεμα επάνω σε aspen φλοιό στο τέλος Τον απρίλιο, όταν εμφανίστηκαν τα μπουμπούκια και τα πρώτα φύλλα. Έτσι, ο φλοιός συλλέγεται. Επέζησε από προσεκτικά αποξηραμένα και αλεσμένα. Πάρτε την χωρητικότητα ενός λίτρου και γεμίστε το 1/3 του φλοιού του aspen, και ο υπόλοιπος χώρος είναι γεμάτος με νερό. Το μίγμα εγχύεται για δύο εβδομάδες, τότε πολύ καλά φιλτραρισμένη. Έγχυση πάρτε τρεις φορές την ημέρα ένα κουτάλι σούπας. Αυτή η μέθοδος θεραπείας έχει ένα μειονέκτημα – είναι αρκετά πικρή βάμμα.
 2. Μαϊντανό. Το φυτό αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, την ανθρώπινη δόξα. Είναι πραγματικά μια μαγική λαϊκή μέθοδος για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Είναι σε θέση να αφαιρέσετε φλεγμονή και οίδημα, μέγιστη βελτίωση της κατάστασης των ανδρών. Χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία των σπόρων και η ρίζα του φυτού. Μπορείτε να πιείτε το χυμό μαϊντανό μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Κάποια έδαφος, τους σπόρους σε σκόνη και στη συνέχεια ρίξτε βραστό νερό και διατηρούνται στο φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά.
 3. Σπόροι κολοκύθας. Ακόμα και στην παραδοσιακή θεραπεία με αυτό το προϊόν δεν είναι το τελευταίο μέρος. Στο πρώτο σημάδι της ασθένειας συνιστάται να τρώνε 30 σπόροι μια μέρα. Με την ευκαιρία, όλα τα άλλα είναι μια καλή πρόληψη των προστατίτιδα διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Μεγάλη λαϊκή θεραπεία για την ασθένεια, για άνδρες — μπάλες με κολοκύθα και μέλι. Γίνονται είναι αρκετά απλή. 0.5 kg πρώτες σπόροι κολοκύθας κύλιση μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά και προσθέτουμε 200 g του μελιού. Από αυτό το μίγμα, roll μικρές μπάλες. Σημαίνει ότι θα πρέπει να μοιάζει με το μέσο όρο φουντουκιού. Κάθε μέρα θα πρέπει να τρώτε 1-2 μπάλες. Το κύριο πράγμα κατάσταση – για να μην το καταπιεί και να το διαλύσει. Οι μπάλες δεν είναι χαλασμένο, να τους κρατήσει σε ένα δροσερό μέρος.
 4. Είναι δυνατόν να αλέθουν τους σπόρους κολοκύθας σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει σχεδόν σκόνη. Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας μισή ώρα πριν από το φαγητό, το ποτό σκέτο νερό ή το νερό με το μέλι, το οποίο είναι προτιμότερο. Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά γιατροσόφια για φλεγμονή του προστάτη στους άνδρες. Μόνο ένα μάθημα από ένα χρόνο.
 5. Δημοφιλής και αποτελεσματική δημοφιλής μέθοδος για προστατίτιδα είναι το σκόρδο. Για να προετοιμάσει το βάμμα χρήση 5 σκελίδες σκόρδο, που γεμίζουν 0,5 λίτρα βραστό νερό και εμποτίζουν το βράδυ. Μετά από προσεκτική τεντώνοντας συνταγή. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχάσετε να πάρετε την ποσότητα 50 g την ημέρα πριν από τα γεύματα.
01.11.2018