Η θεραπεία της προστατίτιδας: ένα ταχείας δράσης και φθηνά φάρμακα

Για τη θεραπεία της προστατίτιδας ουρολόγους που χρησιμοποιείται μια ποικιλία από φάρμακα που παράγονται με τη μορφή δισκία, υπόθετα και λύσεις για ένεση. Δεδομένου ότι είναι συνήθως προστατίτιδα αναπτύσσεται λόγω επαφής με τον αδένα, λοίμωξη ουρολόγους συνταγογραφούν στους ασθενείς μια πορεία των αντιβιοτικών. Όταν στάσιμες διαδικασίες, οι οποίες είναι επίσης συχνά η αιτία της νόσου, τα αντιβιοτικά είναι επίσης δικαιολογημένη. Οξεία φλεγμονή του προστάτη αδένα για να επουλωθούν πιο εύκολο, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι η ασθένεια είχε διαγνωσθεί έγκαιρα. Στη χρόνια προστατίτιδα, συχνά υπάρχουν προκλήσεις ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τους άνδρες να είναι πιο προσεκτικοί με την υγεία τους.

θεραπεία της προστατίτιδας

Θεραπείες

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν οι εξής τύποι θεραπεία της προστατίτιδας:

  1. Συμπτωματική. Αυτό το είδος της θεραπείας είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα που προκαλεί ο ασθενής σοβαρή δυσφορία. Συνήθως, όταν η ανάπτυξη της φλεγμονής άνδρες αρχίζουν να βιώνουν ένα αίσθημα βάρους στην περιοχή της πυέλου, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, την ούρηση. Η πλειοψηφία των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την προστατίτιδα, αφαιρεί γρήγορα τα συμπτώματα. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί ασθενείς θεωρούν ως πιο αποτελεσματικά φάρμακα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι, γιατί χωρίς επιπτώσεις για τα αίτια της νόσου για να θεραπεύσει τη φλεγμονή του προστάτη δεν θα πετύχει.
  2. Δεύτερο. Με στόχο να απαλλαγούμε από τις αιτίες της ανάπτυξης της φλεγμονώδους διαδικασίας του προστάτη αδένα. Πιο συχνά η νόσος αναπτύσσεται λόγω της διείσδυσης στο πυελική φλεγμονή, οπότε εφαρμόζεται μια αντιβακτηριακά φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Ο θεράπων ιατρός επιλέγει τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας.

Αντιβακτηριακά φάρμακα

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την προστατίτιδα, αν υπάρχει κάποια λοίμωξη – βακτηριακή προϊόντων. Χρησιμοποιείται σε οξεία και σε χρόνια μορφή της νόσου. Αν προστατίτιδα τα συμπτώματα εκφράζονται πολύ κακώς, αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται επίσης στην ουρολογία. Για τη θεραπεία του μη-λοιμώδη προστατίτιδα μπορεί επίσης να εφαρμοστεί Αντιβακτηριακά. Μια πορεία των αντιβιοτικών έχει συνταγογραφηθεί σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σύστημα.

Αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας είναι επιλεγμένο με βάση τον τύπο του πράκτορα, η θεραπεία μπορεί να διοριστεί με βάση τη φλεγμονώδη διαδικασία.

Όταν η νόσος στην οξεία μορφή ο πιο αποτελεσματικός δισκία από προστατίτιδα – φάρμακα ευρέως φάσματος. Για να απαλλαγούμε από την χρόνια προστατίτιδα αντιμικροβιακών παραγόντων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μήνα. Η διάρκεια μπορεί να παραταθεί για 60 ημέρες.

Η καλύτερη θεραπεία για την προστατίτιδα είναι επί του παρόντος είναι ένα αντιβιοτικό από το φθοριοκινολόνες ομάδα. Είναι γρήγορο, αλλά έχει μια σειρά από σοβαρές παρενέργειες. Τέτοια φάρμακα είναι φθηνά και πωλούνται στα φαρμακεία.

Μερικές φορές, όταν προστατίτιδα χρησιμοποιείται τετρακυκλίνες. Το φάρμακο δεν είναι πάντα καλά ανεκτή από τους ασθενείς, ως εκ τούτου, αποδίδεται, κατά την παρούσα στιγμή δεν είναι τόσο πολύ. Για τη θεραπεία της προστατίτιδας και δυνατό φάρμακα της πενικιλίνης ομάδα.

Κατά την επιλογή του ένα αντιβακτηριακό φάρμακο απαραίτητο να λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό στον προστάτη αδένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για τη θεραπεία προστατίτιδα η οξεία μορφή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο είδη των αντιβιοτικών. Έτσι θα είναι πιο αποτελεσματική.

Η ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τα βακτήρια, αλλά μυκητιασικές λοιμώξεις.

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα

Πολλά φάρμακα έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία της προστατίτιδας, διαθέτουν αντιβακτηριακή και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Αυτό το φάρμακο δεν είναι πολύ φθηνή, αλλά αρκετά αποτελεσματική στην περίπτωση της κακής μικροκυκλοφορίας, η παρουσία των θρόμβων αίματος στον προστάτη αδένα, οίδημα, μειωμένη ούρηση. Η σύνθεση περιέχει εκχύλισμα δελτίο του προστάτη. Ανάλογα με το βαθμό της αλλαγής στους ιστούς του προστάτη το φάρμακο χορηγείται με τη μορφή υπόθετα του ορθού ή ταμπλέτες. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της μειωμένης δραστικότητας, καθώς και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Φάρμακα για τον πόνο και άλφα-αναστολείς

Τι είδους απορρυπαντικού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για έντονο πόνο, που εκδηλώνεται στην περιοχή της πυέλου για την οξεία προστατίτιδα, θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό.

φάρμακα από προστατίτιδα

Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται με τη μορφή υπόθετα. Αυτή η μορφή επιτρέπει να επιτύχουν γρήγορα αποτελέσματα λόγω της εγγύτητας του τείχους του ορθού και του προστάτη. Δραστική ουσία υπόθετο σχεδόν καθόλου το συκώτι και άλλα όργανα δεν προκαλούν ερεθισμό στο πεπτικό σύστημα. Αυτά τα φάρμακα μειώνουν τη φλεγμονή, να μειώσει την φαγούρα, αφαιρέστε τον πόνο, αυξάνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται.

Η χρήση των α-αναστολέων δικαιολογείται φλεγμονή του προστάτη, διαταραχές στην ούρηση.

Αυτά τα φάρμακα για τη μείωση του τόνου των μυών ινών της ουροδόχου κύστης, εμποδίζει την ανάπτυξη της υπέρτασης.

Παίρνετε φάρμακα που περιέχουν ένα σύμπλεγμα βιταμινών και ανόργανων στοιχείων, που παρουσιάζονται σχεδόν όλοι οι άνδρες με νόσο του προστάτη, όπως οι φλεγμονώδεις διεργασίες, ειδικά συμβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πάντα να προκαλέσει μια μείωση στην ασυλία, αδυναμία, κατάθλιψη. Στη χρόνια μορφή της νόσου, οι ασθενείς γίνονται ευερέθιστοι, εμφανίζεται αϋπνία, μειωμένη δραστικότητα.

Σήμερα, η επιλογή σύμπλεγμα βιταμινών φαρμακεία αρκετά μεγάλες. Τα ναρκωτικά διαφέρουν σε τιμή και σύνθεση. Το πιο φθηνό, αλλά και αρκετά αποτελεσματικό είναι το Αλφάβητο. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την ανεπάρκεια βιταμινών, αποδυνάμωσε προστατευτικές δυνάμεις του σώματος, νευρικότητα.

01.11.2018