Κεριά από προστατίτιδα: φθηνή και αποτελεσματική

Ορθού κεριά από προστατίτιδα είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των ασθενειών του προστάτη, ανακούφιση της φλεγμονής και του πόνου. Δεν μπορούν να ενεργούν ως η μόνη και κύρια μέθοδο για τη θεραπεία της προστατίτιδας, αλλά αρκετά μπορεί να είναι μέρος του κύριου μαθήματος για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την επιτάχυνση της ανάκαμψης.

κεριά από προστατίτιδα

Ενδείξεις για τη χρήση

Ενδείξεις για τη χρήση των κεριών για τη θεραπεία της προστατίτιδας βασίζεται στην αποτελεσματικότητα του ενός ή του άλλου φαρμάκου. Διορίζονται κατά την περίοδο έξαρσης της νόσου και την πρόληψη. Η επιλογή του ορθού υπόθετα εξαρτάται από το αναμενόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Διαφορετικά φάρμακα έχουν διαφορετικές ιδιότητες: ανακούφιση από το οίδημα, φλεγμονή, σπασμούς, πόνο, να βελτιώσει τη ροή του αίματος στους ιστούς του προστάτη αδένα και να αποκαταστήσει την εκκριτική λειτουργία. Κεριά βοηθήσει να επαναφέρετε την κανονική ούρηση και να αποφευχθεί η στασιμότητα του εκκρίσεις που μπορεί να οδηγήσει θρόμβωση των μικρών αγγείων.

Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση των κεριών:

 • η χρόνια προστατίτιδα;
 • η μετεγχειρητική παρέμβαση στον προστάτη αδένα;
 • προετοιμασία για την εγχείρηση του προστάτη;
 • οξεία, χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα;
 • λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος;
 • λοιμώδεις επιπλοκές της άσηπτη προστατίτιδα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ορθού χορήγηση φαρμάκων

Υπόθετα του ορθού έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μεθόδους χορήγησης των φαρμάκων:

 • ταχεία απορρόφηση στο ορθό;
 • υψηλή συγκέντρωση στο αίμα και στα όργανα της μικρής πυέλου;
 • χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων και άλλες παρενέργειες.
 • η δυνατότητα εισαγωγής φαρμακευτικών ουσιών με μια δυσάρεστη γεύση ή οσμή;
 • η απλότητα και η δυνατότητα της αυτο-διοίκησης, ανώδυνος
 • βλάβες στο δέρμα, τον υποδόριο ιστό και αιμοφόρα αγγεία, το οποίο αποτρέπει τις μολύνσεις, την ανάπτυξη της φλεγμονής στο σημείο της ένεσης;
 • η δυνατότητα χρήσης διαταραχή στην κατάποση και βλάβες στο ανώτερο πεπτικό σύστημα;
 • το υψηλό ποσοστό απορρόφησης στο ορθό παρέχει μια συγκέντρωση που λαμβάνεται με ενδομυϊκή ένεση;
 • η δυνατότητα εισαγωγής χωρίς απώλεια της αποτελεσματικότητας των ενώσεων καταστρέφεται από τα πεπτικά υγρά.

Κεριά από προστατίτιδα έχουν περιορισμούς στην χρήση και, επίσης, μια σειρά από παρενέργειες. Αντενδείξεις για τη χρήση των κεριών είναι:

προστατίτιδα
 • υπερευαισθησία στα συστατικά του φαρμάκου ή έκδοχα.
 • σοβαρή ηπατική νόσο και νεφρική ανεπάρκεια, που συνοδεύεται από σοβαρή ηπατική, νεφρική ανεπάρκεια;
 • τραύματα του ορθού και του πρωκτικού σφιγκτήρα;
 • εντερική αιμορραγία;
 • φλεγμονή του ορθού (πρωκτίτιδα);

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα κεριά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του βλεννογόνου του εντέρου, αίσθημα καύσου, κνησμός στη θέση της ένεσης. Μπορούν να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα, αυξημένη σχηματισμός αερίου και φούσκωμα.

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα του υπόθετα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στα κεριά, κατά κανόνα, έχουν μια περίπλοκη επίδραση στην πορεία της νόσου, παρέχοντας διάφορα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Τα πιο σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα:

 • αναλγητικό;
 • αντιμικροβιακή, αντιική;
 • αντι-φλεγμονώδη;
 • αντισπασμωδικό;
 • προωθεί την ενίσχυση των προστατευτικών συστημάτων ενός οργανισμού *
 • συμβολή στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών κατά τη διάρκεια της φλεγμονής.

Υπάρχουν, επίσης, συνδυασμός προϊόντων που περιέχουν πολλαπλά φάρμακα.

Ταξινόμηση των τύπων κεριών που χρησιμοποιούνται σε βλάβες του προστάτη, πραγματοποιείται σύμφωνα με τη θεραπευτική τους δράση.

Παυσίπονα

Για προστατίτιδα αναλγητική ορθού υπόθετα χρησιμοποιούνται για να απαλλαγούμε από την ταλαιπωρία. Υπόθετα του ορθού αυτού του είδους σχετίζονται με NIP ταμεία, που έχουν αντιπυρετική και ιδιότητες ανακούφισης του πόνου.

θεραπεία της προστατίτιδας

Η θεραπευτική δράση δεν έχει, αλλά μπορείτε να απαλλαγείτε από τα επώδυνα συμπτώματα και να διευκολύνει έτσι την ευημερία του ασθενούς.

Αντιβακτηριακή

Υπόθετα του ορθού με αντιβιοτικά μπορεί δικαίως να αποκαλείται η κορυφαία φαρμακευτική αγωγή βλάβες του προστάτη. Η συστηματική χρήση των εν λόγω υπόθετα σώμα είναι κορεσμένο με αντιβακτηριακές ουσίες που περιέχονται στη σύνθεσή τους. Με την προϋπόθεση ότι η σωστή προσέγγιση αντιβακτηριακή κεριά σε θέση να εντελώς να θεραπεύσει την ασθένεια στο σπίτι.

Το πλεονέκτημα του ορθού υπόθετα με αντιβιοτικά είναι το γεγονός ότι είναι εντελώς διαλύονται στο έντερο. Επιβλαβή συστατικά δεν είναι το συκώτι, έτσι ώστε οι αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα είναι προληφθεί 100%.

Αντι-φλεγμονώδη

Υπόθετα του ορθού η υποκατηγορία αυτή περιλαμβάνει στη σύνθεσή τους μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδεις παράγοντες. Το κύριο καθήκον αυτών των φαρμάκων είναι να μπλοκάρει τις φλεγμονώδεις διεργασίες σε παθήσεις του προστάτη.

Οι ειδικοί λένε ότι μαζί με την κύρια επίδραση των αντι-φλεγμονώδη κεριά επίσης να προκαλέσει μια σειρά από ανεπιθύμητες παρενέργειες, μεταξύ των οποίων δυσκοιλιότητα, πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς, νεφρική ανεπάρκεια, παγκρεατίτιδα, μετεωρισμός.

Αντιφλεγμονώδη υπόθετα του ορθού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ιατρική συνταγή, σε αυστηρά καθορισμένες ποσότητες.

Ανοσοτροποποιητικές

Τα φάρμακα αυτής της κατηγορίας προορίζονται να ομαλοποιήσει τη δομή των ιστών του προστάτη. Ανοσοτροποποιητικές υπόθετα του ορθού έντονα τονωθεί η διαδικασία της ανάπτυξης των κυττάρων και την ανάπλαση των κατεστραμμένων ιστών. Επιπλέον, στην επούλωση πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ενεργά συστατικά υπόθετα του ορθού από αυτή την ομάδα έχουν αντιφλεγμονώδη επίδραση και να επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης των λευκών αιμοσφαιρίων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Ποια είναι τα κεριά που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη των προστατίτιδα στους άνδρες

Προστατίτιδα είναι μια επικίνδυνη ασθένεια με σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού της αδένωμα, την κυκλοφορία του αίματος στο ορθό και την ανικανότητα.

Με βάση τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας, οι γιατροί λένε ότι η πρόληψη φλεγμονή του προστάτη αδένα είναι πολλές φορές πιο εύκολη από τη θεραπεία προστατίτιδα έφερε σε χρόνια μορφή.

κεριά

Εκτός από όλα αυτά τα υπόθετα του ορθού, τα οποία χρησιμοποιούνται στην πρόληψη και στη θεραπεία της νόσου, υπάρχουν κεριά έκθεση σε φως για την πρόληψη της νόσου. Τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει υπόθετα του ορθού με βάση το κερί μέλισσας, πρόπολη ή μέλι. Επίσης αποτελεσματική στην πρόληψη των προστατίτιδα θεωρούνται υπόθετα, τα οποία περιλαμβάνουν το βούτυρο κακάο.

01.11.2018