Πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες: βασικές ασκήσεις

Όπως είναι γνωστό, η προστατίτιδα είναι φλεγμονή του προστάτη, κατά την οποία η πιο επικίνδυνη επίδραση στην υγεία των ανθρώπων παρέχουν τις συνέπειες της νόσου, και όχι τα συμπτώματα εκδηλώνονται. Κατά μέσο όρο, τα τελευταία χρόνια η νόσος έχει διπλασιαστεί, και τώρα ο κίνδυνος ομάδες δεν είναι μόνο οι άνδρες άνω των 50 ετών, αλλά και των είκοσι παιδιά. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε τακτικές πρόληψης της προστατίτιδας και πρόσβαση σε ένα γιατρό για συμβουλές.

προστατίτιδα

Πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες, κάθε στιγμή, είναι μια απαραίτητη διαδικασία, καθώς σχεδόν οι μισοί από τους άνδρες που επηρεάζονται από αυτή την ασθένεια. Για το λόγο αυτό, κάθε αγόρι και κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ελέγχονται για την πρόληψη.

Τα συμπτώματα και τις αιτίες της ασθένειας

Το πρώτο είναι να μάθετε τα συμπτώματα και τις αιτίες αυτής της ασθένειας, και στη συνέχεια να μιλήσουμε για συντήρηση.

Υπάρχουν τα ακόλουθα συμπτώματα της προστατίτιδας:

 1. Δυσλειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, τη σεξουαλική λειτουργία, την ισχυρή ευερεθιστότητα και το άγχος.
 2. Η οξεία μορφή προστατίτιδα προκαλείται από την παρουσία υψηλής θερμοκρασίας, ρίγη ή ένα cast με τη ζέστη. Παρουσιάζεται πρήξιμο των αδένων, που οδηγεί σε δύσκολη και επώδυνη ούρηση.
 3. Η χρόνια μορφή της προστατίτιδας παρουσιάζεται χωρίς ορατά συμπτώματα. Με τις αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να είναι μια επιδείνωση της νόσου.

Υπάρχουν πολλές αιτίες της προστατίτιδας:

 1. Η εμφάνιση λοιμώξεων, δημιουργώντας την ουρήθρα και περνώντας στον προστάτη αδένα. Αυτές περιλαμβάνουν κυτταρομεγαλοϊός, Μυκόπλασμα, Ουρεάπλασμα, χλαμύδια και άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
 2. Το έργο, όπου μπορείτε να καθίσετε συνεχώς (π. χ. Γραμματέας, οδηγός, υπάλληλος της Τράπεζας, γιατρός, επίσημο).
 3. Η παρατεταμένη έλλειψη σεξ, ημιτελές σεξουαλική πράξη.
 4. Σταθερή ψύξη, ειδικά εκείνους που ασχολούνται με extreme sports.
 5. Η συντριβή στο ορμονικό επίπεδο.
 6. Η σωματική κόπωση, ψυχικές βλάβες.
 7. Μείωση της ασυλίας.
 8. Δεν αρκεί βιταμινών και ανόργανων συστατικών στο σώμα του αρσενικού.

Οι παραπάνω λόγοι δεν εστιάζουν στο γεγονός ότι υπάλληλο Τράπεζας ή οπαδός της κατάδυσης πάσχουν από φλεγμονή του προστάτη αδένα. Απλά πρέπει να σκεφτείτε να επισκεφτείτε ένα γιατρό για να αποφευχθεί, τουλάχιστον μία φορά σε έξι μήνες.

Τα στάδια της πρόληψης, της προστατίτιδας

Πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες είναι συμβατικά λαμβάνει χώρα σε δύο στάδια, καθένα από τα οποία είναι σημαντικά για τη συνολική υγεία του ισχυρότερο φύλο:

 • Το πρωτεύον. Η περίοδος κατά την οποία ο κύριος στόχος είναι να αποφευχθεί η εμφάνιση της νόσου σε όσους δεν ήταν άρρωστος. Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι για όλους τους άνδρες για τριάντα χρόνια.
 • Δευτεροβάθμια. Το στάδιο στο οποίο νομίζεις ότι αυτοί που επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα. Ο κύριος στόχος της δευτερογενούς πρόληψης, να διεξάγουν δράσεις που εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξη της φλεγμονής ή την πρόληψη της μετάβασης σε μια χρόνια κατάσταση.
τα συμπτώματα της προστατίτιδας

Στην ιατρική ορολογία που χρησιμοποιούν συχνά τη φράση του κινδύνου των φλεγμονωδών παθήσεων του προστάτη, σε αυτά περιλαμβάνονται τα παρακάτω επαγγέλματα:

 • Γραφείο εργαζομένων και των τραπεζικών ιδρυμάτων.
 • Οι άνθρωποι των οποίων το έργο σχετίζεται με την υψηλή υγρασία.
 • Φορτηγατζήδες, τους οδηγούς ταξί, οδηγούς λεωφορείων και τραμ.
 • Εργαζομένων, η εργασία των οποίων η δραστηριότητα είναι εκτεθειμένη σε συχνές κρύο.

Πρωτογενή πρόληψη των προστατίτιδα στους άνδρες περιλαμβάνει μια πλήρη τροφή, να ορίσετε την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, μάθημα, αθλητική δραστηριότητα ή γυμναστικές ασκήσεις, η συχνή έκθεση στον καθαρό αέρα. Καθημερινά σεξ με έναν μόνο εταίρο είναι μία από τις μεθόδους προστασίας από νόσο του προστάτη. Οι γιατροί είναι πεπεισμένοι ότι η πρόληψη των προστατίτιδα – η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως τον καλύτερο τρόπο. Πολλοί εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ προτιμούν την καθιστική ζωή ή υπάρχουν και εκείνοι που αναγκάζονται να είναι συνεχώς σε αυτή τη θέση, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα του να πάρει νόσο του προστάτη. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να σκεφτείτε τις συνέπειες και να αρχίσετε να κάνετε τις ασκήσεις για την πρόληψη προστατίτιδα. Με τη βοήθειά τους aktiviziruyutsya ροή του αίματος και πηγαίνει σε προβληματική περιοχή, με αποτέλεσμα την αύξηση του τόνου μυών του προστάτη.

Προληπτικά μέτρα που ονομάζονται ασκήσεις Kegel εφευρέθηκαν και έχουν σχεδιαστεί για τις γυναίκες μετά τον τοκετό. Όμως, όπως αποδείχθηκε, στη συνέχεια, για πολλούς άνδρες έχουν γίνει μια απαραίτητη διαδικασία. Η ουσία είναι να ασκήσει τους μυς του πρωκτού. Αυτό είναι πιο κατανοητό, μπορείτε να ασκηθείτε κατά τη διαδικασία της ούρησης. Να καθυστερήσει τη ροή για λίγα δευτερόλεπτα και να χαλαρώσετε, στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία, χωρίς σχέση με τα ούρα. Για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι να εκτελέσει τις ασκήσεις με ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα:

 • Τις πρώτες επτά ημέρες για να το κάνω 5 σετ των 10 τεμαχίων.
 • Την επόμενη εβδομάδα, την αύξηση του φορτίου μέχρι 150 συσπάσεις ανά ημέρα. Ένα τέτοιο γεγονός δεν χρειάζεται πρόσθετη κατάρτιση για να ξεκινήσετε τα μαθήματα ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Μερικές από τις ασκήσεις για την πρόληψη προστατίτιδα απαιτούν χώρο και συγκεκριμένη θέση. Εδώ είναι τα παραδείγματα από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις:

 1. Θέση ακουμπά στο δεξί του πόδι. Το αριστερό πόδι να παράγει εκατό ευρεία εγκεφαλικά επεισόδια. Ομοίως με το άλλο πόδι.
 2. Sportswear ένδυσης, η οποία δεν επιτρέπει την κίνηση και να αρχίσει το άλμα. Το ποσό που δεν είναι μικρότερη από 100 φορές.
 3. Σηκωθείτε ευθεία, πόδια στο άνοιγμα των ώμων και παίξτε το πλαγιές δεξιά και αριστερά και 15 φορές.
 4. Ξαπλωμένος ανάσκελα, σηκώστε ίσια πόδια και να εκτελέσει μια "birch". Μετά από αυτή τη θέση, να εκτελέσει την άσκηση "Ποδήλατο".
 5. Την ίδια θέση, ξαπλωμένος στην πλάτη, γυρίζει και να μετακινήσετε τα πόδια στην κοιλιά και να πάρει σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
 6. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, στη συνέχεια, εκπνεύστε και κρατήστε την αναπνοή σας για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.
 7. Κάνει την καθιστή θέση, πόδια σε ευθεία με τα γόνατα. Δοκιμάστε τα χέρια για να φτάσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας.
 8. Χρησιμοποιώντας μια μπάλα να περάσει μέσα από το πάτωμα, κάνοντας την μοίρα στα χέρια του.
 9. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, τα πόδια για να αυξήσει και να εκτελέσει διαγώνια κίνηση.
 10. Πριν πάτε για ύπνο για να πάρετε ένα ντους, 30 δευτερόλεπτα με ζεστό νερό, το κρύο 15 δευτερόλεπτα.

Οι παραπάνω ασκήσεις εκτελούνται όχι μόνο ως προληπτικό μέτρο από προστατίτιδα, αλλά επίσης να ενισχυθεί η Γενική κατάσταση των ανδρών.

Δευτερογενής πρόληψη προστατίτιδα στους άνδρες συνίσταται από τις ακόλουθες δραστηριότητες:

 1. Η χρήση των φαρμάκων που συνταγογραφούνται από το γιατρό σας.
 2. Υποχρεωτική παρακολούθηση ειδικού, ανεξάρτητα από τα συμπτώματα.
 3. Μετά τη θεραπεία, ο ασθενής παρακολουθείται από έναν ουρολόγο κάθε τρεις μήνες, και μετά κάθε έξι μήνες.
 4. Κάθε νέος ηλικίας κάτω των 40 ετών, είναι σε διαδικασία υπερηχογράφημα του προστάτη.

Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει τη διεύθυνση για να την παραδοσιακή ιατρική. Δηλαδή, για να προσθέσει στη διατροφή περισσότερα καρύδια, το μέλι, το μαϊντανό, τα αποξηραμένα φρούτα, το κρέας, το ψάρι, τα μήλα και άλλα τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

πρόληψη

Δεν είναι απαραίτητο να αποφευχθεί υποθερμία, το στρες, η υπερβολική σωματική άσκηση, το σεξ με διαφορετικούς συντρόφους, θα πρέπει να κάνετε την καθημερινή σας ρουτίνα για να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το χρόνο για να επισκεφθείτε την κλινική και στη συνέχεια, όχι προστατίτιδα δεν θα εμποδίσει να ζήσουν και να απολαύσουν τη ζωή.

02.11.2018