Τι είναι η δραστικότητα των ανδρών: γιατί τα προβλήματα εμφανίζονται και πώς να το αποτρέψει;

Κάθε άτομο είναι σημαντικό να έχουμε μια υγιή σεξουαλική υγεία. Μεγάλη σημασία στον παράγοντα αυτό δώστε τους άνδρες, όπως και την ικανότητα του σώματος να διαπράξουν σεξουαλική πράξη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Όταν οι άνδρες έχουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή, γίνονται ανασφαλείς και ερεθισμένο.

δραστικότητα στους άνδρες

Τι είναι η δύναμη;

Ανδρική δύναμη είναι η ικανότητα του ανδρικού σώματος να διαπράξουν σεξουαλική πράξη που θα φέρει χαρά και στους δύο ερωτικούς συντρόφους. Μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι αναγκαία για την ανάπτυξη των ανδρών. Πολλοί άνθρωποι, η λέξη "δύναμη" εξίσωση ο όρος "στύση". Ωστόσο, η δραστικότητα της δεν επηρεάζει μόνο τη στύση. Για καλή σεξουαλική ζωή, σημαντικό πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο, την ποιότητα και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Τα συμπτώματα της χαμηλής δραστικότητας έχουν ένα ισχυρότερο φύλο εκφράζονται:

 • αδύναμη στύση ή την απουσία τους *
 • η πρόωρη εκσπερμάτιση;
 • έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας;
 • αρσενικό ψυχρότητα.

Παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική εξουσία

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να υποδεικνύει το στρες, ψυχολογικά προβλήματα άνδρες ή προβλήματα υγείας.

Επιπλέον, η δύναμη ενός άνδρα επηρεάζεται αρνητικά από παράγοντες όπως:

 • Το κάπνισμα και το αλκοόλ;
 • ηλικία *
 • προστατίτιδα και ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • βάρος *
 • κάποια φάρμακα;
 • πολύ υψηλή φυσική δραστηριότητα ή την έλλειψη αυτών.
 • η σχέση με το σύντροφο.

Την ηλικία της σεξουαλικής δύναμη των ανθρώπων αλλάζει. Δραστικότητα στους άνδρες του 60 και άνω μειώνεται συχνά, αυτό προκαλείται από τη μειωμένη παραγωγή της τεστοστερόνης, η αθηροσκληρωτική αγγειακή αλλαγές και ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.

Πολλοί άντρες σε αυτή την ηλικία υποφέρουν από προστατίτιδα, επειδή καθιστικός τρόπος ζωής. Η μειωμένη δραστικότητα με την προστατίτιδα είναι αρκετά κοινό.
δραστικότητα στους άνδρες πώς να αυξήσει

Μερικοί άνδρες έχουν εκδηλώνεται κακή δραστικότητα και σε νεαρή ηλικία. Νεαρός άνδρας είναι η δραστικότητα προβλήματα που προκύπτουν από έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, φλεγμονή των οργάνων της πυέλου και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Διάφορες ορμονικές διαταραχές μπορεί να επιβραδύνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Χρόνια ασθένεια ως αιτία

Αιτίες της μειωμένης δραστικότητας είναι συχνά χρόνιες ασθένειες. Προστατίτιδα και θεραπεία αργά ή γρήγορα μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα. Ασθένεια η κιρσοκήλη δεν επηρεάζει άμεσα την ισχύ. Ωστόσο, επιπλοκές που σχετίζονται με αυτή την ασθένεια, τον πόνο, το στρες και το άγχος λόγω της νόσου μπορεί να μειώσει τη σεξουαλική δύναμη των ανδρών.

Υπέρταση μειώνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και τη ροή του αίματος στο πέος μειώνεται. Το ήμισυ των ανδρών με υπέρταση, υπάρχει μια πλαδαρότητα του κράτους κατά τη σεξουαλική επαφή.

Στη θεραπεία της υπέρτασης είναι συνταγογραφούμενα φάρμακα που μειώνουν τη δραστικότητα. Χρόνια νόσος του θυρεοειδούς και του διαβήτη, επίσης, μείωση της λίμπιντο.

Πώς να αποτρέψει την ανικανότητα;

Να ο άνθρωπος για να αποτρέψει την εμφάνιση της ανικανότητας, είναι σημαντικό να παρακολουθούν την υγεία τους και τη διατροφή:

 1. Χαντάκι ανθυγιεινές συνήθειες.
 2. Παρακαλούμε να επανεξετάσει τη διατροφή σας. Συμπεριλάβετε στο σιτηρέσιο υγιεινά τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το ιχνοστοιχείο ψευδάργυρος αυξάνει την τεστοστερόνη, είναι τα στρείδια, σπόροι κολοκύθας, η διατροφή με κρέας και ψάρια, ξηρούς καρπούς και δημητριακά.
 3. Περισσότερη άσκηση.
 4. Κρατήστε μια κανονική σεξουαλική ζωή.
 5. Απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανησυχίες.

Επανεξέταση και ορθή δραστικότητα

Ελέγξτε την ισχύ το γιατρό ξοδεύει διάφορους τρόπους:

 1. Biothesiometry. Καθορίζει την ευαισθησία της βαλάνου του πέους, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που παράγει δόνηση.
 2. Φαρμακοθεραπεία είναι αγγεία του πέους. Είναι για να μετρήσει τη ροή του αίματος στα αγγεία του πέους με τη χρήση ορισμένων φαρμάκων.
 3. Εξετάσεις αίματος. Βοήθεια για να ρυθμίσετε το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης, για να προσδιορίσετε την χοληστερόλη και να ελέγχονται για διαβήτη.
 4. Μια εξέταση αίματος για το επίπεδο PSA. Ένα υψηλό επίπεδο prostatespecific αντιγόνο μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία της προστατίτιδας και της ΚΥΠ.

Πώς να διατηρήσετε την ισχύ της;

Για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση της δραστικότητας είναι σημαντικό, δεδομένου ότι οι νέοι ανησυχούν για την υγεία τους. Υγιεινό ύπνο, τη διατροφή και τον αθλητισμό σε οποιαδήποτε ηλικία θα έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στο σεξ αλλά και σε άλλα συστήματα του σώματος για άνδρες. Σας παρακαλώ, αν έχετε διαφόρων ασθενειών.

Τρόποι για να επιστρέψει δραστικότητα

Ό, τι χρειάζεστε για μια καλή ικανότητα; Για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες χρησιμοποιείται φάρμακα και γιατροσόφια. Για καλή δραστικότητα τεράστια σημασία ψυχολογικός παράγοντας και η κατάσταση στην οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι σημαντικό να διατηρηθεί το ηθικό άνθρωπο και να τον σώσει από το περιττό άγχος.

Φάρμακα

Φάρμακα που συνταγογραφούνται από το γιατρό και θα πρέπει να ληφθούν σε αυστηρή συμμόρφωση με τις συστάσεις του. Τα εν λόγω ταμεία και να εξομαλύνει τα σκάφη, επιστροφή ανδροπρέπεια και την τόνωση της στύσης.

Εκτός από τα φάρμακα, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει τζελ, αλοιφές ή ενέσεις.

Λαϊκές θεραπείες: πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι;

Στα αρχικά στάδια της προβλήματα με την ανδρική εξουσία λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με προληπτικά μέτρα.

Η πιο αποτελεσματική λαϊκή μέθοδοι θεραπεία της ανικανότητα να εξετάσει:

 1. Το αφέψημα του Hypericum.
 2. Ένα αφέψημα από κώνους λυκίσκου.
 3. Αλεσμένα καρύδια με μέλι.
 4. Ένα αφέψημα του hawthorn και το φασκόμηλο.

Το συγκρότημα των σωματικών ασκήσεων

δραστικότητα στους άνδρες προκαλεί

Σωματικές ασκήσεις που βελτιώνουν την κυκλοφορία του στα όργανα της πυέλου, βοηθά να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες φυσικά. Ποιοτική επίδραση διαφόρων κατηγοριών σε ένα μήνα δεν θα συμβεί, ασκήσεις, είναι σημαντικό συστηματικά. Γιόγκα για την αύξηση της δραστικότητας, έτσι ώστε όχι μόνο να επηρεάζουν τα όργανα και οι μύες των ανδρών, αλλά και ανακούφιση από το στρες και την ευερεθιστότητα.

Πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 1. "Πεταλούδα". Ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας και τραβήξτε τα πόδια σας προς τους γλουτούς. Στην εκπνοή, το λυγισμένο πόδι είναι αραιωμένο στο πλάι και να επιστρέψει πίσω.
 2. "Birch". Αυτή η άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, είναι μια εξαιρετική πρόληψη των κιρσών και των αιμορροΐδων.
 3. Καταλήψεις. Μειώνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και έχει θετική επίδραση στον προστάτη αδένα.

Συμπέρασμα

Καλή δύναμη εξαρτάται από πολλούς φυσικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Η έλλειψη στρες, η σωστή διατροφή, η άσκηση, η τακτική σεξουαλική ζωή – όλα αυτά είναι ευεργετική για τη δύναμη ενός άνδρα στο κρεβάτι. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να πάει σε γιατρό. Ολοκληρωμένη θεραπεία ουσιαστικά θα αποκαταστήσει την ισχύ και την επιστροφή της εμπιστοσύνης.

06.02.2019