Πώς να αυξήσετε την ανδρική δύναμη: δοκιμασμένες συνταγές της ζωής

Ένας άνθρωπος με ισχυρή δραστικότητα πάντα σίγουρος για τον εαυτό του, επιτυγχάνει την επιτυχία όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και στη ζωή. Με τη σωστή προσέγγιση για να διατηρήσει τη σεξουαλική υγεία μέχρι τα βαθιά γεράματα, που παραμένει ενεργό και σε 60, 70, ακόμη και 80 χρόνια.

αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες

Πώς να αυξήσει τη δύναμη του; Μέθοδοι αύξησης της δραστικότητας πολλά, αλλά δεν είναι όλοι τους είναι εξίσου αποτελεσματικό και ασφαλές. Αφού απέτυχε, δεν είναι απαραίτητο να σταθώ στο ζήτημα, θα πρέπει να βρείτε τους τρόπους να το λύσουμε αυτό θα κάνει το σεξουαλικό όργανο να λειτουργεί σταθερά και ομαλά.

Υποστηρίζει και ενισχύει την δραστικότητα των ναρκωτικών θεραπεία, τα παραδοσιακά φάρμακα, ειδικές ασκήσεις, οι μέθοδοι της ψυχολογικής επιρροής, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι μέθοδοι και τα είδη των την αύξηση της δραστικότητας

Η στύση είναι το κύριο σύμπτωμα της ικανότητας του ανθρώπου για τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Αδύναμη στύση ή η απουσία της δημιουργεί μια σημαντική ψυχολογική και συναισθηματική δυσφορία, και δημιουργεί σύμπλοκα.

Πρόβλημα πώς να αυξήσει τη δραστικότητα, γνωστό στους ανθρώπους από όλες τις ηλικίες χωρίς εξαίρεση.

Με την τακτική σεξουαλική επαφή δραστικότητα stabiliziruemost, ο άνθρωπος μαθαίνει να διαχειρίζονται με δεξιοτεχνία σεξουαλικό όργανο, για να ελέγχω τη στύση. Κατά την περίοδο από 25 έως 35 ετών είναι πιο εστιασμένη σχετικά με την ποσότητα και την ποιότητα της οικειότητας με μια γυναίκα.

Παρακαλείστε να σημειώσετε!Όριο ηλικίας 40-45 ετών είναι κρίσιμη σε αυτό το διάστημα πολλοί άνδρες χάνουν έδαφος.

Η αποδυνάμωση της στύσης παρουσιάζεται το ιστορικό του υπερκόπωση, σωματική κόπωση, άγχος. Αρνητικά επηρεάζει την δραστικότητα των χρόνιων ασθενειών, διαταραχών του καρδιαγγειακού συστήματος.

Κοινές αιτίες για την επιδείνωση της στυτικής λειτουργίας είναι η υπερκατανάλωση τροφής, ο αλκοολισμός, το Κάπνισμα, την τοξικομανία, την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.

Για να αυξηθεί η δραστικότητα πρέπει να δράσει πλήρως να αποκατασταθεί η ψυχική και συναισθηματική του ισορροπία, τη βελτίωση της υγείας, βελτίωση της υγείας, να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Για να κάνετε τη δραστικότητα βοηθήσει καλύτερα φάρμακα, φυσιοθεραπεία, άλλες μέθοδοι επεξεργασίας, χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Αυξημένη δραστικότητα φαρμάκων

Ένα υγιές σκάφος είναι το κλειδί για την ποιότητα της δραστικότητας για άνδρες. Πλήρης παρατεταμένη στύση επιτυγχάνεται με τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Αν υπάρχει ένα σπασμό των αιμοφόρων αγγείων, θα γίνει φραγμένο cholesteric πλάκες, και το αίμα άσχημα κυκλοφορεί μέσα από το σώμα, την ανέγερση επιδεινώνεται ή δεν θα συμβεί.

Υπάρχουν αρκετές ομάδες φάρμακα έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την ανδρική δύναμη.

τρόποι για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Πώς να αυξήσει τη δύναμη του ανθρώπου η χρήση ναρκωτικών:

 • Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης . Η δράση αυτών των φαρμάκων αντικατοπτρίζεται στη χαλάρωση των τοιχωμάτων των αγγείων, η οποία σε μεγάλο βαθμό επιταχύνει και ενισχύει την πλήρωση του πέους.Το αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί για 4-6 ώρες σε έναν χρόνο.
 • Δωρητές των οξειδίων του αζώτου. Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται στην αύξηση της παραγωγής του νιτρικού οξειδίου στο σώμα, το οποίο έχει θετική επίδραση στο συνολικό τόνο των αγγείων.Η ουσία που χαλαρώνει τους λείους μύες, προκαλώντας αύξηση των αρσενικών δραστικότητα. Η θεραπεία είναι μια πορεία 12-14 ημέρες 1 δισκίο.
 • Ναρκωτικά-ανδρογόνα . Η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη σωματική δύναμη και αντοχή στους άνδρες. Αν δεν παράγει αρκετά, μια μείωση στην ισχύ, την επιδείνωση της στύσης.Η τεστοστερόνη να αποκαταστήσει την ορμονική ισορροπία, είναι ευρέως χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Χαρακτηριστικό το φάρμακο ο γιατρός με βάση την ανάλυση του αίματος, ορμόνες, μπορείτε να πάρετε χάπια ή ενέσεις για να εισάγετε.
 • Άλφα-αδρενεργικών αποκλειστών . Που περιέχονται σε αυτές τις ουσίες αναστέλλουν τη αδρενεργικών υποδοχέων, που οδηγεί σε αγγειοδιαστολή και βελτίωση της στύσης.Amp εργασίες ανέγερσης στο μεταβολισμό του προστάτη, ομαλοποιεί το αγγειακό τόνο, αυξάνει τη λίμπιντο σε άνδρες.
 • Συνθετικά ανάλογα των προσταγλανδινών. Τονώνει τους μυς από το σηραγγώδες σώμα, την προώθηση της εντατικής γεμίζοντας με αίμα τα γεννητικά όργανα. Το φάρμακο χορηγείται με ένεση απευθείας στο πέος για να είναι επιρροή για φλεβική εκροή.
 • Αντισπασμωδικά. Επεκτείνετε την κύρια αρτηρία, σύμφωνα με την οποία είναι δυνατόν να αυξηθεί η δραστικότητα. Χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με ένεση στον ιστό του πέους. Για μακροχρόνια θεραπεία δεν ισχύει, καθώς δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Αντικαταθλιπτικά. Αυτή η τεράστια ομάδα των φαρμάκων που έχουν διαφορετική δομή και σκοπό. Παρενέργεια, όταν τα αντικαταθλιπτικά είναι να παρατείνει τη στύση 3-4 φορές. Η αυξημένη δραστικότητα μπορεί να επιτευχθεί εφαρμόζοντας διάφορα φάρμακα που επιταχύνουν την κυκλοφορία του αίματος.
 • Βιολογικά δραστικά πρόσθετα . Διαιτητικά συμπληρώματα, συνήθως σε συνδυασμό με τη σύνθεση, που βασίζονται σε φυσικές πρώτες ύλες φυτικής ή ζωικής προέλευσης.Η επίδραση των φυσικών ναρκωτικών στο σώμα είναι επίσης πολύπλοκη – αναζωογόνηση δερμάτων, απώλεια βάρους, βελτίωση της υγείας, βελτίωση της υγείας, αύξηση της αντίστασης στο στρες, την επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών, τον καθαρισμό.

Αυξημένη δραστικότητα χωρίς φάρμακα

Πώς να ενισχύσει τη δύναμη, οι άνθρωποι πίστευαν για αιώνες. Για να αυξήσει τη σεξουαλική δύναμη ζητείται από ευγενείς και τους κοινούς ανθρώπους. Γνωστή ειδικές συνταγές και δίαιτες που βοηθούν να αποκαταστήσει την υγεία των ανδρών. Για να επιτευχθεί μια σταθερή θετική επίδραση θα πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά διενέργεια προληπτικών μέτρων.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει φαρμακευτικών φυτών για την αύξηση της δραστικότητας. Υπάρχουν μόνο λίγα φυτά που είναι ισχυρά διεγερτικά της στύσης στους άνδρες. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται χωριστά, χωρίς την ανάμειξη.

αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες τρόπο ζωής

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ βότανα και ρίζες:

 • Ginseng. Ευχαριστώ θαυματουργές ιδιότητες, ονομάζεται η ρίζα της αγάπης. Ανά Φλιτζάνι βραστό νερό, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο κιμά πρώτες ύλες.Έγχυση σιγοβράζει σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα, στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει, το σουρώνουμε, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα.Πιείτε μισό Φλιτζάνι 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα, το πρωί και το βράδυ ώρες.
 • Thyme (θυμάρι). Το φυτό χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τη στυτική δυσλειτουργία, χρησιμοποιείται με προληπτικό σκοπό.Για τη σεξουαλική αδυναμία, είναι χρήσιμο να πιει τσάι με θυμάρι. Ένα Φλιτζάνι απαιτεί 1 επίπεδη κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο ξερό χορτάρι. Παρασκευάζεται το ποτό για λίγα λεπτά, μπορείτε να πιείτε 5 κούπες θυμάρι τσάι την ημέρα.
 • Ivan-τσάι (fireweed). Το φυτό περιέχει ένα σύμπλεγμα βιολογικά ενεργών ουσιών: μακρο – και μικροστοιχείων, αιθέρια έλαια, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, αμινοξέα, τα φλαβονοειδή. Διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία συνεπάγεται την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας. Μια πρέζα ξερά φύλλα fireweed ρίξτε βραστό νερό, αφήστε το για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να πιείτε ως τσάι δύο φορές την ημέρα.
 • Κινέζοι αμπέλου Μανόλιας. Τα φρούτα και τους σπόρους μη χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα για την ενίσχυση, αναζωογόνηση και τόνωση. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάρετε 5-7 καρποί ή σπόροι μια μέρα. Μπορείτε να ρίχνετε αποξηραμένα μούρα με βραστό νερό και πιείτε το αμέσως την έγχυση πριν από την ερωτική πράξη.
 • St. wort του Ιωάννη. Φαρμακευτικό φυτό δένει καλά με άλλους πολιτισμούς, που χρησιμοποιείται συχνά σε στρατόπεδο εκπαίδευσης. Κάνει μια έγχυση του St. wort του Ιωάννη για τη βιώσιμη στύση θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 3 εβδομάδες, διαφορετικά μπορεί να συμβεί το αντίθετο αποτέλεσμα.

Δραστικότητα και τη διατροφή

Υπάρχουν ειδικές τροφές που ονομάζεται αφροδισιακά που διεγείρουν την σεξουαλική ικανότητα και στα δύο φύλα. Υπάρχει ακόμη και μια ξεχωριστή ενότητα της μαγειρικής αφιερωμένο στα πιάτα έχει για ζευγάρια ερωτικό αποτέλεσμα.

Κάθε χώρα είναι διάσημη για τα προϊόντα τα οποία, κατά την άποψη του πληθυσμού, είναι ένα σύμβολο της αγάπης και του πάθους. Στην Αφρική, αυτό είναι το κρέας του φιδιού, στην Ανατολή – το κέρατο του Ρινόκερου στην Ευρώπη – τα μανιτάρια στο Βόρειο – μούρα.

Εκεί είναι πιο εξοικειωμένοι με τους ανθρώπους προϊόντα, που χαρακτηρίζει μια τονωτική επίδραση. Είναι πικάντικο βότανα, τα μπαχαρικά, τα θαλασσινά, τα φρούτα, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το μέλι, τυριά.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι κανονικό, αν ο οργανισμός δεν έχει αρκετή βιταμίνη Α, Ε και ομάδα Β.

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για το ένστικτο της αναπαραγωγής, συμβάλλουν στην καλύτερη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων.

Ακόμη και στην αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν ότι αυξάνει την ανέγερση το μείγμα των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων αρωματισμένο με μέλι. Για την προετοιμασία της διέγερσης της δομής θα χρειαστείτε 200 γρ. σταφίδες, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα, 12 κομμάτια ψίχα καρυδιού, τα φιστίκια και τα αμύγδαλα.

Όλα τα υλικά ψιλοκομμένα, και να το συνδυάσετε με 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Καρυδιά-μείγμα φρούτων αποθηκεύονται στο ψυγείο, χρησιμοποιείται κάθε ημέρα για 1-2 κουταλάκια του γλυκού.

Τρόπο ζωής

βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες ασκήσεις

Η δραστικότητά του μειώνεται, φυσικά, όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει. Στην πραγματικότητα εμποδίζουν την ανικανότητα είναι δυνατή, αν για τη διατήρηση της υγείας, να διεξάγει έναν σωστό τρόπο ζωής.

Τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολύ νεότερος, να το σκεφτείς, οι νέοι που είναι 30 ή 35 χρόνια.

Κάθε γιατρός θα επιβεβαιώσει ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού, επιβλαβείς συνήθειες, η κακή διατροφή, η έλλειψη βιταμινών, κόπωση, άγχος.

Για να ολοκληρώσετε την ανικανότητα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας – διαβήτη, σκλήρυνση κατά πλάκας, τραύματα.

Οι περισσότεροι άντρες ανησυχούν για την αδύναμη στύση, για να επαναφέρετε το οποίο μπορεί να είναι, για την προσαρμογή συνήθειες του τρόπου ζωής διόρθωση.

Πώς να αυξήσει την ισχύ:

 • Κίνημα. Καθιστική ζωή είναι ο πρώτος εχθρός της σύγχρονης κοινωνίας. Η σωματική αδράνεια οδηγεί σε στασιμότητα που επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Το αίμα που φυσιολογικά κυκλοφορεί στο σώμα, σταθερά μέτρια σωματική δραστηριότητα – Τρέξιμο, ασκήσεις, οι βραδινές βόλτες, τις επισκέψεις στο γυμναστήριο.
 • Για την υγεία. Επίδραση του Καπνίσματος και της κατάχρησης αλκοόλ μπορεί να είναι η σεξουαλική δυσλειτουργία, η πιο επίφοβη διάγνωση για κάθε άνθρωπο. Η νικοτίνη προάγει το σχηματισμό της χοληστερόλης πλακών στα τοιχώματα των αγγείων, και σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να αναζητήσουν χειρουργική βοήθεια.
 • Τα τρόφιμα. Για τη σωστή παραγωγή σπέρματος από τις απαραίτητες πρωτεΐνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία. Η ιδανική διατροφή για τους άνδρες που είναι σεξουαλικά ενεργοί, θα γίνει το κρέας, χόρτα, λαχανικά. Περιοδικά, η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει φρούτα, δημητριακά, όσπρια. Αλλά όλα τα γλυκά, λιπαρά, τηγανητά, τα αλμυρά και τα καπνιστά τρόφιμα από το μενού είναι καλύτερα να το αφαιρέσετε.
 • Η λειτουργία της ημέρας. Έξυπνα εναλλασσόμενο εργασίας και ανάπαυσης, μπορείτε να επιτύχετε σημαντικές βελτιώσεις στην υγεία, σκληρότερες ανεγέρσεις. Συμβαίνει ότι μετά από ένα καλό υπόλοιπο, επέστρεψε στην αρσενική δύναμη και την επιθυμία.

Ειδικές ασκήσεις

Ασκήσεις για τη βελτίωση της στύσης περιλαμβάνει την οικεία μυς. Για τους άνδρες το πιο σημαντικό από αυτά είναι το μυ PC περνώντας από το ηβικό οστό προς τον κόκκυγα. Ακόμη ονομάζεται μυϊκή δύναμη.

Είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του ουροποιογεννητικού συστήματος, του εντέρου, του ελέγχου της στύσης.

Άσκηση του μυϊκού συστήματος της ευαίσθητης περιοχής είναι η πρόληψη πολλών ασθενειών.

Η ισχυρή μισό της ανθρωπότητας είναι προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα, ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη, ακράτεια, στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση και άλλοι.

Εκπαίδευση αγάπη τους μυς που αναπτύχθηκε από τον Δρ Άρνολντ Κέγκελ. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα της ενίσχυσης του PC τους μύες σε μεγαλύτερο βαθμό, λόγω της εξάλειψης της στασιμότητας στην περιοχή της πυέλου.

Το αποτέλεσμα της συνεχούς κατάρτισης θα ενισχύσει στύσεις, αυξημένη αίσθηση κατά τη διάρκεια του οργασμού, την παράταση της συνουσίας, η ομαλοποίηση των ορμονικών επιπέδων, αποκατάσταση της λίμπιντο.

Πώς να εκπαιδεύσετε μυών – τα πρώτα βήματα:

 1. Για να αντιμετωπίσετε ένα εκπαιδευτικό στοιχείο, θα πρέπει να προσπαθήσει να σταματήσει τη διαδικασία της ούρησης, και στη συνέχεια ξανά για να συνεχίσετε.
 2. Στο μέλλον, όλες οι εργασίες θα λάβουν χώρα πάνω από το μυ που επιτρέπουν στο άτομο να σταματήσει η ροή κατά την ούρηση.
 3. Αν σταματήσει η διαδικασία απέτυχε, έτσι ώστε ο μυς είναι σήμερα αδύναμη και πλαδαρό.
αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες φυσικοθεραπείας

Οι ασκήσεις Kegel είναι εντελώς αόρατο, μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Είναι βολικό, ασφαλές, αποτελεσματικό!

Τι πρέπει να κάνετε για να φέρει μυών οικεία:

 1. Η ένταση και η χαλάρωση. Εκπαίδευση μπορεί να αρχίσει με το πιο απλό: για 3-5 δευτερόλεπτα για να εναλλάξουμε την ένταση με την χαλάρωση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να κάνετε την άσκηση για 10-20 φορές. Με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός τους θα αυξηθεί σε 50.
 2. Απομονωμένη τάση. Προκειμένου να επιτύχει την επιτυχία στην εκπαίδευση, θα πρέπει να μάθετε να στέλεχος το μέρος του ενδιαφέροντος σε απομόνωση από τα άλλα όργανα και τους μυς. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μερικές επαναλήψεις, αυξάνοντας σταδιακά το φορτίο.
 3. Η επέκταση της τάσης φάσης. Ώρα τάση LK-μυών είναι έφερε σε 10 δευτερόλεπτα, η περίοδος χαλάρωσης στο επίπεδο των 2-3 δευτερόλεπτα. Ο συνολικός αριθμός των επαναλήψεων για την ημέρα που θα πρέπει να φτάσει τα 80-100 φορές.
 4. Θα πρέπει να συνεχίσετε να κρατήσει την αγάπη μυών σε μορφή, που πραγματοποιούν καθημερινά προπόνηση.

Η αυξημένη δραστικότητα των μεθόδων φυσικοθεραπευτικής

Φυσική θεραπεία αποσκοπεί στην ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων και την αποκατάσταση της κανονικής κυκλοφορίας του αίματος στο κάτω μέρος του σώματος. Πορεία της φυσικοθεραπευτικής δράσεις θα βοηθήσει στην εξάλειψη προβλημάτων που σχετίζονται με τη στύση και την εκσπερμάτωση.

Σημαντικό! Οι διαδικασίες έχουν ανατεθεί να διατηρεί και παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας του.

Τι τεχνικές φυσιοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαταστήσει την υγιή στύση:

 • ηλεκτροθεραπεία;
 • η μαγνητοθεραπεία θεραπεία;
 • λέιζερ θεραπεία;
 • το όζον θεραπεία;
 • pneumomassage.

Ψυχολογική μόχλευσης

Όλα τα φάρμακα που δρουν στον ασθενή μόνο με τη φυσιολογική πλευρά, που είναι, όταν ο άνθρωπος επιθυμεί να εμπλακούμε σε μια σεξουαλική πράξη, αλλά φυσικά δεν μπορεί να το κάνει.

Πώς να αυξήσει τη δύναμη, αν δεν σεξουαλική έλξη; Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέθοδοι της ψυχολογικής επιρροής.Ψυχογενής διαδικασίες επιλέγονται σε ατομική βάση, με βάση τις αποκλίσεις.

09.02.2019