Τι ενθουσιασμένος παιδιά;

Οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν τα μάτια. Συχνά η αγαπημένη του είναι ενθουσιασμένοι όχι μόνο από την άποψη του μια γυναίκα, αλλά από απρόσεκτα ρίχνονται φράση με ειδικό ήχο του απαλή αγγίζει ή, αντίθετα, αγενής και περισσότερο. Μπορείτε να παρατηρήσετε το σύντροφό σας και να μάθετε περισσότερα γι ' αυτό.

διέγερση άνδρες

Η εμφάνιση και η συμπεριφορά

Τον κύριο ρόλο στην προσέλκυση των ανδρών παίζει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Κάθε άνθρωπος μπορεί να σε αποπλανήσει με διαφορετικά ρούχα ανάλογα με τις προτιμήσεις του: θα πρέπει διακριτικά να μάθετε τι τον ενθουσιάζει περισσότερο ή απλά να παρακολουθήσουν. Πιο συχνά είναι τα ρούχα κατασκευασμένα από μαλακό ή μεταξωτά υφάσματα, κρυψίνους, όλα-τα φυσικά θηλυκές καμπύλες, και κυρτά μέρη του σώματος.

Αν το κορίτσι έχει ένα όμορφο σφιχτό Στήθος, στη συνέχεια, μπορείτε να το αφαιρέσετε με το σουτιέν: θηλές κρυφοκοιτάζει μέσα από ελαφρύ ρουχισμό, να διεγείρει όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση. Μια άλλη αποτελεσματική συμβουλή – μερικές φορές δεν φοράω εσώρουχα. Θα πρέπει να εννοηθεί για το άλλο σου μισό. Μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο: μόλις ο οδηγός το χέρι του κάτω από τα ρούχα. Ή μπορείτε να καθίσετε ώστε να παρατηρήσει την απουσία εσώρουχα.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για να διεγείρει τους άνδρες:

  • τα ψηλοτάκουνα παπούτσια;
  • σέξι κοψίματα σε φορέματα και φούστες, κάτω από την οποία είναι ορατά κάλτσες *
  • το ντεκολτέ, το οποίο δείχνει το χώρο ανάμεσα στα Στήθη της *
  • μακριά μαλλιά καλά καλλωπισμένο;
  • εφαρμοστό δερμάτινο φόρεμα κόκκινο ή μαύρο?
  • ανοίξτε τους ώμους και το λαιμό;
  • γυμνή κοιλιά;
  • διαφανή ρούχα.

Για να αφυπνίσει την αισθησιακή τομέα οι άνδρες θα πρέπει να ξέρω τι σκέφτεται, τι τον απασχολεί και, πάνω απ ' όλα, ποια είναι η στάση του. Είναι αδύνατο να φέρει το σύντροφό σας αν σκέφτεται δυσάρεστη χρόνου εργασίας ή στο αυτοκίνητο. Αν επιλέξετε τη λάθος στιγμή, ή ο τύπος δεν θα παρατηρήσετε τις προσπάθειές σας, ή πολύ θυμωμένος. Πριν ξεκινήσετε να παρασύρουν το παιδί, πρέπει να ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή, και να καταλάβουν πώς μπορεί να είναι ενδιαφέρον.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος – διέγερσης με απρόσεκτα ρίχνονται φράσεις σεξουαλικού χαρακτήρα, ή ένα συγκεκριμένο ήχο.

Αυτή η μέθοδος βοηθά να δημιουργήσει μια αίσθηση της διέγερσης πολύ γρήγορα, χωρίς καν να αγγίξει το σώμα των εταίρων είναι το Ανώτατο τεχνική.

Για παράδειγμα, εάν είστε ένα νεαρό άτομο όπου υπάρχει προστασία της ιδιωτικής ζωής, είναι καλύτερο να κάνετε κάτι ωραίο που θα είναι σε θέση να χαλαρώσετε. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να απαλά να φιλήσει το λαιμό του, αθόρυβα κοντά της, ή να κάνει κάτι πιο ερωτικό. Αυτό θα οδηγήσει το νεαρό άνδρα σε απόλαυση. Αν ξέρεις τι να ψιθύρισε ο σύντροφος αυτί, τη σωστή στιγμή, θα παίξει στην εύνοιά σας.

Οι λέξεις πρέπει να κυλήσει σαν ένα απαλό κύμα από ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να είναι κατάλληλα. Σε μια άλλη περίπτωση, ψευδή ή ακατάλληλη ρήσεις θα πρέπει να ακούσει ή να καταστρέψει εντελώς όλα.

Να διεγείρει ο νεαρός πρέπει να γνωρίζουν την συναισθηματική και αισθησιακή σφαίρα. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι λόγια να πω για την κίνηση.

Για να επιλέξετε πολύ προσεκτικά όταν ξέρεις έναν άνθρωπο δεν είναι η πρώτη μέρα. Αυτό θα βοηθήσει το χρόνο που περνάτε μαζί (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο). Ξέρω φαντασία και τις προτιμήσεις του δευτέρου ημιχρόνου.

Πρέπει να ξέρετε ότι σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι είναι οπαδοί της άμεσης λέξεις και φράσεις. Υπάρχουν κάποιοι άντρες που τους αρέσει η ευθύτητα, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς για την μαγεία και το μυστήριο. Τέτοιες διφορούμενες φράσεις προκαλέσει τους άνδρες να προσεγγίσει γρήγορα με το σύντροφό σας, ειδικά αν λέει ότι είναι το σωστό τόνο και με ένα μυστήριο στη φωνή του.

Για να καταλάβουμε τι λόγια είναι η καταλληλότερη για την έναρξη των νέων ανδρών, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο έπαινος είναι μια θαυμάσια επιλογή. Αυξάνει την αυτοεκτίμηση, το απελευθερωτικό, το δεύτερο εξάμηνο και κολακεύει τη ματαιοδοξία του.

Αν ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο, ότι σύντομα θα μπορεί να σταθεί. Αυτό πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και να μην το παρακάνετε με τα πράγματα και όχι ψεύτικο. Δεν χρειάζεται να εφεύρουμε τίποτα, και να μετατρέψει τις αδυναμίες του σε πλεονεκτήματα. Μετά από αυτά τα πικρή και οδυνηρή παρατηρήσεις, όπως μπορεί να φαίνεται να τον απίθανο ότι κάτι θα συμβεί στο κρεβάτι.

Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να επαινέσω το δεύτερο εξάμηνο. Για να το κάνετε αυτό, απλά ακούστε τι λέει, και να παρατηρήσετε την αρχική πράξη από την πλευρά του. Με απλά λόγια – θα πρέπει να βρείτε τις δυνάμεις τους άντρες σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα είστε σε θέση να βρείτε έναν τρόπο για να διεγείρει το νεαρό άνδρα.

διέγερση άνδρες προκαταρκτικά

Πρελούδιο

Κάποια κορίτσια ότι στους άντρες δεν αρέσουν τα προκαταρκτικά. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Το ισχυρότερο φύλο ενθουσιασμένος από το πώς ένα κορίτσι αγγίζει τα χείλη διαφορετικές περιοχές του σώματος. Είναι απαραίτητο να παρατηρήσουμε πώς ο συνεργάτης αντιδρά σε οποιαδήποτε πινελιές σε διαφορετικές περιοχές.

Οι ερωτογενείς ζώνες είναι όλοι οι άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη. Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, στους άντρες αρέσει να χαϊδεύουν απαλά τα χείλη με τις ρώγες και το Στήθος. Ευαισθησία στον τομέα αυτό έχουν αναπτυχθεί όχι λιγότερο από ό, τι τα κορίτσια.

Τι ενθουσιασμένοι οι νέοι μπορεί να γίνει κατανοητή αν απαλά στην αφή, να δαγκώσει, να ρουφήξει τα διαφορετικά μέρη του σώματος, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους σε αυτή την κατεύθυνση. Η πιο ερωτογενής ζώνη είναι το εσωτερικό των μηρών σου. Ακόμη και αν ξεκινήσετε με ήπια χαϊδεύοντας αυτόν τον τομέα, οι νέοι είναι πιθανό να είναι πολύ excitat, καθώς και με το φως φιλιά στην ίδια περιοχή.

Κανονικό φιλί είναι επίσης δυνατόν να κάνει πρωτότυπο και συναρπαστικό. Υπάρχει μια άποψη ότι ο ουρανός είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη για τους άνδρες, έτσι ώστε όταν φιλάς γλώσσα αγγίξτε απαλά, να τον αγγίξει.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με το κάτω χείλος: SIP, να δαγκώσει, να τσίμπημα ανάμεσα στα χείλη μου, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να το κάνει απαλά για να δώσει ευχάριστες στιγμές, όπως περιγράφεται στο γαλλικά μυθιστορήματα του περασμένου αιώνα.

Μια άλλη ερωτογενής ζώνη στους άνδρες είναι η σπονδυλική στήλη. Τι ακριβώς μπορεί να είναι ο νεαρός; Για παράδειγμα, από μια ευλαβική αφής, ένα ευχάριστο μασάζ.

Πολύ ισχυρή διέγερση προκαλεί τρυφερά φιλιά στο κάτω πίσω και γύρω από την σπονδυλική στήλη. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την σπονδυλική στήλη και στη συνέχεια σταδιακά να προχωρήσουμε στο πίσω ή το λαιμό και το κεφάλι. Το μάθημα μπορεί να πέρασε τις διακοπές ή απασχολημένος γλώσσα. Αν και είναι καλύτερο να εναλλάσσονται για να αποφευχθεί η μονοτονία.

Το στομάχι είναι μια ερωτογενής ζώνη. Η πιο ευαίσθητη περιοχή, που βρίσκεται ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον ομφαλό. Αυτή θα πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή πριν από την επαφή. Φιλιά πρέπει να είναι παθιασμένος και ήπια την ίδια στιγμή, έχουν ένα αγαπημένο πρόσωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να κατέβει το τελευταίο περιοχή μπορεί να είναι περίπου 2 λεπτά. Με μια τέτοια αίσθηση, την ευχαρίστηση αυξάνει, και ο ενθουσιασμός φτάνει στο απόγειο της.

Διέγερση σε απόσταση

Τι περισσότερο θα μπορούσε να Καυλωμένη νεαρέ; Πώς να το κάνουμε σε απόσταση; Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να εργαστούν για την εμφάνιση. Για να αποπλανήσει παντού: στο μπαρ, στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού. Για να προσελκύσει έναν άντρα, θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας σχετικά με τον μέχρι, μέχρι που θα δούμε και στη συνέχεια να εξετάσουμε μακριά. Το παιχνίδι φαίνεται, υπάρχει κάτι ελκυστικό για τους άνδρες, το ανέφικτο. Ως εκ τούτου, η πιθανότητα ότι θα είναι κατάλληλο για να γνωρίσεις ένα άτομο.

Συχνά, η απόσταση από τον επιθυμητό στόχο κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέτρο. Να διεγείρει έναν άντρα σε μια απόσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Αν δεξιοτεχνία στη χρήση τους, θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με την αφή.

Στο σημερινό κόσμο, μερικές φορές θέλετε να διεγείρει έναν νεαρό άνδρα, όχι μόνο στην πραγματικότητα, αλλά στον εικονικό δίκτυο.

Όταν διεγείρεται από το φίλο της στο Διαδίκτυο πιο σημαντικό να επιλέξετε την ακριβή φράση. Εικονική επικοινωνία περιλαμβάνει πολύ περισσότερα σαφείς και ακριβείς λέξεις.

Όταν πρόκειται για την αλληλογραφία, θα πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και την ελευθερία, αν το Skype και παρόμοια instant messengers, μπορείτε να συνδέσετε το σωστό τονισμό.

Από το τηλέφωνο ή το Skype μπορεί να εισαχθεί στη συζήτηση απαλό φιλοφρονήσεις και επιπόλαιες παρατηρήσεις, κάνοντας τη φωνή τους, να είναι σέξι και ευχάριστη.

Η πιο δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση κορίτσια μπορούν να κάνουν σεξ στο τηλέφωνο, επιτρέποντας τον εαυτό του η μίμηση της γκρίνια και τη σεξουαλική αναστενάζει. Στην εποχή μας, τηλεφωνικό σεξ είναι πολύ δημοφιλής και την οδηγεί σε έκσταση και τους δύο. Τόνωση φράση είναι σε θέση να εκτελεί πραγματικά θαύματα.

Συμβουλές

Κάθε άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος μόνο από ένα συγκεκριμένο ήχο, εσώρουχα και άλλα μικρά μέρη. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παρατηρήσουμε πόσο καιρό παίρνει για κάθε μέθοδο που εφαρμόζεται και να παρατηρήσετε ότι πιο γρήγορα διεγείρει το δεύτερο εξάμηνο.

Για παράδειγμα, πιστεύεται ότι τα αυτιά ερωτογενής ζώνη. Μάλιστα, κάποιοι άνδρες, αλλά όχι όλα.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την περιοχή της μύτης. Δεν αρέσει σε όλους να αγγίζει το πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια ατομική προσέγγιση. Είναι ιδιαίτερα αναγκαίο να ακολουθήσει την απάντησή σας χειρονομιών και αφής στην αρχή της σχέσης. Τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνετε είναι να μεταφέρει όλες τις συνήθειες της πρώην νεαρό άνδρα στο δώρο. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει διαφορετική αντίδραση σε επιμέρους δράσεις.

blockquote>Μην φοβάστε να εισάγει νέα στοιχεία στη σχέση, απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Γιατί αν δεν δοκιμάσετε κάτι νέο, ποτέ δεν ξέρεις τι είναι για ένα νεαρό άνδρα.

Δεν χρειάζεται να φοβάται ότι ο εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο πιστεύει ότι το κορίτσι είναι ανεπαρκής όσον αφορά το σεξ.

Επαρκή άτομο θα να είναι προσεκτικός και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι εξίσου, ίσως, είναι η αναζήτηση για την αμοιβαία προσεγγίσεις. Εταίροι χρειάζονται κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε μια οικεία ατμόσφαιρα με το άλλο.

Το πιο εντυπωσιακό τονωτική επίδραση είναι, φυσικά, το φιλί. Αν ένας άντρας σε αγαπάει πραγματικά, το κάθε άγγιγμα στα χείλη ή τα χέρια, θα του προκαλέσει σωματική καταπόνηση.

Αν ένας άνθρωπος είναι για κάτι αιτήσεις και, στη συνέχεια, να ακούσετε τα αιτήματα του, όπως αυτό θα βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις σας και να διευκολύνει την αμοιβαία κατανόηση. Μιλάμε θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε παραλείψεις, και θα αισθανθείτε καλύτερα.

12.02.2019