Δραστικότητα στους άνδρες

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να καταστρέψει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στον εαυτό τους και να τον στερήσει από μια γεμάτη ζωή, τόσο αυτά τα προβλήματα με τη δραστικότητα της. Η ασθένεια επηρεάζει βουλευτές από όλα τα επαγγέλματα — από το καθαριστήριο να διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων εταιρειών, και τα αστέρια της show business, και το επίπεδο του πλούτου εδώ χάνει τη σημασία του. Δραστικότητα στους άνδρες, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ψυχολογικά προβλήματα, άλλες ασθένειες, διατροφή, τρόπος ζωής), και τα μέσα για να βελτιώσουν την ανθρωπότητα έψαξε για όλη την ιστορία της. Ωστόσο, η γνώση και το επίπεδο της σύγχρονης ιατρικής στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία την ασθένεια.

Προκαλεί προβλήματα με τη δραστικότητα

αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες

Υπό την ισχύ της σύγχρονης ιατρικής είναι η ικανότητα των ανδρών να εκτελούν τακτικές σεξουαλικές πράξεις, η οποία συνεπάγεται, επίσης, την ικανότητα να διατηρήσει μια στύση και να ολοκληρώσει τη σεξουαλική επαφή με εκσπερμάτιση (πρόωρη εκσπερμάτιση θεωρείται παθολογία).

Αρκετά συχνή είναι και η ιδέα ότι η αιτία των προβλημάτων με τη δραστικότητα της έγκειται στο διαφορετικό ψυχολογικά προβλήματα: ισχυρό άγχος, αδιαφορία ή κακή συμπεριφορά του συντρόφου, συναισθηματικά τραύματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ωστόσο, οι στατιστικές δείχνουν ότι αυτοί οι παράγοντες είναι υπεύθυνη μόνο για το 20% όλων των περιπτώσεων, και σε άλλους τα συμπτώματα ή επιπλοκές άλλες παθήσεις (π. χ. προστατίτιδα, διαβήτη, ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος), παρενέργεια από φάρμακα, η συνέπεια επιβλαβείς συνήθειες (Κάπνισμα, χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ) ή έλλειψη στο σώμα ορισμένων ουσιών οφείλεται σε κακή διατροφή.

Συχνά η κατάσταση επιδεινώνεται από μια ψευδή αίσθηση της αμηχανίας και της ντροπής. Οι επικρατούσες κοινωνικές παραδόσεις απαιτούν έναν άνθρωπο να υπομένει όλα τα δεινά και τη δυστυχία. Αυτοί που έφεραν πάνω σε ένα άκαμπτο συντηρητική συνθήκες, φαίνεται να είναι άκυρη ", για οποιοδήποτε λόγο, να τρέξει στο γιατρό", για να μην αναφέρουμε για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με έναν ψυχολόγο και να πει κάποιος, ακόμη και ένα ειδικό) για τη στυτική δυσλειτουργία. Ως αποτέλεσμα, χωρίς έγκαιρη θεραπεία, η νόσος εξελίσσεται ανεμπόδιστα, και περαιτέρω να απαλλαγούμε από αυτό απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια.

Αξίζει να θυμόμαστε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μέχρι τότε, μέχρι να εξαλειφθεί η αιτία της, ως εκ τούτου, αυξάνοντας τη δραστικότητα στους άνδρες — εγγυημένη συνέπεια τη Γενική βελτίωση της υγείας.

Από αυτό μπορούμε να αντλήσουμε ένα δίκαιο συμπέρασμα: η στυτική δυσλειτουργία είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα άλλων προβλημάτων. Εδώ μπορούμε να θυμηθούμε άλλη μια κοινή παρανόηση, η οποία είναι ότι η δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια, είναι άσχετο. Στην πραγματικότητα, το ίδιο οργανισμό μέχρι θανάτου διατηρεί την ικανότητα να διαπράξουν σεξουαλική πράξη. Επειδή σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές μπορεί να μειώσει τη συχνότητα της οικειότητας, αλλά οι αντίστοιχες φυσιολογικές ικανότητες παραμένουν ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά η αυξημένη δραστικότητα των ανδρών είναι ένας άλλος λόγος για ανησυχία. Αυτό συμβαίνει όταν παίρνετε φάρμακα, φάρμακα για bodybuilders ή να είναι ένα σύμπτωμα άλλων ασθενειών (π. χ. φυματίωση ή χλαμύδια). Δεν αντιδρούν ξαφνικά αυξημένη ζήτηση για το σεξ. Μετά από λίγο καιρό (και, πιθανότατα, πολύ μικρή) η ισχύς της θα αρχίσει να μειώνεται σημαντικά μέχρι, μέχρι την πλήρη ανικανότητα, και σε αυτή την περίπτωση, η αντιμετώπιση θα είναι πολύ δύσκολο.

Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες;

Η πιο προφανής απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι να ασχοληθεί με την υποκείμενη νόσο ή στο μέτρο του δυνατού, να διευκολύνει αυτό. Ωστόσο, αν το πρόβλημα δεν είναι με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Μπορεί να έχετε προβλήματα με την οικεία σφαίρα προέκυψε επειδή κάποια αγχωτική κατάσταση ή άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με την αρμόδια ειδικός και να υποβληθεί σε ψυχοθεραπεία.
 • Βελτίωση δραστικότητα στους άνδρες παρουσιάζεται όταν η αλλαγή του τρόπου ζωής. Συνεχές άγχος, υπερκόπωση, τις κακές συνήθειες, και η κακή διατροφή είναι απαράδεκτο. Περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι αδύνατο να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας, να εγκαταλείψουν τις κακές τροφές, το αλκοόλ, τον καπνό, και ειδικά τα φάρμακα δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Συνήθως, ο κύριος περιοριστικός παράγοντας εδώ είναι η έλλειψη κινήτρων.
 • Μια μεγάλη επιρροή στην αρμονία στις σεξουαλικές σχέσεις, είναι η αμοιβαία κατανόηση των εταίρων. Αν κάποια συμπεριφορά της γυναίκας παρεμβαίνει με την οικειότητα, θα πρέπει να συζητήσετε αυτό το ζήτημα και να προσπαθήσουμε να συνεννοηθούμε.
 • Αυξάνει την δραστικότητα και την αλλαγή του τοπίου. Εγκατεστημένοι για πολλά χρόνια, η μονοτονία μετατρέπεται σε μια ρουτίνα, ακόμα και το σεξ. Τι θα ήταν μια ζεστή κάθε υπνοδωμάτιο, είναι μερικές φορές να βγούμε από αυτό. Ταξίδι μαζί, σέξι εσώρουχα, αυθορμητισμό, δεν το χρονοδιάγραμμα για χρόνια εκ των προτέρων — αυτό θα βοηθήσει να ξανά ανάψει η φωτιά του πάθους.
 • Ένα δραστήριο τρόπο ζωής συχνά αυξάνει τη λίμπιντο. Αν η σχέση με τις γυναίκες έχει χάσει την πρώην φωτεινότητα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ασκήσει. Κατά τη σωματική δραστηριότητα βελτιώνει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου και εκκρίνει σεροτονίνη, οπότε η ισχύς θα πρέπει να βελτιωθεί.
 • Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ναρκωτικά για να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες. Μερικά από αυτά είναι η βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα και για την έλλειψη των σχετικών ουσιών στο σώμα, καθιστώντας προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν σε μακροπρόθεσμη βάση. Άλλα εργαλεία έχουν ενισχυθεί σημαντικά τη ροή του αίματος στην πυελική περιοχή. Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ καιρό, θα πρέπει να λαμβάνουν αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Σημαίνει να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες

από το να αυξήσει την ισχύ

Τώρα σχετικά με την αγορά αντιπροσώπευε ένα τεράστιο αριθμό των φαρμάκων και τα συμπληρώματα διατροφής που βελτιώνει τη δραστικότητα.

Πρώτα, κατά κανόνα, είναι ειδικά χάπια. Δραστικότητα στους άνδρες η υπόθεση αυτή ενισχύεται από την ισχυρή εισροή του αίματος προς τα όργανα που βρίσκονται στην πυελική περιοχή. Μερικά από αυτά τα φάρμακα έχει μια θεραπευτική επίδραση, επιτρέποντας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα. Άλλοι λειτουργούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα (από αρκετές ώρες σε αρκετές ημέρες), και επομένως, μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως ένα προσωρινό μέτρο.

Στην παραγωγή τεστοστερόνης και την έκκριση από το σπερματικό υγρό είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από ορισμένες ουσίες. Με την έλλειψη των κατάλληλων βιταμινών και ανόργανων συστατικών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη δραστικότητα της. Σε αυτή την περίπτωση, η ενίσχυση έρχεται ένα ειδικό βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα και βιολογικά ενεργών προσθέτων (BAA).

Εκτός από την αναπλήρωση της ανεπάρκειας των ουσιών στο σώμα ΚΑΚΌ μπορεί επίσης να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή. Ωστόσο, δεδομένου ότι στη φύση είναι δύσκολο να βρείτε ένα στοιχείο που θα μπορούσε να έχει μια βραχυπρόθεσμη, αλλά υψηλή επίπτωση, αυτά τα εργαλεία είναι συνήθως συγκεντρωμένοι σε μακροχρόνια θεραπευτική του επίδραση.

Διαθεσιμότητα σημαίνει ότι επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες: τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού, δυσανεξία σε κάποια ουσία, οι συγκεκριμένες αιτίες της ανικανότητα προβλήματα, και άλλες ασθένειες. Επειδή αυτή η χρήση των κατάλληλων φαρμάκων πρέπει να γίνεται μόνο μετά από μια προκαταρκτική εξέταση και διαβούλευση με ένα γιατρό.

Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Το ερώτημα "πώς να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών", είχε ανά πάσα στιγμή τους εκπροσώπους όλων των τάξεων. Το αποτέλεσμα ήταν μια κάπως αποτελεσματικό μέσο για την παραδοσιακή ιατρική, εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Η έγχυση του θυμαριού. Σε ξηρά μορφή, αυτό το βότανο που μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο. 100 γραμμάρια αποξηραμένα φυτά ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Αφού το μείγμα έχει κρυώσει, θα πρέπει να το στραγγίζουμε και το πίνουμε. Θα πρέπει να πάρετε αυτό το φάρμακο για 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα. Μια παρόμοια επίδραση και τρόπος χορήγησης η ξηρά φύλλα τσουκνίδας (μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο).
 • Ένα άλλο μείγμα προετοιμάζεται με τον ακόλουθο τρόπο. 100 g ginseng ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό και να χορηγηθεί με έγχυση για 2 ημέρες. Στη συνέχεια, το βάζουν στη φωτιά και αφήνουμε να πάρει βράση και στη συνέχεια προσθέτουμε τα 50 γρ. μέλι. Μετά από 30 λεπτά θα πρέπει να προσθέσετε 10 γραμμάρια κανέλα και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες. Τότε μια λύση επιμένουν 3 ημέρες. Τα μέσα είναι 0, 2 l 2 φορές την ημέρα.
 • Πολύ εύκολο να προετοιμαστούν, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική θεραπεία — μαύρο τσάι με γαρίφαλο, το τζίντζερ ή σαφράν.

Η επίδραση των μέσων που περιγράφονται δεν εμφανίζονται αμέσως, αλλά το πιο πιθανό μετά από λίγους μήνες χρήσης.

Προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες

Για να απαλλαγείτε από προβλήματα με την ισχύ της, δεν πρέπει να λαμβάνουν χάπια ή φίλτρα, τα οποία έχουν γεύση αηδιαστικό. Μερικές φορές αρκεί για να διαφοροποιήσουν την καθημερινή σας διατροφή. Ένας μεγάλος αριθμός των προϊόντων που ήδη περιέχει ουσίες που επηρεάζουν την έκκριση του σπέρματος και την έκκριση της τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένων:

 • μέλι και άλλα μελισσοκομικά προϊόντα *
 • λαχανικά με μια πικάντικη γεύση (π. χ. θυμάρι, μέντα, το κύμινο, τη γλιστρίδα, το γλυκάνισο, το μαϊντανό, το κόλιαντρο, το σπανάκι);
 • φρέσκα λαχανικά (ειδικά τα γογγύλια, το σκόρδο και τα κρεμμύδια);
 • βοοειδή, το κρέας, το ψάρι και τα πουλερικά, και άλλα τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες;
 • το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (κρέμα γάλακτος, τυρί, τυρί cottage, κεφίρ, γιαούρτι);
 • κάποια εξωτικά εθνική κουζίνα (σκύλος κρέας, καρυκευμένο με χελώνα αίμα και το πετρέλαιο, μια καμήλα του στομάχου);
 • θαλασσινά (στρείδια, μύδια, γαρίδες, καλαμάρια);
 • φρέσκα φύλλα πικραλίδα (κατάλληλο μόνο για εκείνους που έχουν διακοπεί κατά την περίοδο της ανθοφορίας);
 • κρασί, το ξύδι και το χυμό από ώριμα σταφύλια.
 • ξηρούς καρπούς (φιστίκια, καρύδια, καρύδι, φιστίκι);
 • τα σύκα, τα εσπεριδοειδή, χειροβομβίδες;
 • τηγανητά ή βραστά αυγά.
13.02.2019