Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες

Στο σημερινό κόσμο, το ποσοστό των ανδρών που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, μάλλον υψηλή. Πολλοί από αυτούς κάνουν χρήση ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας. Η χρήση τους επιτρέπει το ισχυρότερο φύλο να νιώσει και πάλι σε ύψος. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αλιευθεί από έκπληξη τον άνθρωπο σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά πιο συχνά συμβαίνει μετά από 40-45 χρόνια. Αιτίες της ανικανότητα είναι διάφοροι παράγοντες που κυμαίνονται από το ψυχολογικό φράγμα και τελειώνει με αγγειακές παθήσεις. Επί του παρόντος, ισχυρή δάπεδα βρίσκεται πολλές ανησυχίες, που έχει τελικά αρνητική επίδραση στην υγεία. Αυτό είναι γιατί οι άνδρες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, διαταραχές από το γαστρεντερικό σωλήνα και το ουροποιητικό σύστημα.

Γιατί υπάρχει ανάγκη για χρήση φαρμάκων που αυξάνουν την ικανότητα;

μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

Λόγω του γεγονότος ότι σε μεγάλη ηλικία στυτική δυσλειτουργία ανησυχεί πολύ, μερικοί άντρες δεν αναζητούν ιατρική βοήθεια, λαμβάνοντας υπόψη τη μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας ο κανόνας. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλές αιτίες της ανικανότητα, η οποία με τη σωστή προσέγγιση στο πρόβλημα μπορεί να προληφθεί. Περιλαμβάνουν ψυχολογική και τραυματικές επιπτώσεις της διαταραχής της παροχής αίματος προς τα γεννητικά όργανα, και χρόνιων ασθενειών. Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας δεν μπορεί να αποτρέψει την υποκείμενη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά λόγω της έκθεσής τους σε σεξουαλική ζωή έρχεται πίσω σε κανονικό. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι αν η έγκαιρη θεραπεία στο γιατρό-τον ουρολόγο είναι η πιθανότητα πλήρους αποκατάστασης από την αποβολή των βλαβερών παράγοντα.

Στυτική δυσλειτουργία θεραπεία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκατασταθεί η δραστικότητα. Η μέθοδος της θεραπείας εξαρτάται από την αιτία, την ηλικία και τις επιθυμίες των ανδρών έχουν μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να πάει ψυχολόγοι, ουρολόγους, ενδοκρινολόγους ή χειρουργούς. Το πιο αποτελεσματικό και δημοφιλές μέσο σήμερα είναι φάρμακα. Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τη λήψη παρατηρείται σχεδόν πάντα. Το φάρμακο πρέπει να απευθύνω έκκληση προς την ισχυρή μισό της ανθρωπότητας λόγω γρήγορη επίδραση, καμία ανάγκη να συζητήσουμε αυτό το πρόβλημα με το σύντροφό σας, καθώς και την ικανότητα να εφαρμόσει τους μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας είναι σε μεγάλη ζήτηση από την εφεύρεσή τους μέχρι την παρούσα στιγμή. Ευκολία τους έγκειται στην ταχεία εφαρμογή, ασφάλεια και υψηλή απόδοση. Στο σύγχρονο κόσμο, φάρμακα που αυξάνουν την ισχύ, μπορούν να αντέξουν σε κάθε άνθρωπο.

Εκτός από τις γνωστές κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα, φαρμακεία, υπάρχουν τα ανάλογα - generic. Αγοράστε τα φάρμακα θα μπορούν και στο Διαδίκτυο, σε αυτή την περίπτωση, είναι εγγυημένη πλήρη εμπιστευτικότητα.

Τα οφέλη από τα φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας

Το φάρμακο προορίζεται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, χρησιμοποιείται από πολλούς άντρες. Πολλοί από αυτούς έχουν προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία. Φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας βοηθήσει όχι μόνο να "δώσουν" τον σεξουαλικό όργανο, αλλά και να επεκτείνει την οικειότητα. Επιπλέον, χάρη σε αυτά τα φάρμακα ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να εισέλθουν σε μια οικεία σχέση αρκετές φορές στη σειρά. Για το λόγο αυτό, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται όχι μόνο για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και για να εκπλήξει και να ευχαριστήσει την αγαπημένη του. Τα φάρμακα έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Γρήγορη δράση.
 2. Η ικανότητα να εφαρμόσει τους, όταν ο άνθρωπος χρειαζόταν.
 3. Υψηλή αποδοτικότητα – τα ναρκωτικά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ανεξάρτητα από την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.
 4. Η έλλειψη εξοικείωσης – αν ο ασθενής σταματήσει να χρησιμοποιεί τα φάρμακα που αυξάνουν τη δραστικότητα, τη σεξουαλική λειτουργία, όχι μόνο υποφέρει, αλλά, αντίθετα, στις περισσότερες περιπτώσεις η βελτίωση.
 5. Μεγάλη επιλογή των φαρμάκων.
 6. Αβλάβεια.
 7. Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το πρόβλημα με το σύντροφό σας, και να αναζητούν ιατρική φροντίδα.

Πώς να επιλέξετε ένα φάρμακο που βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή;

πώς να αυξήσει την ισχύ

Επί του παρόντος, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Έτσι, πολλοί άνδρες, προκύπτει το ερώτημα, τι φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας είναι καλύτερο να επιλέξετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα τα φάρμακα έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της δράσης. Ωστόσο, μεταξύ φαρμάκων, υπάρχουν μικρές διαφορές. Είναι: δοσολογία, τον κατασκευαστή, την τιμή, τη διάρκεια. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή, πιο συχνά χρησιμοποιούνται για τους άνδρες, που έχουν στύση. Το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι η ταχεία ανάπτυξη των εκσπερμάτωση.

Ενδείξεις για τη χρήση ναρκωτικών

Το φάρμακο για την αύξηση της δραστικότητας πωλούνται στα φαρμακεία χωρίς ειδική συνταγή. Ωστόσο, πριν από τη χρήση, συνιστάται να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό. Ενδείξεις για τη χρήση ναρκωτικών είναι:

 1. Η αδυναμία να προχωρήσει με τη σεξουαλική επαφή (στυτική δυσλειτουργία).
 2. Σύντομο χρονικό σεξουαλική οικειότητα (ταχεία έναρξη της εκσπερμάτωσης).
 3. Θετικά συμπτώματα των παθήσεων του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος σε συνδυασμό με BPH (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη).

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το φάρμακο αρχίζει να δρα μόνο με τη στάση απέναντι στη σεξουαλική επαφή, είναι η επιθυμία της συνουσίας. Η διάρκειά της μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 36 ώρες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι το αποτέλεσμα από το πρώτο χάπι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα μικρό, αλλά πολύ ισχυρό από μεταγενέστερες αιτήσεις. Ως εκ τούτου, εάν το φάρμακο είναι ελάχιστα ενήργησε κατά την έναρξη της χρήσης, τότε δεν χρειάζεται να αυξηθεί η δόση.

Αντενδείξεις για τη χρήση των ναρκωτικών

Παρά την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου, σε ορισμένες περιπτώσεις απαγορεύεται η χρήση του. Μεταξύ των αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου είναι απομονωμένο:

 1. Αλλεργικές αντιδράσεις με τη χρήση ενεργητικών ή βοηθητικές ουσίες στην παρασκευή της σύνθεσης.
 2. Νεαρή ηλικία – το φάρμακο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα κάτω των 18 ετών.
 3. Θεραπεία με φάρμακα που περιέχουν νιτρικά άλατα.
 4. Η ταυτόχρονη χρήση άλλων ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας.
 5. Μη αντιρροπούμενη καρδιαγγειακή νόσο - μια κατάσταση κατά την οποία η χρήση των ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Αυτά περιλαμβάνουν: από πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, σοβαρή CHF, στηθάγχη και αρτηριακή υπέρταση, οι οποίοι δεν ελέγχονται με φάρμακα, αρρυθμία, χαμηλή αρτηριακή πίεση (90/50 mm υδραργύρου. το άρθρο και λιγότερο).
 6. Η δυσανεξία στη λακτόζη, ανεπάρκεια του ενζύμου λακτάσης.
 7. Απώλεια της όρασης συνέβη στο παρασκήνιο της ισχαιμίας του οπτικού νεύρου.

Η χρήση του φαρμάκου επιτρέπεται ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, αλλά το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, όχι περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα.

Σχόλια του φαρμάκου

φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας

Οι απόψεις των ανδρών που χρησιμοποίησαν το φάρμακο για την ισχύ, διαφέρουν κάπως. Οι περισσότεροι από αυτούς σημείωση υψηλό-ποιότητα και γρήγορη επίδραση αμέσως μετά την πρώτη χρήση του φαρμάκου. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το φάρμακο αρχίζει να ενεργεί μόνο μετά από μια μεταγενέστερη αίτηση. Παρ ' όλα αυτά, σχεδόν όλοι οι ασθενείς είναι ικανοποιημένοι με το φάρμακο. Οι άντρες είναι γιορτάζεται όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, η οποία φθάνει σε 3-4 ημέρες. Ασθενείς που προσπάθησε διαφορετικά φάρμακα για τη βελτίωση της δραστικότητας, να συστήσει φάρμακα για τη βελτίωση της δραστικότητας. Τα σχόλια των ιατρών σχετικά με αυτό το φάρμακο είναι επίσης θετικές. Ωστόσο οι γιατροί συνιστούμε άνδρες να διαβουλεύεται με τους πριν από την έναρξη του φαρμάκου.

14.02.2019