Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες

Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες, είναι μια παθολογία που απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση.

Ακούμε συχνά για το πρόβλημα της ανικανότητα – ανικανότητα τους άνδρες, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά κατάθλιψη. Την ίδια ώρα το αντίθετο πρόβλημα – υψηλής δραστικότητας (στύση) λίγοι γνωρίζουν. Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι η αυξημένη δραστικότητα είναι ένα μεγάλο όφελος για τους άνδρες, αλλά δεν είναι έτσι. Υπερβολική σεξουαλική υπερδιέγερση (συχνά παράλογο) είναι παθολογική και οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας.

Οι λόγοι για την αυξημένη δραστικότητα
αυξημένη δραστικότητα

Υπάρχουν οι εξής κύριους λόγους για την αύξηση της στύσης:

  • Ψυχογενής. Ευερεθιστότητα είναι συχνά αναφερθεί σε άνδρες από διαφορετικές νευρολογικές και ψυχικές παθήσεις (για παράδειγμα, νεύρωση, επιληψία).
  • Νευρογενής – παρουσιάζεται σε άνδρες με παθήσεις του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου. Μπορεί να προκύψει επίσης με το τραύμα, όγκους ή εγκεφαλίτιδα.
  • Σωματικά – εμφανίζεται σε λευχαιμία, αλλεργικές αντιδράσεις και δρεπανοκυτταρική αναιμία.
  • Δηλητηρίαση. Η αυξημένη δραστικότητα στο φόντο της δηλητηρίασης συμβαίνει, για παράδειγμα, από την υπερβολική χρήση αλκοόλ, ψυχοτρόπες ή ναρκωτικές ουσίες.
  • Φάρμακο – αναπτύσσει το ιστορικό του ορισμένα φάρμακα, συνήθως αντικαταθλιπτικά, διεγερτικά και φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γιατροί δεν είναι σε θέση να καθορίσει την αιτία για τα αυξημένα στύση.

Τα συμπτώματα της υψηλής δραστικότητας

Με την αύξηση της στύσης, οι ασθενείς μπορεί να παραπονούνται για επίμονο ή συχνές στύσεις. Οι εκδηλώσεις αυτής της κατάστασης εξαρτάται από το μήκος της στάσιμη διαδικασίες στο πέος.

Μια στύση μπορεί να προκύψει, για κανένα λόγο, να μην σταματήσει μετά την έναρξη και ακόμη και μετά τη σεξουαλική επαφή ή Αυνανισμό. Το πέος στην περίπτωση αυτή, κατά κανόνα, επώδυνη. Η ένταση του πόνου είναι διαφορετική. Μερικοί άνδρες σοβαρή πόνους, ενώ άλλοι έχουν επώδυνα συμπτώματα εκφράζονται πολύ αδύναμα.

Η διάρκεια της στύσης μπορεί επίσης να είναι διαφορετικά. Μερικές φορές αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες! Η φύση της στύσης είναι ότι το πέος γίνεται κυρτή, και το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι της κοιλιάς. Συχνά υπάρχει μια παραβίαση της ούρησης και της αφόδευσης.

Διάγνωση και αυξημένη δραστικότητα

Διάγνωση αυξημένη στύση βασίζεται σε συνεντεύξεις με άνδρες και εξωτερική εξέταση των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. Επίσης, ο γιατρός ερωτήματα του ασθενούς σχετικά με άλλες πιθανές ασθένειες που μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη στύση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η υψηλή δραστικότητα απαιτείται υπερηχογράφημα διάγνωση του πέους, καθώς και η σύλληψη της στικτή των σηραγγωδών σωμάτων.

Θεραπεία υψηλής δραστικότητας
θεραπεία δραστικότητα

Μετά την ανίχνευση της τα συμπτώματα της υψηλής σεξουαλική διέγερση του άνδρα, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αρχικά, η θεραπεία αυτής της διαταραχής είναι συντηρητική. Σε ιατρικές εγκαταστάσεις πέος άνδρες ντυμένο με πάγο, και στη συνέχεια να προχωρήσει στην οπή του σπηλαιώδη σώματα του πέους, με μια ειδική βελόνα. Έτσι, από το πέος άντληση υπερβολικό αίμα για να αποκτήσετε ένα αίμα κόκκινο χρώμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρακέντηση είναι αποτελεσματική μόνο την πρώτη ημέρα από την έναρξη της αυξημένης στύση. Αν ο χρόνος δεν την εξάλειψη της στύσης, είναι δυνατή περαιτέρω ανάπτυξη επιπλοκών μέχρι την ανάπτυξη του ανικανότητα. Μεταξύ των φαρμάκων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντι-άγχος φαρμακευτική αγωγή και αδρενεργικούς αγωνιστές.

Εάν οι συντηρητικές θεραπείες δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση. Ο σκοπός αυτής της λειτουργίας είναι να βελτιώσει την εκροή του αίματος από το σηραγγώδες σώμα του πέους.

Σε σοβαρές περιπτώσεις, αυξημένη στύση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες, τότε θα πρέπει να καταφύγουμε σε ακρωτηριασμό του πέους που ακολουθείται από τα πλαστικά και την εισαγωγή της πρόσθεσης.

14.02.2019