Ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Το σεξ είναι σίγουρα ένα από τα κύρια συστατικά για μια ευτυχισμένη σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Αλλά η σύγχρονη ζωή απαιτεί πολύ αγχωτικές καταστάσεις και προκαλούν συνθήκες που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ανδρική δύναμη. Μετά από ένα ή δύο αποτυχίες στο κρεβάτι οι άντρες πηγαίνουν συχνά στον εαυτό του, την αυτοεκτίμησή του μειώνεται ακόμα πιο δραματική την κατάσταση. Για να μην έχουν τέτοια προβλήματα ή να εντελώς να απαλλαγούμε από αυτά, είναι επαρκής για να εκτελέσει τις καθημερινές σωματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας. Η θετική επίδραση του αθλητισμού στο ανθρώπινο σώμα είναι γνωστό σε όλους. Ασκήσεις για την ισχύ, την βέλτιστη εναλλακτική λύση για τα φάρμακα που όχι μόνο είναι ακριβά και έχουν βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να βελτιώσει τη στύση για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, δεν μπορούν να ενισχύσουν την ανδρική εξουσία και όχι για να το επαναφέρετε. Επίσης από τα μειονεκτήματα των εξειδικευμένων δισκία είναι μια μεγάλη λίστα των αντενδείξεις και παρενέργειες. Ασκήσεις για την ανέγερση έχουν καμία πρακτική αντενδείξεις και είναι διαθέσιμη σε όλους.

ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Τους λόγους για τους οποίους υπάρχει μια μείωση της δραστικότητας στους άνδρες και μείωση της στύσης κατά τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής:

 1. Αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία;
 2. Παθολογία του ουροποιητικού συστήματος;
 3. Το κάπνισμα και η κατάχρηση αλκοόλ – καταστροφική επίδραση στη δραστικότητα;
 4. Υπερκατανάλωση τροφής και το υπερβολικό βάρος;
 5. Κακή κυκλοφορία του αίματος στην πύελο. Συνήθως παρατηρείται σε ανθρώπους που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους κάθεται, κάνουν καθιστική ζωή, προτιμώντας να ξεκουραστούν μπροστά στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ή τον υπολογιστή;
 6. Διάφορες ορμονικές ανισορροπίες *
 7. BPH σε κάθε βαθμό *
 8. Κούραση, άγχος τάση;
 9. Προσωπικά συμπλέγματα, ανασφάλειες. Συμβαίνει συχνά ότι οι λόγοι αυτοί καταστείλει την ανδρική λίμπιντο;
 10. Εργάζονται σε επικίνδυνες εργασίες σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει τη δραστικότητα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες

 • Διαθέσιμο απολύτως οποιαδήποτε ηλικία.
 • Εντελώς ενισχύει τους μυς του σώματος, αλλά η κύρια κατεύθυνση – οι μύες της πυέλου, παρέχει ένα εξαιρετικό τονωτικό αποτέλεσμα στην αναπαραγωγική λειτουργία.
 • Κατά τη διάρκεια ολοκληρωμένα μαθήματα σε μεγάλη ποσότητα που παράγεται από την τεστοστερόνη. Αυτή η ορμόνη άμεσα αρμόδια για την ανέγερση πεών και βοηθά την παραγωγή καλό σπέρμα.
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος καθιστική ζωή υπηρεσιών: το ισχίο, τη σπονδυλική στήλη, αφήνοντας μια στασιμότητα της κυκλοφορίας του αίματος, το μεταβολισμό πλήρως διέταξε.
 • Ασκήσεις για την ανέγερση συνοδεύονται από μια μεγάλη απελευθέρωση της αδρεναλίνης. Είναι γνωστό ότι η ανεπάρκεια της παραγωγής επιδείνωση της διάθεσης, υπάρχει συνεχής κίνδυνος και αγχωτικές καταστάσεις.
 • Η μέτρια σωματική δραστηριότητα βελτιώνει τη διάθεση, ακόμη και η συνήθως μικρή χρέωση μετά Ξυπνάς δημιουργεί μια θετική διάθεση για ολόκληρη την ημέρα. Η ψυχολογική κατάσταση γίνεται κανονική, βοηθά το ευτυχισμένο ορμόνη που παράγεται στο ακέραιο. Η δραστικότητα και η άσκηση είναι συνδεδεμένη άμεσα με το άλλο.
 • Μετά την εκτέλεση όλων των επιλεγμένων προπονήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα, εντελώς το σώμα χαλαρώνει, με αποτέλεσμα την ένταση των μυών πηγαίνει μακριά.

Πώς να εφαρμόσει σωματικές ασκήσεις για να αποκαταστήσει και να ενισχύσει τη στύση

 • Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν μέρα με την ημέρα ασκήσεις. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ορισμένα διαλείμματα, αλλά δεν πρέπει να καθυστερήσει πολύ.
 • Όλες οι ασκήσεις θα πρέπει να εκτελούνται χωρίς βιασύνη, κάνοντας 10 προσεγγίσεων, κάθε προσέγγιση περιλαμβάνει συγκεκριμένες 7-10 επαναλήψεις, με 30 δευτερόλεπτα διαλείμματα μεταξύ τους.
 • Στις πρώτες μέρες που μπορεί να μειώσει το φορτίο κατά το ήμισυ, σταδιακά, με το κάθε φορά αυξάνοντας το ρυθμό. Η μόνη απαίτηση είναι ότι είναι απαράδεκτο να εμφανίσουν δυσφορία και πόνο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.
 • Προσπαθήστε να επικεντρωθεί στις πράξεις σου, δεν νομίζω ότι για τα προβλήματά τους.

Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη θα πρέπει τακτικά να εκτελέσει τις ασκήσεις για να ενισχύσει τη στύση.

Ασκήσεις αποκατάστασης

πώς να αυξήσει την ισχύ σε ασκήσεις.
 1. Κάθεται σε μια καρέκλα, να αποσπάσουν τους γλουτούς σας, τους κρατά μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε. Να αναπνέει, ενώ η μύτη ήρεμα και σταθερά. Αυτή η εκπαίδευση είναι πολύ ευέλικτο, μπορεί να παραχθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες, πολύ καλά επηρεάζει τη δραστικότητα. Αυτές οι ασκήσεις για την ανέγερση συμβάλει στην ενίσχυση του ουροποιητικού συστήματος και του ορθού.
 2. Αυτές οι ασκήσεις για την ενίσχυση της δραστικότητας είναι γυμνή και πολύ γρήγορα μετά την επέμβαση. Επιλέξτε ένα απομονωμένο άνετο μέρος για χαλάρωση. Στέκεται με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, τα λυγίζεις τα γόνατα. Κρατώντας στα χέρια τη ζώνη, κάνουν το πυελικό μεταγραφική κίνηση, τα γεννητικά όργανα θα πρέπει να κουνάω.
 3. Στο ίδιο έντυπο τις ακόλουθες ασκήσεις: οκλαδόν, τραβήξτε ταυτόχρονα, η κοιλία, οι γλουτοί και το όσχεο. Προσπαθήστε να είναι όσο χαλαρή και αναπνεύστε ομοιόμορφα. Αυτό λοιπόν βοηθάει στις παθήσεις των όρχεων.
 4. Να πάρει άνετα στο κρεβάτι, ξάπλωσε ανάσκελα, βάλτε το δεξί χέρι πίσω από το κεφάλι, με την αριστερά στην περιοχή του περινέου. Πιέστε τον δακτύλιο του πρωκτού, το τράβηγμα μέχρι τα γεννητικά όργανα. Αυτές οι ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι για τους άνδρες είναι ευέλικτο και είναι πολύ αποτελεσματική.
 5. Κάθισε πάνω σε μία οριζόντια επιφάνεια (δάπεδο), η πλάτη πρέπει να είναι ομαλή. Το δεξί πόδι έβαλε στα αριστερά. Στη συνέχεια, κάνω αρκετές κινήσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αλλάξτε τη θέση του πόδια και επαναλάβετε την άσκηση.
 6. Πάρτε μια θέση όπου θα είναι πιο άνετα. Είναι απαραίτητο να καταπονείτε τον πρωκτό, κρατώντας αυτή την κατάσταση για 20 – 30 δευτερόλεπτα. Αυτή η άσκηση είναι για την αποκατάσταση της στύσης μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή, όπως το να κάθεται σε ένα υπολογιστή ή μια ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.
 7. Λίγα βήματα μόλις στη θέση του, το κύριο πράγμα είναι να κρατήσει το σώμα ίσια και σηκώστε τα πόδια, επαναλάβετε την άσκηση αρκετές φορές.

Περιγράφεται ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες αποκαλύπτουν πως ο αθλητισμός και η δραστικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Ασκήσεις που εκτελούνται σε ένα συγκρότημα

 • Στα τέσσερα. Κατευθύνει απαλά τη λεκάνη για να τα τακούνια, σαν να κάθεται πάνω τους, τα όπλα θα πρέπει να παραμείνουν για πάντα ευθεία, προσπαθήστε να ισιώσει η σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επιστροφή στην αρχική θέση και επανάλαβε όλες τις ασκήσεις πάλι. Η αναπνοή πρέπει να είναι ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Όρθια, με τα πόδια ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων, κάνετε απαλό καταλήψεις, φτάνοντας στο τελικό σημείο, βάλτε τα χέρια σας μεταξύ σας κάτω άκρων όσο το δυνατόν πιο εύκολο να κάνει, να γέρνει λίγο προς τα εμπρός). Στην εκπνοή πάρει τη θέση εκκίνησης. Μετά από λίγη ξεκούραση, επαναλάβετε πέντε φορές. Αυτές οι ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας είναι ένα φυσικό μασάζ του προστάτη. Επίσης aktiviziruyutsya και έλα να τονώσετε τους μυς της πυέλου και του περινέου, της ροής του αίματος πιο γρήγορα.
 • Αρχική θέση είναι η ίδια όπως και στην προηγούμενη εργασία. Πρέπει να κάνουμε καταλήψεις, κλειδώνοντας τη λεκάνη στο ίδιο επίπεδο με τα γόνατα. Σε ένα ράφι ακολουθήστε αυτά τα 4 με 5 κινήσεις της πυέλου πίσω (εισπνοή) και προς τα εμπρός (εκπνοή), την ένταση και την ταχύτητα της επιλογής τους. Για ευκολία, μπορείτε να το κολλήσετε στον τοίχο ή την πλάτη της καρέκλας, το πυελικό "μετασεισμούς" δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε σωματική διαδικασία το υπόλοιπο του σώματος. Η εκτέλεση αυτών των ασκήσεων για την αύξηση της δραστικότητας αρκετές φορές την εβδομάδα, θα είναι σε θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα να διορθώσει την κατάσταση.
 • Αρχική θέση – που βρίσκεται στην πλάτη, τα χέρια που συνδέονται πίσω από το κεφάλι του. Εναλλακτικά ακολουθήστε τη δράση με τα πόδια σας. Πρώτα, σηκώστε το αριστερό σας πόδι χωρίς κάμψη. Κάνουν μερικές κινήσεις σε κύκλο, πρώτα προς μία κατεύθυνση και μετά προς την αντίθετη. Ο βασικός κανόνας για την άσκηση είναι να μην βιαστούμε, να επικεντρωθεί στην ποιότητα εκτέλεσης των ασκήσεων "εργασίας" πόδι πάντα θα πρέπει να παραμείνει ευθεία.

Αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος για την ενίσχυση των μυών και την τόνωση της ερωτογενείς τους, ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας.

 • Ξαπλώστε στην πλάτη σας και βάλτε τα πόδια σας όσο πιο κοντά στους γλουτούς, κάμπτοντας τα πόδια. Βάλτε τα χέρια σας στα γόνατά σας και με μια προσπάθεια στην εκπνοή, να αρχίσουν να χωρίζουν τους τις πλευρές (πεταλούδα). Η αντίστροφη καμάρα των ποδιών, τα χέρια θα πρέπει να αντισταθεί τη δράση. Κρατήσει ήρεμη αναπνοή, να μην κουράσει πολύ. Η μέθοδος αυτή ζυμώνει του προστάτη, καθώς και επαναφέρει όλες τις λειτουργίες.
 • Φυσικό διατήρηση της ανδρικής εξουσίας, να συμβάλει στην ψυχική προπόνηση. Ασκήσεις, να αυξήσει σημαντικά τη δραστικότητα είναι εκείνες που βασίζονται στην αντίκτυπο όχι μόνο τις σκέψεις σου, αλλά και η Γενική στάση.
 • Να σταθεί επάνω κατ ' ευθείαν, καλύτερα να το κάνετε απολύτως χωρίς ρούχα. Σηκώστε το πέος του σε ένα επίπεδο που αντιστοιχεί σε στύση. Και προσπαθήστε να ισχύει ότι προκαλεί την κίνηση (χεριών δεν πρέπει να είναι). Μπορείτε να υποβάλετε ερωτικές ιστορίες ή το αντικείμενο των επιθυμιών, το κύριο πράγμα ότι η σεξουαλική διέγερση έχει περάσει χωρίς βοήθεια.

Ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι

τύποι ασκήσεων για την αύξηση της δραστικότητας

Πρωινή γυμναστική όχι μόνο προωθεί ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας, αλλά και γόνιμη επίδραση σε όλες τις λειτουργίες του σώματος, ιδιαίτερα χρήσιμο για την ανδρική δύναμη. Ενισχύει όλα τα συστήματα του σώματος (αναπνευστικό, νευρικό, το καρδιαγγειακό, το πεπτικό, κ. λπ.), βελτιώστε την απόδοση και τη διάθεση.

Η πιο αποτελεσματική επιλογή θα είναι ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα με τη χρήση αλτήρες, καθώς μπορείτε να συμπεριλάβει και άλλα χρήσιμα μαθήματα:

 1. Εναλλακτική κορμός στρίβει 90 μοίρες με ταυτόχρονη αραίωση των άμεσων χέρι-με-χέρι. Άσκηση κατευθύνεται στην ενίσχυση των μυών της πλάτης.
 2. Κρατήστε λεπίδες και να εκτελέσει την κάμψη του χέρια στους ώμους, κρατώντας αλτήρες, ακολουθήστε τα εξής βήματα για 15 φορές. Επίσης, με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να το κάνετε καταλήψεις, τεντώνοντας τα χέρια σας προς τα εμπρός. Ή από την πρηνή θέση, σηκώστε τα χέρια με αλτήρες.
 3. Push-UPS, θα πρέπει να εκτελέσει τουλάχιστον 20 φορές, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία της αναπνοής κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 4. Ασκήσεις ενδυνάμωσης για την αύξηση της δραστικότητας – ο κύριος στόχος της κατάρτισης για την σπονδυλική στήλη και την ενίσχυση του κορσέ των μυών. Για τα μέλη κάθε ηλικίας, αυτές οι ασκήσεις είναι πολύ χρήσιμο, με τη βοήθειά τους, θα ξεχάσουμε οσφυϊκή σπασμούς για πάντα (βάρη, διάδρομο, ποδήλατο, διάφορες ρυθμίσεις για να ενισχύσει τους μυς των χεριών και των ποδιών). Αν έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το γυμναστήριο ή να αγοράσετε σπίτι εγκατάσταση μαθήματα, που θα αντικαταστήσει το σύνολο του συγκροτήματος.
 5. Εμπρός στροφές – αυτές τις ασκήσεις για να βελτιώσει τη στύση, την εκσπερμάτιση και τη δύναμη να εξαλείψει τη στασιμότητα του σπέρματος, την αύξηση της δραστηριότητας τους. Μην απλά να εκτελέσετε πολλές φορές στις δέκα είναι αρκετά. Ο αριθμός των προσθέστε κάθε μέρα σταδιακά, με αποτέλεσμα μέχρι και 50 κινήσεις, με έμφαση τα χέρια στο πάτωμα.
 6. Πάρτε τα βαράκια στο χέρι (να στέκεται), τραβώντας τους κατά μήκος του σώματος, και να κάνει το εναλλασσόμενο forward lunges (μεγάλα βήματα με το λυγισμένο πόδι στο γόνατο).

Γυμναστική για δύναμη είναι μια τέλεια αντικατάσταση για όλα Badam και άλλα παρόμοια φάρμακα ανικανότητας. Έτσι, ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να επιστρέφει, θα το βελτιώσει και να το αποθηκεύσετε στο κατάλληλο επίπεδο.

Αν επισκεφθείτε το γυμναστήριο ή το τρένο στο σπίτι, να δώσουν προσοχή στη γιόγκα. Περιέχει τις καλύτερες ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες. Εξετάζει τέτοιες προπονήσεις, όπως: το τόξο, το άροτρο, Cobra και περισσότερο. Απαιτούν πολλή προσπάθεια, αλλά πολύ χρήσιμο για όλο το σώμα και επηρεάζει τη δραστικότητα.

Ακολουθήστε τις παραπάνω ασκήσεις για να αποκατασταθεί η δραστικότητα, θα ξεχάσουμε τα προβλήματα στο κρεβάτι και να ενισχύσει το συνολικό σώμα. Αυτή η μέθοδος είναι μια ασφαλής λύση για ένα ευαίσθητο ζήτημα.

16.02.2019