Βότανα για τη δραστικότητα

Βότανα για την ισχύ που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή, μη-παραδοσιακή ιατρική σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των φαρμακευτικών φυτών είναι μια άμεση επίδραση στο αναπαραγωγικό σύστημα, το σώμα ως σύνολο. Το κύριο πλεονέκτημα των φυτικών φαρμάκων είναι η έλλειψη των ανεπιθύμητων ενεργειών.

Η χρήση των βοτάνων για το αρσενικό δραστικότητα

βότανα για τη δραστικότητα

Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται για διάφορους λόγους. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η αρνητική συναισθηματική περιβάλλον, το άγχος, τη σωματική κόπωση, το υπερβολικό βάρος, η καθιστική ζωή, το αλκοόλ, η κακή διατροφή, η ορμονική ανεπάρκεια, σύνολο εξάντληση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, να ομαλοποιήσει τη δραστικότητα μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, όπου είναι αναγκαίο να μειωθεί η επίδραση των αρνητικών παραγόντων, να βοηθήσει το σώμα να ανακάμψει. Είναι ανάρμοστο να χρησιμοποιούνται οι εγκαταστάσεις για την τεχνητή στύση, όπως το viagra. Το αποτέλεσμα θα είναι προσωρινή και η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

Η χρήση των βοτάνων για τη δραστικότητα τους άνδρες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές θεραπείας. Για τις ιδιότητες κάποιων φυτών για να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία, να ενισχύσει την ανέγερση, ομαλοποιήσει την ορμονική ισορροπία, έχει γίνει γνωστό από τους αρχαίους χρόνους. Τσάι και αύξηση της δραστικότητας της Ανατολής άνδρες αντιμετωπίζονται από τους άνδρες στην Αρχαία Ρωσία. Τώρα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύγχρονο φαρμακείο μέσα.

Βότανα δρουν σε διάφορες κατευθύνσεις:

 • διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση;
 • αύξηση της ροής του αίματος στα όργανα της πυέλου;
 • να βελτιώσουν την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων;
 • διατηρούν τον τόνο των μυών ιστών;
 • αύξηση παραγωγής τεστοστερόνης;
 • βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη αδένα;
 • ηρεμεί το νευρικό σύστημα.
 • αναπλήρωση ενεργειακού εφοδιασμού *
 • προσθέστε το σθένος, να αυξήσει την αυτοεκτίμηση;
 • έσωσε από την κατάθλιψη, αϋπνία.

Τα βότανα είναι ευεργετική για ολόκληρο το σώμα, να αποκαταστήσει τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος γίνεται σταδιακά, με φυσικό τρόπο.

Είναι δυνατόν να αυξηθεί η δραστικότητα στο σπίτι

Γυρίστε τους εμπειρογνώμονες με την αποδυνάμωση της λίμπιντο δεν είναι όλοι οι άνθρωποι. Ωστόσο, αν έχετε επώδυνα συμπτώματα λογικό για μια πλήρη εξέταση. Αν η παραβίαση της δραστικότητας δεν σχετίζεται με την ασθένεια, μπορείτε να ασχοληθεί με το πρόβλημα στο σπίτι.

 • Πρώτα απ ' όλα, είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί η επίδραση των αρνητικών παραγόντων. Τότε χρειάζεσαι ένα καλό υπόλοιπο. Για να εμφανιστεί το νευρικό σύστημα, συνιστάται τσάι από βότανα με ηρεμιστική επίδραση. Αυτό το ποτό σας σώζει από αϋπνία, εξαλείφει ευερεθιστότητα, νευρικότητα.
 • Θα πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο ζωής. Έλλειψη κίνησης οδηγεί σε κακή κυκλοφορία του αίματος. Υποφέρει όλο το σώμα, ειδικά τα γεννητικά όργανα. Άσκηση, βόλτες δημιουργήσει την κυκλοφορία και διεγείρει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη λίμπιντο, τη στύση, τον οργασμό, την εκσπερμάτωση.
 • Να βελτιώσει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, χρησιμοποιώντας ειδικά φυτά ή μπαχαρικά. Αμέσως πριν από τη θεραπεία θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, αν υπάρχουν προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, την καρδιά.
 • Διατροφή – ένα άλλο σημαντικό κρίκο για την επιτυχία. Διατροφή που βοηθά να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, να εξομαλύνει τις ορμόνες. Να επιταχύνει το μεταβολισμό, να αποβάλει το λίπος, να αποτρέψει το σχηματισμό του μπορεί να φαρμακευτικά φυτά και βότανα.
 • Για να εξαλείψει την επιρροή από τις κακές συνήθειες. Βοηθά στη μείωση της στύσης το αλκοόλ, τον καφέ, τα ενεργειακά ποτά, τα τσιγάρα.

Στο σπίτι, μπορείτε να επαναφέρετε, να ενισχύσει τη δραστικότητα χωρίς φάρμακα, ειδικά φάρμακα. Θα πρέπει να οπλιστείτε με γνώση, μπορείτε να αποκτήσετε λίγη υπομονή, να αλλάξετε τον τρόπο ζωής.

Μια λίστα με τα καλύτερα βότανα

τι βότανα να λάβει για τη δραστικότητα

Το πιο αποτελεσματικό, το φυτό πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, τα προβλήματα που προκάλεσε προσωρινή ανικανότητα.

Ginseng

Για τη θεραπεία χρησιμοποιούνται μόνο για την ginseng. Πρώτες ύλες μπορείτε να αγοράσετε από το φαρμακείο. Η επίδραση στο αρσενικό σώμα είναι για την αύξηση της λίμπιντο και να ενισχύσει την ευχαρίστηση, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Το Ginseng είναι ένα φυσικό Βιάγκρα, το οποίο λειτουργεί σχεδόν αμέσως, αλλά χωρίς τις παρενέργειες.

Δράση

Στη σύνθεση της ρίζας των ουσιών που προωθούν τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου, κρατώντας τη στύση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μαζί με αυτό, το ginseng έχει μια ευνοϊκή επίδραση σε ολόκληρο το σώμα – ομαλοποιεί την πίεση του αίματος, απομακρύνει τα χρόνια κόπωση, αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας, δημιουργεί στον εγκέφαλο, το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Ginseng βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες, εξαλείφει την υπνηλία, βελτιώνει την απόδοση.

Αντενδείξεις

Φλεγμονωδών και λοιμωδών διεργασιών αιμορραγία. Ατομική δυσανεξία εκδηλώνεται με ναυτία, πονοκέφαλο, έμετος, εξανθήματα στο δέρμα. Σε αυτή την περίπτωση, διακόψτε τη θεραπεία αμέσως.

Εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο σε μορφή βάμμα, αφέψημα.

 • Ρίχνουμε 20 γρ. ξηρά ginseng 200 ml βότκα ή το ιατρικό οινόπνευμα. Αφήστε το να εμποτιστεί σε ένα γυάλινο δοχείο τουλάχιστον για μια βδομάδα. 20 σταγόνες πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας δεν είναι περισσότερο από ένα μήνα. Μετά το διάλειμμα, μπορείτε να επαναλάβετε.
 • Ρίζωμα ginseng – 30 γραμμάρια αναμιγνύεται με το υγρό μέλι, περίπου 700 ml. Αφήστε το να εμποτιστεί μέρα. Δέχεται 3 φορές ημερησίως 1 κουταλάκι του γλυκού πριν από τα γεύματα. Επιτρέπεται η επεξεργασία μέσα σε 2 μήνες.

Το φαρμακείο πωλείται τελειώσει το αλκοόλ βάμμα του Ginseng. Πάρτε σύμφωνα με τις οδηγίες.

Ivan-τσάι

Ρωσική θεωρείται αφροδισιακό. Άμεσα επηρεάζει το αναπαραγωγικό σύστημα, ολόκληρο το σώμα.

Δράση

Περίπου 70 ανόργανα συστατικά που επηρεάζουν το ανδρικό σώμα. Χάρη στα ενεργά συστατικά του, το βότανο που καθαρίζει το σώμα, αναζωογονεί τα κύτταρα, ομαλοποιεί το γαστρεντερικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει τη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Τονώνει το ενδοκρινικό σύστημα και ομαλοποιεί τα επίπεδα των ορμονών. Αυξημένη ποσότητα της τεστοστερόνης αυξάνει τη λίμπιντο, έρχεται μια επίμονη στύση, αυξημένη ευαισθησία.

Εφαρμογή

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του συνόλου των εγκαταστάσεων.

 • Φύλλα ρίχνουμε βραστό νερό, εμποτίζουν για 10 λεπτά περίπου. Για να προσθέσετε γεύση με ζάχαρη ή μέλι. Πιείτε τσάι αντί για το συνηθισμένο δύο φορές την ημέρα.
 • Ψιλοκομμένο τζίντζερ ρίζα – 2 κουταλιές της σούπας ρίχνουμε 500 ml βραστό νερό, βράζετε για 15 λεπτά. Πάρτε 200 ml καθημερινά 1 ώρα πριν από το Πρωινό ή το δείπνο. Η διάρκεια της θεραπείας – 2 εβδομάδες.

Ιτιά-βότανο έχει αντενδείξεις, εκτός από την ατομική δυσανεξία.

Αέρα

Φαρμακευτικές ιδιότητες της ρίζας.

Δράση

Η επίδραση των φυτών στο σώμα των ανδρών είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνοντας την άμυνα, την ομαλοποίηση του προστάτη αδένα. Αυξάνοντας την ποσότητα του σπέρματος και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Συνιστάται για μη φυσιολογική εκσπερμάτιση. Αποτελείται από μια μεγάλη ποσότητα του ασκορβικού οξέος, μεταλλικό ιχνοστοιχείο – τσίχλα.

Αντένδειξη

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θεραπεία για γαστρίτιδα με υψηλή οξύτητα, γαστρικό έλκος. Πριν από τη χρήση, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Εφαρμογή

Ένα κομμάτι της ρίζας μπορεί να μασηθεί σαν τσίχλα αρκετές φορές την ημέρα. Ή να παρασκευάσουμε το αφέψημα, βάμμα.

 • 1 κουταλιά της σούπας ρίζα ρίχνουμε 200 ml νερό, στον ατμό για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά, σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Πάρτε 50 ml ανά ημέρα πριν από τα γεύματα.
 • 100 γρ. τριμμένη ρίζα ρίξτε 1 λίτρο βότκα. Επιμένουν σε ένα γυάλινο δοχείο τουλάχιστον 1 εβδομάδα. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να είναι περισσότερο από ένα μήνα.

Μαϊντανό

Petrushka για τη δραστικότητα

Ένα φυσικό αφροδισιακό που έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα.

Δράση

Μαϊντανός αναστέλλει την παραγωγή των οιστρογόνων, διεγείρει τη σύνθεση της τεστοστερόνης. Λόγω αυτής της αποκατάστασης των δραστικότητα εμφανίζεται φυσικά. Επιπλέον, το μαϊντανό ρίζα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου, συμβάλλει στην επίμονη, παρατεταμένη στύση.

Αντενδείξεις

Το πράσινο μέρος του φυτού, η ρίζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλα, αλλά σε λογικές δόσεις. Δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Άμεση αντένδειξη είναι η παρουσία της νόσου νεφρίτιδα.

Εφαρμογή

Μαϊντανό μπορούν να καταναλωθούν ωμά, και ρίξτε βραστό νερό. Χρήσιμες ιδιότητες για να αυξήσει την δραστικότητα δεν έχει χαθεί.

 • Φρέσκο μαϊντανό αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες με το κόλιανδρο. Φάτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι πριν από το κύριο γεύμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καρύκευμα σε σαλάτες λαχανικών.
 • Ρίχνουμε το φίλτρο βραστό νερό, βράζουμε για λίγα λεπτά, να επιμείνει. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι 4 φορές την ημέρα.
 • 50 g πράσινο που αναμιγνύεται με 200 γρ. καρύδια 100 γρ θρυμματισμένο rosehips, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 300 ml κόκκινο κρασί. Να επιμείνει νύχτα σε ένα γυάλινο δοχείο περίπου 20 ημέρες. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαϊντανό καθημερινά ως καρύκευμα σε σαλάτες, πρώτα πιάτα.

Λεμονόχορτο

Το φυτό περιέχει πολλά βιολογικά ενεργές ουσίες, που επηρεάζουν το ανδρικό σώμα με ολιστικό τρόπο.

Δράση

Λεμονόχορτο διεγείρει την παραγωγή των ορμονών, ενισχύει το λίμπιντο, βελτιώνει τη στύση. Εμφανίζει το σώμα των τοξινών, τη χοληστερόλη, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, αυξάνει την ανοσία, αναζωογονεί τα κύτταρα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η σύνθεση έχει ψευδαργύρου, η οποία επηρεάζει άμεσα το μυϊκό του πέους, η οποία είναι αδύνατον να εκπαιδεύσει.

Αντενδείξεις

Σημαίνει με το περιεχόμενο της λεμονόχορτο δεν μπορεί να ληφθεί για την αϋπνία, νευρικό ενθουσιασμό, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα.

Εφαρμογή

Για να πάρετε μια σταθερή στύση, η παρατεταμένη σεξ, 5 Schizandra μούρα τρώγονται 20 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή. Είτε το άλεσμα των σπόρων σε σκόνη. Πάρτε 0,5 κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Επίσης από λεμονόχορτο κάνει ένα νόστιμο, αρωματικό ποτό.

 • 1 κουταλιά της σούπας μούρα ρίχνουμε 1000 ml βραστό νερό. Επιμένουν 10 ώρες, προσθέστε τη ζάχαρη με γεύση ή το μέλι. Πιείτε το τονωτικό όλη την ημέρα.
 • 10 g σπόρων φυτών ρίχνουμε 50 ml βότκα. Αφήστε το να εμποτιστεί για 2 εβδομάδες. Πάρτε 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα.

Θεραπεία λεμονόχορτο επιτρέπεται να περάσουν όχι περισσότερο από 2 εβδομάδες, δεν πρέπει να υπερβαίνει τη δόση.

Είναι καλύτερα να αγοράσετε από το φαρμακείο

Τα φυτά που επηρεάζουν το ανδρικό σώμα στο φαρμακείο μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποσότητα. Αύξηση της λίμπιντο, να παρατείνει την ευχαρίστηση, συμβάλλει στη σωστή σεξουαλική επαφή:

 • θυμάρι;
 • St. wort του Ιωάννη;
 • γρασίδι Ντουμπρόβνικ *
 • οι σπόροι του μάραθου;
 • hawthorn;
 • Χρυσή ρίζα;
 • γαρίφαλο *
 • το φασκόμηλο;
 • τζίντζερ.

Η πιο κοινή προετοιμασία των φαρμακευτικών φίλτρα – ρίχνουμε βραστό νερό, να επιμείνει 15 λεπτά. Πάρτε 50 ml τρεις φορές την ημέρα.

Αποτελεσματικές συνταγές:

 • Αν έχετε προβλήματα με την ισχύ που σχετίζονται με την εξάντληση του νευρικού συστήματος, άγχος, ένταση, μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο μέντα, μελισσόχορτο, χαμομήλι. Επιτρέπεται να αναμίξετε αυτά τα συστατικά σε ίσες αναλογίες. Φυτά ανακούφιση του σπασμού να βοηθήσει να χαλαρώσετε, να προωθήσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.
 • Μπορείτε να αγοράσετε την θεραπεία, την αύξηση της δραστικότητας στο μπακάλικο – το πράσινο τσάι. Απλά επιλέξτε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Στο πιείτε ένα μεγάλο ποσό του ψευδαργύρου, η οποία επηρεάζει άμεσα την παραγωγή των ορμονών του φύλου, η κατάσταση των μυών του πέους. Πίνοντας τσάι επιτρέπεται να είναι όχι περισσότερο από 4 φλιτζάνια την ημέρα, για να εμποτίσουν χρειάζεται όχι περισσότερο από 20 λεπτά. Αν όχι, να αυξήσει το ποσό της καφεΐνης, η αντίθετη επίδραση προκύπτει.
 • Οφέλη από την αρσενική ανικανότητα σπόρους κύμινου. Σκόνη σε ένα μύλο του καφέ, ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Πάρτε τρεις φορές ανά ημέρα. Τον ίδιο αριθμό των σπόρων που αναμιγνύεται με κρόκο αυγού, πάρτε 1 κάθε πρωί πριν από το Πρωινό.
 • Ρίζα galangal έχει θετική επίδραση στην καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, μύες του πέους. 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη ρίζα ρίχνουμε 200 ml νερό, βράζουμε για 20 λεπτά, να επιμείνει μισή ώρα. Πάρτε 50 ml τρεις φορές την ημέρα.
θεραπεία δραστικότητα βότανα

Θεραπείες με βάση τα φυτά χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των προβλημάτων, την πρόληψη.

23.02.2019