Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Σήμερα είναι το τρίτο μέρος των αρσενικών σε όλο τον κόσμο, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, δυσαρεστημένοι με το επίπεδο της δραστικότητας. Είναι κοινή στους άνδρες από Ώριμη και μέσης ηλικίας και η νεότερη γενιά, που όλο και περισσότερο αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα φάρμακα για τη βελτίωση της δραστικότητας. Διστάσετε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό που θα μπορούσε να σας πει πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους, τα αρσενικά resort συνθετικών ναρκωτικών. Ειδικά φάρμακα για να βελτιώσουν την ικανότητα είναι βοηθοί που ενεργούν αμέσως. Αυτό είναι το μόνο τους πλεονέκτημα. Το βιάγκρα, για παράδειγμα, ξεκινά τη δράση του σε 30 λεπτά μετά την λήψη του χαπιού, και παραμένει ενεργό για τη συνέχιση των 5 ώρες.

Η αύξηση στην ισχύ επίπεδο του σπιτιού

πώς να αυξήσει την ισχύ

Πληροφορίες σχετικά με το πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες υπάρχουν πολλοί. Ωστόσο, δεν είναι όλα έδειξαν ότι η βελτίωση αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει με ενέργειες που αποσκοπούν στην ποιοτική βελτίωση του σώματος ως σύνολο. Το μέλος του σώματος επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική του λειτουργία.

Για να μάθετε πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι, θα πρέπει να καθορίσει τη σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τον άνθρωπο. Υπάρχει μια δυσλειτουργία της παρατεταμένης φύση ή βραχυπρόθεσμα. Αν το πρόβλημα στύσης είναι μεγάλη, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια από έναν ειδικό. Ωστόσο, αν τα προβλήματα είναι διαλείπουσα, μπορούν να επιλυθούν ανεξάρτητα, χρησιμοποιώντας διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Αυξημένη δραστικότητα με φυσικό τρόπο αναλαμβάνει

  1. Η ποιότητα των τροφίμων. Το φαγητό που ένας άνθρωπος καταναλώνει σε καθημερινή βάση, θα πρέπει να περιέχει όλες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για έναν ενήλικα άνδρα, σύμφωνα με την ηλικία του. Οι κύριες βιταμίνες που απαιτούνται από το αρσενικό σώμα είναι το σελήνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνες β, C και E. θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς να αυξήσει την ισχύ και να αποκατασταθεί γρήγορα το σώμα.
  2. Ασκήσεις. Ειδική προπόνηση που θα σας βοηθήσει να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, καθώς και να ανεβάσουν την ηβική μυς και τους μυς του κόκκυγα. Αυτές οι ασκήσεις δεν απαιτούν πολύ χρόνο για τις επιδόσεις τους, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει μετά από μια εβδομάδα από κατάλληλη εκπαίδευση.
  3. Το σωστό επίπεδο της τεστοστερόνης. Σε άνδρες μέσης ηλικίας και άνω αρχίζει να μειώνεται σταδιακά. Έτσι, μετά από 25 χρόνια, το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού μειωθεί κατά περίπου 1,5% για το έτος. Ανεπαρκής ποσότητα της ορμόνης επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική λειτουργία και τη σεξουαλική ορμή εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο. Γιατί η σεξουαλική απόδοση άνδρες εξαρτώνται άμεσα από το επίπεδο της τεστοστερόνης του.
  4. Ένα σωστό βάρος. Το επιπλέον βάρος στο σώμα του αρσενικού είναι μία από τις κύριες αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας. Όταν το βάρος υπερβαίνει το όριο, αυτό οδηγεί σε μια μείωση της ορμόνης τεστοστερόνης και να αυξήσει τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο, δεν είναι απαραίτητο ισχυρό δάπεδο σε μεγάλες ποσότητες. Λόγω υπερβάλλοντος βάρους στην υγεία επιδεινώνεται, η οποία μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε προβλήματα με τη στύση, αλλά επίσης να σακχαρώδη διαβήτη, παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Σε υγιείς άνδρες περίμετρος της μέσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 94 cm
  5. Ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι πολύ σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία των σεξουαλικών οργάνων να εγκαταλείψει την υπερβολική χρήση οινοπνευματωδών ποτών, το Κάπνισμα και άλλα φάρμακα. Οι γιατροί έχουν από καιρό αποδείξει στον κόσμο ότι το Κάπνισμα επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της δραστικότητας του ανδρικού σώματος. Θα πρέπει επίσης να ασκήσει. Ειδικά οι άντρες με καθιστικές. Η σωματική δραστηριότητα είναι σημαντική για τη συνολική υγεία των ανδρών, και επιπλέον η άσκηση θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση του σώματος. Επιπλέον, για τους άνδρες υπάρχει η Kegel άσκηση, η οποία πραγματοποιείται σε καθιστή θέση και να βοηθήσει να εκπαιδεύσει το ηβικό μυς. Η κατάθλιψη, το στρες, το άγχος άσχημα επηρεάζουν την υγεία των γεννητικών οργάνων, καθώς και η έλλειψη ύπνου.
η σωστή διατροφή για τη δραστικότητα

Ως εκ τούτου, μόνο το κάθε άτομο να αποφασίσει πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι: γρήγορα ή αποτελεσματικά. Και να κολλήσει στη σωστή καθημερινή καθεστώς σας που θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη συνολική υγεία και την κατάσταση των γεννητικών οργάνων.

Λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της δραστικότητας

Αν έχετε προβλήματα με τη δραστικότητα, λαϊκές θεραπείες αυξήσει την ποιότητα της στύσης δεν είναι χειρότερο από τα ναρκωτικά. Μιλάμε για το τι ένας άνθρωπος θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή σας ξηρούς καρπούς και σπόρους, τα οποία περιέχουν μεγάλες ποσότητες από βιταμίνη Ε. μπορείτε να αναμίξετε τα αμύγδαλα, το σουσάμι και το μέλι, αποκαθιστώντας την ικανότητά της ανδρικής σεξουαλικής έλξης. Θα βοηθήσει και το κουκουνάρι και τα καρύδια, το οποίο μπορεί επίσης να αναμειχθεί με μέλι και καταναλώνονται 2 κουτ μετά από τα γεύματα ημερησίως.

Όλες αυτές οι ξηροί καρποί και οι σπόροι μπορούν να καταναλωθούν σε οποιαδήποτε μορφή, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την ικανότητα και τη σεξουαλική επιθυμία τους άνδρες, χωρίς τη χρήση συνθετικών ναρκωτικών.

23.02.2019