Αρσενικό δραστικότητα: τους τρόπους και τα μέσα για τη βελτίωση

Σύγχρονη σεξολόγους είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η ανικανότητα είναι μια προσωρινή κατάσταση η οποία μπορεί και πρέπει να καταπολεμηθεί. Είναι η διαταραχή της φυσιολογικής λειτουργίας του πέους. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν από ανεπαρκή τόνο στο αρσενικό όργανο που παρεμβαίνει στη φυσιολογική εξέλιξη της σεξουαλικής επαφής, ή είναι συνδεδεμένη με την εκσπερμάτιση (απελευθέρωση του σπέρματος), η οποία είναι πολύ νωρίς για διακόπτει τη σεξουαλική οικειότητα.

Η στυτική δυσλειτουργία έχει πάντα μια βάση, μιλάμε για εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες που την επηρεάζουν. Στο 60% των περιπτώσεων, επιδείνωση στην ισχύ είναι τα προβλήματα υγείας, αν η διαταραχή του ενδοκρινικού, του πεπτικού ή του καρδιαγγειακού συστήματος.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι χρόνιες παθήσεις επηρεάζουν την μείωση της τεστοστερόνης μέχρι και κατά 15% κάθε χρόνο. Αυτό είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που καταστέλλουν την ανδρική λίμπιντο. Επιδείνωση της δραστικότητας μπορεί να είναι ψυχολογικά: το άγχος στην εργασία, συναισθηματικό τραύμα, παρατεταμένη ύφεση.

Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, υπάρχουν πολλά εργαλεία και μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών της ιατρικής. Υπάρχουν πολλά φάρμακα με θετικά σχόλια από τους γιατρούς και τους ασθενείς. Σήμερα, ευρέως διαθέσιμα χάπια για τη δραστικότητα της στα φαρμακεία της κάθε πόλης μέσω του Διαδικτύου, όπου είναι δυνατόν να συγκρίνουν τις τιμές των διαφόρων φαρμάκων. Ενεργά συστατικά αυτά τα κεφάλαια με στόχο την αποκατάσταση της ροής του αίματος που γεμίζει το πέος με αίμα και ενέργεια.

Τρόπους για την αύξηση της δραστικότητας

Το αρσενικό μισό του πληθυσμού του πλανήτη, τουλάχιστον μία φορά, αλλά ήταν ενδιαφέρονται για τη βελτίωση ή την αποκατάσταση της δραστικότητας. Ακόμη και πριν από εκείνη την εποχή, άρχισαν να εμφανίζονται σεξουαλική δυσλειτουργία. Είναι λογικό οι άντρες ξέρουν ότι η ποιότητα του σεξ εξαρτάται από τη διάρκεια της στύσης.

Παραδοσιακή ιατρική

Λαϊκές θεραπείες είναι πιο προσιτή για κάθε κατηγορία του πληθυσμού. Αλλά οποιαδήποτε παραδοσιακή ιατρική απαιτεί σημαντικό χρόνο. Αξίζει, επίσης, υπόψη τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού, και χωρίς αξιολόγηση από έναν ειδικό είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.

αυξημένη δραστικότητα

Οι άνθρωποι είναι βοηθοί μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή βάμμα του ginseng, βαλσαμόχορτο, Schizandra, ακτινογραφίες ροζ, τσουκνίδα, τριφύλλι και πολλά άλλα φαρμακευτικά φυτά. Απλά να έχετε κατά νου ότι τα φαρμακευτικά φυτά έχουν πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες.

Προϊόντα για τη δραστικότητα

Η σεξουαλική δύναμη των ανθρώπων είναι επηρεάζεται θετικά από την εξής διατροφή:

  • - γαλακτοκομικά προϊόντα: koumiss, αϊράνι, cottage τυρί, ξινή κρέμα, κ. λπ. *
  • - ξηροί καρποί: καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, κάσιους;
  • - μπαχαρικά: πιπέρι, γαρίφαλο, το τζίντζερ, την κανέλα;
  • - βότανα: το κόλιανδρο, το σπανάκι, το κρεμμύδι, το σέλινο, τα σπαράγγια;
  • - φρούτα: ρόδι, σύκα, σταφίδα;
  • - λαχανικά: κολοκύθι, κόκκινη πιπεριά;
  • - ζωική πρωτεΐνη: τα στρείδια, το κρέας, τα αυγά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες ψαριών *
  • - πολυακόρεστα λιπαρά οξέα: το ελαιόλαδο, ιχθυέλαιο.

Φυσικής αγωγής και φυσικοθεραπείας

Οι άνδρες που σπάνια έχουν ένα χρήσιμο σωματική άσκηση, συχνά υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία. Αργή καύση, το λίπος τείνει να συσσωρεύεται. Αυτό αυξάνει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών, η οποία παρεμβαίνει με την εργασία των ανδρών τεστοστερόνης.

Φυσικές θεραπείες, οι οποίες εμφανίζονται να αποκαταστήσει και να βελτιώσει τη λειτουργία των αρσενικών γεννητικών οργάνων:

  • Μασάζ. Βοηθά να βελτιώσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, η οποία οδηγεί στη δημιουργία των προβλημάτων στύσης σε δυσλειτουργία της αγγειακής φύσης.
  • - Άσκηση θεραπείας. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις Ευεξίας που βοηθούν στη βελτίωση της ροής του αίματος και να βελτιώσει τον μυϊκό τόνο στη βουβωνική χώρα.

Αν η παραβίαση της δραστικότητας φέρει σοβαρό και το πρόβλημα έχει μια πολύ μεγαλύτερη χρονική περίοδο, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας ο οποίος θα διαγνώσει το αναπαραγωγικό σύστημα με μεγαλύτερη ακρίβεια να εντοπίσει τις αιτίες της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

27.03.2019