Συνταγές για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Δοκιμασμένο για αιώνες παραδοσιακή ιατρική μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των κρίσιμων προβλημάτων, όπως η ενίσχυση και αποκατάσταση των δραστικότητα στους άνδρες. Απλή και σύνθετη, ένα συστατικό και συνδυάζει πολλά από τα συστατικά, καταπληκτικές συνταγές για την επιστροφή, και συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλοί. Είναι σημαντικό να επιλέξετε την καταλληλότερη μέθοδος που θα βελτιώσει όχι μόνο την ποιότητα της προσωπική πλευρά της ζωής, αλλά θα ενισχύσει επίσης τη γενική υγεία σας και επίσης να μην έχει ζημιά.

Της σωστής διατροφής για την ανδρική εξουσία

προϊόντα για τη δραστικότητα

Στην αποκατάσταση της ανδρικής εξουσίας, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή παίζει πρωταρχικό ρόλο. Για τη βελτίωση ανδρική δύναμη, τη βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής, συνιστάται να εμπλουτίσουν τη συνήθη διατροφή με τροφές που περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό από σκίουρους. Η ουσία αυτή είναι ένα είδος οικοδομικού υλικού για τα κύτταρα και παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος του σώματος.

Για να αποκαταστήσει και να ενισχύσει την ανδρική εξουσία πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές που αφορούν τους κανόνες και τις αποχρώσεις του μια ισορροπημένη διατροφή:

  • Προϊόντα ζωικής προέλευσης. Κρέας με χαμηλά λιπαρά ποικιλίες είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μενού τους. Η έλλειψη στη διατροφή του μια επαρκή ποσότητα της ζωικής πρωτεΐνης μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ισχύ και την κατάσταση του σώματος.
  • Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες και να βελτιώσει την ποιότητα της προσωπική ζωή από τις δημοφιλείς συνταγές συνιστάται να πάρετε μια καθημερινή τροφή βέλτιστη ποσότητα από φρέσκο γάλα, γιαούρτι και άλλα προϊόντα.
  • Μια ποικιλία από θαλασσινά, όπως τα φύκια — ένα από τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά αφροδισιακά. Τα προϊόντα αυτά για αιώνες, είναι γνωστά για τις τονωτικές του ιδιότητες. Αλλά για την αύξηση των αρσενικών δραστικότητα συνιστάται να λαμβάνουν την τροφή τους μόνο σε ωμά ή μαγειρεμένα μορφή.
  • Λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων ντομάτες, κρεμμύδια, καρότα, γογγύλια — όλα αυτά τα προϊόντα επίσης να βοηθήσει να ενισχύσει σημαντικά την ανδρική εξουσία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη λαϊκή μεθόδους, υπάρχει κάποια πονηρή στη χρήση τους για τα τρόφιμα. Για παράδειγμα, ένα ειδικό επίδομα έχουν μια φρέσκια σαλάτα λαχανικών ντυμένος με μεγάλη ελαιολάδου. Θα πρέπει να έχουν τις βραδινές ώρες, και ακριβώς στο ηλιοβασίλεμα.

Σημαντικό! Φυσικά, για την αύξηση της δραστικότητας δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί σχετικά με το φαγητό και την ποιότητα των προϊόντων. Θα πρέπει να είναι όσο πιο φυσικό και φρέσκο, καθώς και να υποβληθούν σε ελάχιστη θερμική επεξεργασία κατά το μαγείρεμα διαδικασία, η οποία επιτρέπει να διατηρούν σχεδόν πλήρη σύνθεση βιταμίνης. Και να κορεστεί το σώμα με βιταμίνες είναι μια σημαντική πτυχή σε όλους τους ανθρώπους.

Βοτανική ιατρική

Συνήθως, παραδοσιακές συνταγές που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να αποκαταστήσει την ανδρική εξουσία, με βάση τη χρήση των διαφόρων συλλογών των βοτάνων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τη θεραπεία από όλες τις ασθένειες και να ενισχύσει το σώμα για να ισχύουν τα είδη των φυτών που αναπτύσσονται σε μια εδαφική περιοχή όπου ένα άτομο ζει. Είναι σκόπιμο να εξετάσει τη στιγμή επιλέγοντας την πιο κατάλληλη συνταγή.

Στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής είναι οι πιο δημοφιλείς ακόλουθα ιατρικά έξοδα για την αύξηση της δραστικότητας και της αποκατάστασης της στυτικής λειτουργίας στους άνδρες:

  • Για την κατασκευή κεφάλαια που έχει μια τονωτική επίδραση στην παραγωγή ορμονών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες, είναι απαραίτητο να ανακατεύουμε σε ίσες ποσότητες με τα εξής είδη βοτανα: μέντα, το συμβατικό κόκκινο τριφύλλι, τσουκνίδα, St. wort του Ιωάννη. Λαμβάνεται σε μορφή τσαγιού καθημερινά μπίρα σε ποσοστό μια μικρή χούφτα από το βοτανικό τσάι και μισό λίτρο νερό.
  • Ένα αποτελεσματικό εργαλείο, που αποδεικνύεται κατά τη διάρκεια των αιώνων: το κόκκινο ξηρό κρασί υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο να ανακατεύουμε σε ίσες ποσότητες με το φυσικό γάλα, κατά προτίμηση της χώρας. Σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε 50 γραμμάρια ξερά βότανα και βράζουμε για λίγα λεπτά. Έλαβε ελιξίριο για να πίνετε μισό Φλιτζάνι ημερησίως, μία ώρα πριν από το κύριο γεύμα.
  • Στην Αρχαία Ελλάδα για να αυξήσει τη δραστικότητα και την εξάλειψη σεξουαλική αδυναμία σε άνδρες έχουν χρησιμοποιηθεί η ακόλουθη λύση: το Rhodiola rosea extract, του διαβόλου, η ρίζα του Manchurian ginseng aralia. Όλα τα φυτά αναμειγνύονται σε ίσες ποσότητες, ρίχνουμε ένα λίτρο νερό και τα βράζουμε. Μετά ο ζωμός κρυώσει, αποθηκεύστε τη σε δροσερό μέρος, προστατευμένο από το φως. Να λαμβάνουν καθημερινά μισό Φλιτζάνι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να πιείτε μια κουταλιά της σούπας πριν από την επαφή.
  • Συναρπαστικό το υπέροχο ακίνητο έχει ένα φυσικό τριαντάφυλλο αιθέριο έλαιο. Για να επαναφέρετε την ευαισθησία και να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση στους άνδρες είναι αρκετά για να εισπνέουν τα αρωματικά ζευγάρι του εκχυλίσματος. Και να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία στους άνδρες θα πρέπει ανακατέψτε μερικές σταγόνες του πετρελαίου με φυσικό υγρό μέλι και να το πάρετε αμέσως πριν από την επαφή. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Σημαντικό! Για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε παραδοσιακές συνταγές, με βάση την υποδοχή των decoctions των φαρμακευτικών φυτών συνιστάται μόνο σε περίπτωση απουσίας κινδύνου από την ανάπτυξη των αλλεργικών αντιδράσεων. Παρά την φυσική προέλευση τα συστατικά και την σχεδόν απόλυτη ασφάλεια, πριν από την έναρξη της θεραπείας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Το μέλι ελιξίριο

αυξημένη δραστικότητα

Το μέλι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά διεγερτικά. Υπάρχουν διάφορες παραδοσιακές συνταγές, όπου το κύριο συστατικό χρησιμοποιείται αυτό το προϊόν της μελισσοκομίας. Αλλά για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υψηλότερη ποιότητα μέλι, φυσικά, απόλυτη ωριμότητα. Διαφορετικά, η εφαρμογή της αποδοτικότητας θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο επίπεδο.

Προκειμένου να αποκατασταθεί και ενισχύστε τη στυτική λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω συνταγή η οποία είναι αρκετά απλή, αλλά πολύ αποτελεσματική.

Το υγρό ή το λιωμένο μέλι αναμείξτε καλά με τον ίδιο αριθμό προσεκτικά αλεσμένα καρύδια. Για τη λείανση, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε το μύλο. Το μείγμα έμεινε για έγχυση για λίγες ημέρες, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μία κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα. Μπορείτε επίσης να φάτε τρελό μέλι άμεσα πριν από την επαφή. Αυτό σημαίνει όχι μόνο να έχει μια ευεργετική επίδραση σχετικά με την αρρενωπότητα, αλλά, επίσης, αυξάνει σημαντικά την σεξουαλική επιθυμία.

Συμβουλή! Το μέλι και τα καρύδια είναι οι πιο ισχυρά αλλεργιογόνα. Αν δείτε τυχόν αρνητικές αντιδράσεις από το σώμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να διακόπτουν το μάθημα.

Μαγεία σκόρδο

Διαφορετικών ανθρώπων συνταγές συστήνουν την πρόσληψη σκόρδο στο φαγητό σας, για την προώθηση της υγείας και την ανδρική εξουσία. Η χρήση αυτού του προϊόντος διευκολύνει το μεταβολισμό, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Παρόμοια δράση και εμποδίζει την ανάπτυξη της στασιμότητας στα όργανα της πυέλου, βοηθά να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία.

Το σκόρδο μπορεί να προστεθεί σε τρόφιμα, αλλά το καλύτερο είναι να προετοιμάσει το παρακάτω εργαλείο. Kg προ-καθαρίζονται και μικρό το σκόρδο θα πρέπει να τοποθετηθεί σε καθαριστεί καλά το βάζο με όγκο τρία λίτρα. Γεμίστε το δοχείο με καθαρό ή βραστό νερό, ανακατέψτε καλά, αφήστε το για λίγες μέρες για να σχεδιάσετε. Πρέπει να πίνετε ένα κουταλάκι του γλυκού ημερησίως με ή χωρίς φαγητό. Η διάρκεια του μαθήματος είναι ακόμη άδειο, η Τράπεζα. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσετε τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι μέσα σε λίγες ημέρες μετά την έναρξη.

Συμβουλή! Για να πάρετε ένα πραγματικά αποτελεσματικό εργαλείο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την προετοιμασία της παρούσας σπίτι του σκόρδου που καλλιεργούνται στο δικό τους.

Πρωτότυπους τρόπους

Επιπλέον διαδεδομένη υπάρχουν αρχικές παραδοσιακές μεθόδους αποκατάστασης της ανδρικής δύναμης. Αυτά που αναφέρονται παρακάτω, έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα σας, να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθά να επιταχύνει το μεταβολισμό.

Ωστόσο, λόγω της μάλλον δραστικά τις επιπτώσεις από τη χρήση του θα πρέπει να απέχουν τα άτομα που έχουν προβλήματα με την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία:

  • Μια απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας. Σε αυτή την περίπτωση δεν σημαίνει μαλάκας, και ο συνδυασμός του χιονιού και του ατμού. Προκειμένου να κερδίσει το νεανικό ζήλο, θα πρέπει να το steam το σώμα στο ρωσικό λουτρό, και στη συνέχεια να περάσουν σε μια παγωμένη πισίνα, ή, αν ο χειμώνας στην αυλή, στο δρόμο, τουλάχιστον πέντε λεπτά. Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλαδιά. Η διαδικασία αυτή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιώντας τη ροή της λέμφου στα γεννητικά όργανα, και επίσης, εμποδίζει την ανάπτυξη της στασιμότητας.
  • Ice λουτρά για τα πόδια. Τα πόδια θα πρέπει να μειωθούν σε ένα δοχείο γεμάτο με νερό και κομμάτια πάγου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ότι υπάρχει μια άμεση επιρροή στην ενεργό σημεία των ποδιών που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, και βελτιώνει τη στυτική λειτουργία.
συνταγές για την αύξηση της δραστικότητας

Πριν από τη θεραπεία μέσω της χρήσης των λαϊκών ένδικα μέσα, θα πρέπει να θυμάστε έναν σημαντικό κανόνα: το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν οι εργασίες πρέπει να διεξάγονται τακτικά. Αν αυτά ισχύουν από καιρό σε καιρό, να κάνει πολλά διαλείμματα, ακόμα και αν αποδοτικότητα σημαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

28.03.2019