Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες

Για τους άνδρες μια σημαντική ιδιότητα του οργανισμού σε όλες τις εποχές ήταν το δραστικότητα. Να κατανοήσουν την ορολογία της λέξης θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα ιατρικό λεξικό.

Τι είναι η δραστικότητα

αρσενικό δραστικότητα

Είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, η δραστικότητα του επηρεάζει:

 • το ποσοστό της εμφάνισης της στύσης;
 • η κανονική ροή της σεξουαλικής επαφής;
 • διάρκεια του σεξ;
 • η λειτουργία του πέους.

Θεωρείται ότι η ισχύς διατηρείται σε όλη τη ζωή του ισχυρότερο φύλο, και μειώνει μόνο στην κατάλληλη ηλικία. Μεταφραστεί στα γαλλικά ο όρος αυτός σημαίνει "ευκαιρία". Η λέξη "δύναμη" δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα και σήμαινε τη σεξουαλική δραστηριότητα του ισχυρότερο φύλο.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε: αν σε ηλικία είκοσι ετών ο νεαρός ρολόγια προβλήματα στύσης, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή επηρεάζεται από ορισμένους παράγοντες, που πρέπει να αποφεύγονται:

 1. η έλλειψη ύπνου;
 2. η χρήση του αλκοόλ;
 3. κόπωση;
 4. τρώτε λιπαρά τρόφιμα;
 5. νωθρότητα;
 6. ορμονικές ουσίες.

Ενδιαφέρον γεγονός: η δραστικότητα ισχύει και για τις γυναίκες. Αλλά η ακριβής ορισμός επί του παρόντος δεν υπάρχει.

Για τη λειτουργία του πέους που επηρεάζονται από χρόνιες ασθένειες. Μπορούν είτε να αυξήσει και να μειώσει τη δραστικότητα. Ειδικότερα, για τις χρόνιες ασθένειες την ευκαιρία να εισέλθουν σε μια οικεία σχέση με τους άνδρες μειώνεται. Και η φυματίωση και η τριχομονάδωση είναι υψηλότερες. Όσο διαρκεί. Μετά από 2-3 μήνες η δραστικότητα είναι πολύ μειωμένη, και μπορεί να έχει σημαντικές επιπλοκές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη δραστικότητα

Στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δεν μπορεί να εξηγήσει στη νέα γενιά για σεξουαλικές πράξεις και τις δυνατότητες του ανδρικού οργάνου, με αποτέλεσμα στο μέλλον ερωτήματα.

Σημαντικό: αν το πρωί ο νεαρός σταθερά εκδηλώνεται μια στύση, είναι ένα σημάδι της κανονικής διάρκεια της σεξουαλικής διαδικασίας. Το μέγιστο που μπορεί να επιτευχθεί κατά την αλλαγή ερωτικού συντρόφου, διακοπές ή μετά τη νίκη του αγώνα.

Αρνητικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική δραστηριότητα:

 • η υπερβολική σωματική εργασία;
 • "το σύνδρομο του επιχειρηματία";
 • η έλλειψη των κατάλληλων συνθηκών για την οικειότητα.

Πολλοί άνδρες που χρησιμοποιείται για να κάνει χωρίς θεραπεία από τους ειδικούς και να κάνει τα συνθετικά ναρκωτικά. Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση στην υγεία. Ως εκ τούτου, υπάρχουν διάφορα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας για τους άνδρες: φυσική, λαϊκή και φαρμακευτική αγωγή.

Πώς να αυξήσει την αρσενική ισχύ φυσικούς τρόπους

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι το φαγητό. Το φαγητό παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιή λειτουργία του σώματος. Η κατανάλωση φρέσκων λαχανικών, κρέας και φρούτα βοηθά να αυξήσετε με ασφάλεια τη δραστικότητα.

Προϊόντων, είναι απαραίτητα στη διατροφή του κάθε ανθρώπου:

 • μέλι *
 • σκόρδο.
 • καρύδια *
 • αυγά;
 • μαύρη σοκολάτα;
 • τα καρότα και το γάλα.

Μασάζ

πώς να αυξήσει την ισχύ

Οι Κινέζοι γιατροί λένε πάντα ότι το άτομο υπάρχουν ειδικά σημεία που μπορεί να λύσει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους άνδρες λίμπιντο. Αυτά τα σημεία στα πόδια, την πλάτη και τα χέρια. Προκειμένου να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο που απαιτούν τη συμμετοχή ενός γιατρού ή του βελονισμού (υπό την εποπτεία ή με τη συμμετοχή του ειδικού).

Ενδιαφέρον: μια πολύ καλή επίδραση στη δραστικότητα της ερωτικό μασάζ.

Οι γιατροί, επίσης, συνιστούμε να κάνετε ένα μασάζ του προστάτη, επειδή έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας εκ των προτέρων σε συνεννόηση με το γιατρό σας.

Άσκηση

Όλο και περισσότερο οι νέοι άνθρωποι είναι σε καθιστή θέση, λόγω της εργασίας. Ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης του μεταβολισμού, ο άνθρωπος είναι επιρρεπείς σε ταχεία επιδείνωση και την πληρότητα της σεξουαλικής επιθυμίας προς τον εταίρο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αθλούνται. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν εκπαιδευτικά βίντεο, το οποίο αφαιρέστε εκπαιδευτές. Το κύριο καθήκον — να κάνει την καρδιά να εργαστούμε σκληρότερα. Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια της σωματικής δουλειά που δέχεται μια επιβάρυνση της ζωντάνια και αισιοδοξία, η οποία είναι θετικοί παράγοντες για να διατηρηθεί η δραστικότητα.

Σημαντικό: να αυξήσει το φορτίο σταδιακά, όχι απότομα, ώστε να μην βλάπτουν το σώμα τους.

Το νερό

Από την παιδική ηλικία, είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος αποτελείται από 70% νερό. Η απορρόφηση του υγρού, επίσης, έχει θετική επίδραση στην ανδρική λίμπιντο. Πριν πάτε για ύπνο οι γιατροί συστήνουν να κάνω ένα κρύο μπάνιο. Οι διαδικασίες δεν είναι μόνο καλές επιπτώσεις για το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου.

Σημαντικό: μόλις μια εβδομάδα ένας άνδρας θα πρέπει να επισκεφθείτε το μπάνιο. Τέτοιες θεραπείες βελτιώνουν την κατάσταση του σώματος και την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τοξινών.

Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες

Σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων, υπάρχουν λαϊκές θεραπείες που μπορούν να αυξήσουν την ισχύ του και ακόμα και να απαλλαγούμε από την προστατίτιδα. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται, επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού:

 • φαρμακευτικά βότανα (τσουκνίδα, θυμάρι, καλάμου και ginseng);
 • το μέλι, το χυμό καρότο, τζίντζερ, οι ξηροί καρποί;
 • λευκό κρασί *
 • σαλάτα με κρεμμύδια, παντζάρια και τα σπαράγγια;
 • φυσικό παθογόνου — εκχύλισμα Eleutherococcus.

Τζίντζερ

Οι εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι η ρίζα τζίντζερ έχει μια τονωτική επίδραση στην σεξουαλική δραστηριότητα των ισχυρότερο φύλο, φυσικά, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και το μεταβολισμό. Είναι ενδιαφέρον, το τζίντζερ μπορεί να προστεθεί σε ροφήματα, τρόφιμα ή νερό, φρέσκο ή σε μορφή σκόνης. Σε κάθε περίπτωση, η ρίζα διατηρεί τις ευεργετικές του ιδιότητες. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πιάτα θα πρέπει να προσθέσω για να πάρετε την πλήρη γεύση του τζίντζερ:

 • το ψήσιμο (ginger cookies);
 • το μαρινάρισμα κοτόπουλο και άλλα κρέατα;
 • μαγειρική ψάρια και θαλασσινά;
 • νόστιμα τσάι (τζίντζερ πάει καλά με το μέλι).

Βάμμα για να αυξήσει την ισχύ

 1. το κόκκινο βάμμα (για να προετοιμάσει αυτό το βάμμα, θα πρέπει να αγοράσετε σε ένα φαρμακείο τα φύλλα του φυτού και την κάλυψη τους με βότκα. Δύο κουταλιές της σούπας αλεσμένα φύλλα σε 0,5 λίτρα αλκοόλ. Μην το αφήνετε σε σκοτεινό μέρος για 1-2 εβδομάδες, ανακινώντας περιστασιακά. Χρήση: 10 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα);
 2. σκόρδο (πολύ καλή βάμμα. Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε τριμμένο σκόρδο και 0,5 λίτρα βότκα);
 3. ginseng (βάμμα του φυτού αυτού έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται σε φαρμακεία);
 4. τσουκνίδα, calamus, θυμάρι.

Ενδιαφέρον γεγονός: η δημοφιλής τρόπους μπορείτε εύκολα να αυξήσει την ισχύ. Αλλά μην κάνετε κατάχρηση. Όλο και περισσότερο στο φόρουμ μιλάμε για τη χρήση μουστάρδα. Θα πρέπει να λιπαίνετε το στομάχι με το λάδι, και να το επισυνάψετε σε αυτό το μέρος, εμποτισμένο σε ζεστό νερό σε ένα πλάνο. Κρατήστε το για 5-10 λεπτά. Αυτή η δημοφιλής μέθοδος είναι επιθετική, και να περάσουν συχνά δεν συνιστάται.

Η σύγχρονη ιατρική

αυξημένη δραστικότητα

Η μειωμένη δραστικότητα μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση υψηλής ποιότητας ιατρικά προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Για παράδειγμα, περιλαμβάνουν την καινοτομία στον κόσμο της ιατρικής — κενό-εποικοδομητική διόρθωση, εύκολα τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Η διαδικασία εκτελείται μόλις πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Επίδραση, η οποία παρέχει ένα εργαλείο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν για ένα μακρύ και ένα θετικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ενέσεις. Ενέσεις χορηγούνται στο πέος. Μια άλλη επιλογή είναι η θεραπεία με αυξητική ορμόνη, ωστόσο, πριν από την προσφυγή σε αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει να πας να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Σε περίπτωση ανάγκης πρέπει να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο με την προϋπόθεση ότι οι άλλες δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα.

Συμβουλές από τους ειδικούς:

 1. μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, αν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα, επικοινωνήστε με το γιατρό σας;
 2. μην πανικοβληθείτε αν η επιδείνωση της δραστικότητας, βιολογικές διεργασίες, μπορεί να καθοριστεί με φυσικό τρόπο;
 3. μην εγκαταλείπετε την προσωπική του ζωή λόγω προβλημάτων με την ανδρική λίμπιντο;
 4. την εξάλειψη των αρνητικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία *
 5. να πάρει αρκετό ύπνο, μην αγχώνεσαι για μικροπράγματα;
 6. μην πίνετε πολύ συχνά τα ναρκωτικά, είναι ένα βοηθητικό εργαλείο.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε προβλήματα με το αρσενικό λίμπιντο. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να πέσουν σε κατάθλιψη, αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε ένα πρόβλημα. Ωστόσο, στην περίπτωση που το φυσικό και λαϊκές θεραπείες δεν βοηθούν, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια από έναν γιατρό. Ο ειδικός θα σας συνταγογραφήσει φάρμακα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό βότανα και τη διατροφή, η οποία θα παράγει, επίσης, μια θετική επίδραση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι για το σύγχρονο άνθρωπο ζητήματα που σχετίζονται με τους άνδρες δραστηριότητα δεν θεωρείται χωρίς λύση. Το πιο σημαντικό, να κρατήσει ένα υγιές μυαλό, την άσκηση και να οδηγήσει μια ενεργή σεξουαλική ζωή με έναν εταίρο.

28.03.2019