Δραστικότητα μετά από 60 χρόνια για τους άνδρες – πώς να αύξηση;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για την αποκατάσταση της λίμπιντο και την αύξηση της δραστικότητας είναι σύνηθες να χρησιμοποιήσετε ειδικά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής, και την τόνωση της παραδοσιακής ιατρικής. Επιπλέον, αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την αλλαγή στον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μια ορμονική θεραπεία. Αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια. Η θεραπεία αυτού του τύπου περιλαμβάνει τη χρήση της τεχνητής τεστοστερόνης. Αυτά τα φάρμακα πραγματοποιούνται στο διάλυμα για ενέσεις, κάψουλες, αλοιφές και τα εμφυτεύματα.

Παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά στύσεις σε ηλικιωμένους άνδρες

δραστικότητα μετά από 60

Όλοι οι άνθρωποι υγεία εξαρτάται από την ποσότητα της τεστοστερόνης. Αν η ποσότητα είναι ανεπαρκής στο σώμα, αρχίζουν τα προβλήματα με τη στυτική λειτουργία των ανδρών, μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα. Μείωση της τεστοστερόνης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο ζωής των ανθρώπων σε μεγάλη ηλικία. Αν ένα άτομο πίνει τακτικά, αλκοόλ, τσιγάρα, παίρνει φάρμακα και οδηγεί μια καθιστική ζωή, θα αντανακλά άσχημα για τη ζωή στο μέλλον.

Άλλοι λόγοι για την πτώση της ανδρικής δύναμης:

 • Ανικανότητα μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα της prostatitis που προκαλείται από βακτήρια. Μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα διαφορετικών προβλήματα με τον προστάτη ή καρκίνο του προστάτη.
 • Εάν ένα πρόσωπο λάθος διατροφή και προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, και επίσης, αν καταναλώνουν τακτικά τα λιπαρά, τα γλυκά τρόφιμα, που βρίσκεται σε ημιτελή προϊόντα, τεστοστερόνη αισθητά μειωμένη. Σε αυτές τις συνθήκες, υπάρχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη της ανικανότητα.
 • Δραστικότητα μειώνεται στην περίπτωση συχνές άγχος, συναισθηματική ένταση.
 • Αν υπάρχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα: η γονόρροια, καντιντίαση, χλαμύδια, σύφιλη, και ούτω καθεξής. Σε προχωρημένη ηλικία, οι ασθένειες αυτές είναι η μεταφορά δεν είναι τόσο εύκολο από ό, τι στη νεολαία και στις περισσότερες περιπτώσεις επηρεάζει τη δραστικότητα.
 • Αν κάποιος έχει αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα με τη δραστικότητα της.
 • Ανικανότητα μπορεί να συμβεί σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και την καρδιά.

Επιπλέον, η απώλεια της λίμπιντο σε άνδρες μετά από 60 χρόνια μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συνεχούς χρήσης των αναβολικών στεροειδών και διάφορα ηρεμιστικά.

Προληπτικές ασκήσεις για να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες άνω των 60 ετών

Αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες άνω των 60 ετών μπορεί να επιτευχθεί με τη φυσική αγωγή και τις αθλητικές δραστηριότητες που είναι επωφελείς για την καρδιά μυ (cardio). Μπορεί να είναι ήπια για Τζόκινγκ, μαθήματα καλής φυσικής κατάστασης, μπάντμιντον, τένις και πολλά άλλα. Η θεραπεία δεν θα πρέπει να είναι εντελώς φαρμακευτική αγωγή. Αν κάποιος, που είναι 60 ή 70, ακόμη και 80 χρόνια, είναι ένα άθλημα, τότε τα προβλήματα στύσης μπορεί να ξεχαστεί. Συνεχή άσκηση σταθεροποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα. Συστηματική άσκηση, ένας άνθρωπος μπορεί εύκολα να αυξήσει το επίπεδο της τεστοστερόνης.

Μέθοδοι κατάρτισης για την αύξηση της δραστικότητας:

 • Φτάνει τα 60 χρόνια από την ηλικία, κάθε άνθρωπος πρέπει να προχωρήσουμε συστηματικά το συγκρότημα των ασκήσεων Kegel. Βοηθούν στην εξάλειψη της συμφόρησης στα όργανα της πυέλου. Μερικές από τις ασκήσεις Dr. Kegel περιλαμβάνει τους μυς του πέους. Για παράδειγμα, μια πολύ καλή γυμναστική είναι το στέλεχος των μυών του κράτους κατά τη διάρκεια της στύσης. Το κράτος πρέπει να το είδος της "αναπήδησης". Η παρακάτω άσκηση γίνεται κατά τη διάρκεια της ούρησης, κρατώντας ροή των ούρων για λίγο. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να ενισχύσει σημαντικά τους μυς, και στο μέλλον θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο για προβλήματα με δραστικότητα. Υπάρχει ένα πολύ εύκολη άσκηση για τους μυς του πέους, επιτρέποντας να το μεταφέρετε σε οποιαδήποτε στιγμή. Η κατάρτιση περιλαμβάνει συμπίεση των μυών του πυελικού εδάφους για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, θα χαλαρώσει, και στη συνέχεια εκ νέου στελέχους. Επαναλάβετε την άσκηση τρεις φορές την ημέρα.
 • Η γιόγκα είναι επίσης μια ευεργετική επίδραση στην δραστικότητα. Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα για τους άνδρες σύνολο των ασκήσεων της γιόγκα που βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Σωστά γίνεται η άσκηση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ενέργεια, να ενισχύσει το σώμα και να αυξήσει την αντοχή του.
 • Η αερόβια άσκηση. Αυτό το είδος της σωματικής δραστηριότητας φαίνεται σε όλους τους άνδρες μετά την ηλικία των 60 ετών, αλλά, μετά από διαβούλευση με τον ουρολόγο, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε άθλημα. Αυτό το απλό περπάτημα στον καθαρό αέρα και το Τρέξιμο, παίζοντας βόλεϊ, ποδόσφαιρο και άλλα αερόβια αθλήματα.
 • Το σεξ είναι απαραίτητο για την πρόληψη όλων των ειδών "ανδρική" ασθένεια. Καλή κατάσταση της δραστικότητας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας και της κατάρτισης στον τομέα αυτό. Δεν πρέπει να κάνουμε σεξ κάθε μέρα. Αυτό θα είναι αρκετό για μία φορά σε δέκα ημέρες.
 • Πριν από την έναρξη της θεραπείας με όλα τα είδη των εγχύσεις και decoctions, συνιστάται να μελετήσει τη σύνθεση των φαρμάκων και μην το παρακάνετε με τη χρήση τους.

Διατροφή για να επαναφέρετε τη δραστικότητα

θεραπεία δραστικότητα μετά από 60

Για να κάνετε σωστή διατροφή, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες:

 • Φροντίστε να τρώτε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποκλείσετε από το μενού και τα λιπαρά πρόχειρο φαγητό;
 • Το αλάτι πρέπει να περιορίζεται σε 6 γραμμάρια την ημέρα. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητα των τροφίμων που καταναλώνονται είναι πολύ καλά αποβαλλομένων υγρών από το σώμα;
 • Με ένα αποδυναμωμένο στυτική λειτουργία οι άνδρες θα πρέπει να τρώνε περισσότερα πράσινα φρούτα και λαχανικά;
 • Μην αμελήσετε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγνήσιο,
 • Δεν κατάχρηση δυνατά ποτά (μαύρο τσάι, καφέ). Όλα αυτά μπορεί να αντικατασταθεί με το βοτανικό τσάι και φρέσκους χυμούς;
 • Το αλκοόλ συνιστάται να ελαχιστοποιηθεί. Κατάλληλη μια μικρή ποσότητα του φυσικού κόκκινο κρασί.

Αν ακολουθήσετε όλες αυτές οι απλές συστάσεις, μπορείτε να διατηρήσετε τη δραστικότητα, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία και να απολαύσουν το σεξ για τα επόμενα χρόνια. Το κύριο πράγμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και τη δύναμή σου και τακτικά για να εφαρμόσει τις συστάσεις του θεράποντα ιατρού, για να είναι πιο ύπαιθρο και λιγότερο άγχος. Να είναι υγιείς!

29.03.2019