Τα συμπτώματα της προστατίτιδας σε οξείες και χρόνιες μορφές

Προστατίτιδα είναι μια αρκετά συχνή πάθηση στους άνδρες (οι γυναίκες αυτής της νόσου δεν απειλείται, γιατί ο αδένας του προστάτη είναι ένα αποκλειστικά ανδρικό σώμα του ουροποιογεννητικού συστήματος). Μόνο ένας από τους πέντε εκπροσώπους των ισχυρότερων σεξ έστω και μια φορά στη ζωή του αντιμέτωπος με ένα παρόμοιο πρόβλημα.

τα συμπτώματα της προστατίτιδας

Προστατίτιδα είναι μια ανδρική νόσος του ουροποιητικού περιοχή, ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό το οποίο είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία που είναι εντοπισμένος στον προστάτη αδένα.

Προστατίτιδα είναι τόσο διαδεδομένη σήμερα ότι σχεδόν εκατό τοις εκατό εμπιστοσύνη των ασθενών τους σε διάφορους βαθμούς, μπορεί να θεωρηθεί κάθε άνθρωπος που διασχίζει το όριο των 45 ετών.

Γιατί σε αυτή την ηλικία aktiviziruyutsya προβλήματα με την υγεία των ανδρών;

Στην πραγματικότητα, αρχίζει πολύ νωρίτερα, το σύγχρονο ρυθμό της ζωής, τα κορεσμένα με το άγχος, την καθιστική ζωή, την εργασία στο γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή, η κακή διατροφή, η τακτική κατανάλωση αλκοόλ και τη σεξουαλική επαφή με το να αλλάζετε συχνά συντρόφους, χωρίς αντισύλληψη και είναι το πιο παραγόντων, η οποία σταδιακά οδηγεί σε φλεγμονή του προστάτη.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας, που πρώτο τράβηξε την προσοχή ενός άντρα είναι συνήθως τα εξής:

 • Στα πρώτα στάδια της νόσου, όταν ο προστάτης μόνο άρχισε να αυξάνεται σε όγκο, είναι μόνο ελαφρώς συμπιέζει την ουρήθρα, η οποία τον περιβάλλει σαν ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας. Έτσι, ένα από τα πρώτα συμπτώματα της προστατίτιδας θα μπορούσε να θεωρηθεί μια μικρή στένωση του ουρητήρα, και, κατά συνέπεια, ένα συγκεκριμένο εμπόδιο για τη διέλευση των ούρων, δυσκολία στην ούρηση.
 • Το προκύπτον πρόβλημα είναι η συχνή ούρηση. Πρώτον, η έκφραση δεν προκαλεί φόβο, ο άνθρωπος, ποτέ δεν questus σε αυτό το βράδυ, μπορεί να σταθεί για το άδειασμα της ουροδόχου κύστης μία φορά ή δύο φορές το βράδυ και κιμωλία αυτό μέχρι και ένα επιπλέον Φλιτζάνι του τσαγιού για το δείπνο. Αλλά, με την πάροδο του χρόνου, τα διαστήματα μεταξύ ούρηση θα μειωθεί σημαντικά.
 • Η παρουσία πόνου στην κοιλιακή χώρα είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα της προστατίτιδας. Μπορεί να είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα, το τράβηγμα, το πάτημα, την έκρηξη, την ενοχλήσουν αυτοί είναι συνήθως αργά το απόγευμα ή μετά από οποιαδήποτε δύναμη φορτία.
 • Μικρές διαταραχές της στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτιση, φυσικά, κάθε άνδρα και τη σύντροφό του κάποια ανησυχία, αλλά είναι εξίσου συχνά κατηγορηθεί από την κούραση και το άγχος.

Παρακαλείστε να σημειώσετε

Τόσο ασήμαντο σε πρώτη ματιά, διαταραχές του ανδρικού ουρογεννητικού συστήματος, χωρίς τη δέουσα προσοχή, τόσο από τον ασθενή και το γιατρό, σίγουρα θα οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, που χρόνια προστατίτιδα.

Φλεγμονή του προστάτη αδένα μπορεί να είναι οξεία, βακτηριακή της μορφή και, σε περίπτωση που εκτελείται ασθένεια, είναι περίπλοκο στη χρόνια μορφή.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας στην οξεία φάση της βακτηριακής σχήματα:

 • Υψηλή θερμοκρασία του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα που βρίσκεται κοντά 39 βαθμούς.
 • Ρίγη.
 • Γενική αδυναμία, πόνους στο σώμα, την οδυνηρή κατάσταση.
 • Πονοκεφάλους.
 • Ναυτία, σε σοβαρές περιπτώσεις φθάνουν υποτροπιάζων έμετος.
 • Έντονο πόνο στο περίνεο, κάτω κοιλιακή χώρα, και περιοδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τους όρχεις. Ο πόνος είναι συχνά χειρότερα, όταν τα κόπρανα, καθώς και κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου μπορεί να εμφανιστεί βλεννώδεις εκκρίσεις από την ουρήθρα.
 • Όταν δακτυλική εξέταση του προστάτη από γιατρό εξέταση μπορεί να προσδιοριστεί η αύξηση του προστατικού όγκου, να αλλάξει τη δομή της, συχνά ψηλαφείται διάφορους σχηματισμούς και ουλές.
 • Συχνή, δύσκολη, επώδυνη ούρηση. Λόγω του γεγονότος ότι μια φλεγμονή του προστάτη είναι πολύ δύσκολο να συμπιέζει την ουρήθρα, ο άνθρωπος πρέπει να στέλεχος για να ξεκινήσει η ούρηση, επειδή τον ίδιο λόγο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, η κύστη δεν έχει αδειάσει εντελώς, το οποίο δεν φέρει το επιθυμητό ανακούφιση μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα.
 • Οξύς πόνος κατά την εκσπερμάτιση.

Αν δεν τη θεραπεία της προστατίτιδας σε αυτό το στάδιο, είναι εγγυημένη για να εξελιχθεί σε χρόνιο στάδιο.

προστατίτιδα στάδιο

Η χρόνια προστατίτιδα είναι χωρίζεται σε τρεις βασικούς τύπους:

 • Χρόνια λοιμώδη προστατίτιδα.
 • Χρόνια μη μεταδοτική προστατίτιδα.
 • Χρόνια ασυμπτωματική προστατίτιδα.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας στην ασυμπτωματική μορφή, όπως προκύπτει από το όνομα, δεν είναι διαθέσιμα, ο ασθενής παραπονιέται για τίποτα, είναι απολύτως το ίδιο τρόπο ζωής, όπως συνήθως.

Έχει διαπιστωθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, από ατύχημα, λαμβάνοντας εξετάσεις αίματος και η εύρεση του αυξημένου αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων ή βακτήρια, ή με λήψη βιοψίας του προστάτη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις φλεγμονής του προστάτη ανιχνευτεί κατά τη διάρκεια ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή του προστάτη αδένα, ή όταν η χειρουργική επέμβαση.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας, όταν είναι η χρόνια μη βακτηριακή μορφή:

 • Abacterial προστατίτιδα έχει άλλο όνομα, δηλαδή "χρόνιο πυελικό σύνδρομο πόνου". Πόνος συχνές, επαναλαμβανόμενες, αλλά πλούσιο τόσο σε μικρότερα και σε ένα μεγάλο δρόμο. Εντοπισμός του πόνου είναι διαλείπουσα, μπορεί να είναι πολύ προστάτη, του perineum και πόνου στο κόκκυγα, τους όρχεις, το αρσενικό σεξουαλικό όργανο. Κατά τη διάρκεια της αφόδευσης πόνου είναι συγκεντρωμένη στο πρωκτού και του ορθού. Η αύξηση στην ένταση του πόνου που παρουσιάζεται ακόμη και σε χαμηλά φορτία.
 • Διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας, μειωμένη λίμπιντο, ανέγερση ασταθής, περιοδικά εξαφανίζονται κατά τη διαδικασία της συνουσίας, καθώς και την πρόωρη εκσπερμάτωση. Για να αποτρέψετε την επιδείνωση της κατάστασης, συνιστάται να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό, με την έγκαιρη θεραπεία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πλήρους αποκατάστασης των σεξουαλική υγεία των ανδρών.
 • Παραβίαση της ούρησης. Η επιθυμία για κένωση της κύστης είναι αρκετά κοινό, αλλά εντελώς άδειο αυτό δεν λειτουργεί πάντα — θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Η ροή των ούρων γίνεται πολύ πιο λεπτό, αυτό οφείλεται στην παρουσία της πρωτοβάθμιας σκληρυντική μεταβολές του ουρητήρα στην περιοχή του προστάτη.
 • Κατάθλιψη, ήπια ή σοβαρή κατάθλιψη, λήθαργος, αϋπνία, ή, αντίθετα, υπνηλία και εκρήξεις θυμού είναι δυνατόν, τις εκδηλώσεις των ψυχικών διαταραχών σε άτομα που πάσχουν από την προστατίτιδα.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας στα χρόνια μολυσματική μορφή:

 • Σύνδρομο πόνου σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από το βαθμό επιδείνωσης της νόσου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Η μέγιστη συγκέντρωση των βακτηρίων θαμπό πόνο, γκρίνια, η συνεχής, εντοπίζεται στην βουβωνική χώρα, το όσχεο, κάτω κοιλιακή χώρα, το χειρότερο στην καθιστή θέση (ειδικά όταν σε μια σκληρή επιφάνεια), την ούρηση, την αφόδευση και την εκσπερμάτωση.
 • Κατά τη διαγραφή, την περίοδο αποδυνάμωση ή την πλήρη εξαφάνιση των άλλων συμπτωμάτων της προστατίτιδας στην χρόνια βακτηριακή μορφή, παραβίαση της ούρησης, αλλά μάλλον την τάση όταν προσπαθείτε να αδειάσετε την κύστη και την αδυναμία να γίνει αυτό πλήρως είναι το μόνο σύμπτωμα που παραμένει με έναν άνθρωπο σε αυτή τη νόσο. Κατά τη στιγμή της επιδείνωσης είναι συχνά ένας άνθρωπος εντελώς στερούνται τη δυνατότητα να ουρήσει, όπως ο προστάτης είναι φλεγμονή εμποδίζει τη διέλευση των ούρων στην ουρήθρα ή ούρα ρέει σταγόνα-σταγόνα, κυριολεκτικά.
 • Το αίσθημα διάτασης και πόνου της ουροδόχου κύστης , επίσης, συχνά συνοδεύουν τη νόσο στην οξεία φάση. Η στασιμότητα των ούρων ευνοεί την ανάπτυξη λοιμώξεων και το σχηματισμό αλάτι μικροκρυστάλλους, τραυματίζοντας η βλεννώδης τοίχωμα της κύστης. Ούρηση, τα ούρα, παρατηρούνται συνεχείς ίνες και οι νιφάδες λευκό χρώμα.
 • Συχνά υπάρχει παρατεταμένη στύση κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά την στιγμή της επαφής, συχνά γίνεται, ώστε να ολοκληρώσετε τη σεξουαλική πράξη δεν είναι με κανένα τρόπο. Εάν αυτό συμβεί, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε έντονο πόνο κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τον οργασμό και την εκσπερμάτωση μπορεί να δει, τις ακαθαρσίες του αίματος.
 • Ανάμεσα σε όλα αυτά τα συμπτώματα, ειδικά κατά τη διάρκεια της οξείας οι άνδρες είναι συχνά υπόκεινται σε ψυχο-συναισθηματικές διαταραχές ποικίλης σοβαρότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κατάθλιψη, απάθεια, άτολμος, και οι σκέψεις τους είναι η πολυπλοκότητα της θεραπείας, και η κούραση από τα συνεχή πόνο. Αυτό σηματοδότησε ευερεθιστότητα, ακόμα και επιθετικός, όταν afficiens θέματα που σχετίζονται με την υγεία του ασθενούς.
 • Οι ασθενείς παρουσιάζουν μια πλήρη εικόνα της Γενικής δηλητηρίασης: κόπωση, αδυναμία, πονοκεφάλους, μειωμένη ανοσία, οι ασθενείς συχνά αρνούνται να φάνε και θέλουν πάντα να καθίσετε ή να ξαπλώσετε.
επιδείνωση της προστατίτιδας

Σε μια κλινική επιδείνωση προστατίτιδα μπορεί να είναι περιπτώσεις της οξείας αντίδρασης στην διαδικασία της φλεγμονής του προστάτη αδένα, χωρίς ακριβή διάγνωση και κατάλληλη, έγκαιρη και κατάλληλη θεραπεία, οδηγεί σε επιπλοκές όπως δηλητηρίαση του αίματος και ακόμη και περιοχές της διαπύηση στο σώμα του προστάτη.

Γι ' αυτό, όταν τα πρώτα σημάδια της ταλαιπωρίας, συνιστάται να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν ουρολόγο και όχι να αυτο-διορίζει τον εαυτό τους σε όλα τα είδη των παραδοσιακών φαρμάκων, κεριά, χάπια και άλλα φάρμακα, έχοντας διαβάσει τα σχόλια στο Διαδίκτυο. Η θεραπεία στο σπίτι είναι δυνατή μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό, η τιμή της έκδοσης είναι η υγεία σας.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας — τι να προσέξουμε;

Τα συμπτώματα πολλών ασθενειών είναι παρόμοια, για παράδειγμα, τις διαταραχές ούρησης μπορεί να είναι όπως προστατίτιδα και του προστάτη αδένωμα. Σημεία νόσου και πιο συγκεκριμένα την χαρακτηρίζουν, καθώς ανήκουν μόνο σ ' αυτόν, αποφεύγοντας ασαφή γλώσσα.

Κοινά συμπτώματα της προστατίτιδας έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά σε κάθε συγκεκριμένο στάδιο της νόσου. Για παράδειγμα, όταν εκτελείτε την οξεία μορφή της φλεγμονής του προστάτη σε αυτό το αδενικό-μυϊκό όργανο μπορεί να αναπτυχθεί όχι μόνο πυώδης φλεγμονή, αλλά επίσης για να σχηματίσουν apostema κοιλότητα. Συχνά αυτή η κατάσταση συνοδεύεται από πολύ υψηλή, δεν μειώνεται η θερμοκρασία, mulligrubs " στην κάτω κοιλιακή χώρα, υπερηβική περιοχή, το perineum, και τους μηρούς. Συχνή ανάγκη για ούρηση, αλλά η ροή των ούρων είναι να παρεμποδίζεται σημαντικά, επειδή η ουρήθρα παίρνει συμπιέζονται προστάτη αδένα σε τέτοιο βαθμό, που σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνο η ιατρική παρέμβαση μπορεί να βοηθήσει να αδειάσετε την κύστη.

Αυτά τα συμπτώματα της προστατίτιδας μάλλον κοινό για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο: οι ασθενείς με εξαιρετικά μειωμένη ανοσία, οι ασθενείς με κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, οι ασθενείς με καρκίνο.

Η πλειοψηφία των ανδρών, στη φλεγμονή του προστάτη δεν εκδηλώνεται ρητά. Είναι σε κρυφή κατάσταση, τα συμπτώματα της προστατίτιδας, εμφανίζονται μόνο μερικές ήπιες διαταραχές: συχνή ούρηση, περιστασιακή απαλλαγή από την ουρήθρα, κάψιμο και φαγούρα στον ουρητήρα, μειωμένη δραστικότητα, η μείωση της ποιότητας του σπέρματος και, κατά συνέπεια, αδυναμία να συλλάβουν, καθώς και πόνο στην ηβική περιοχή, του perineum και των γεννητικών οργάνων.

Αν δεν δώσουν προσοχή σε αυτά τα συμπτώματα της προστατίτιδας, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες αρνητικές συνέπειες, π. χ., σημαντική αλλαγή στο σώμα του προστάτη, την ανάγκη της χειρουργικής επέμβασης.

Τα πρώτα σημάδια προστατίτιδα στους άνδρες: δώστε προσοχή σε αλλαγές

Παρά το πλήθος των παραλλαγών στην εκδήλωση των συμπτωμάτων της φλεγμονής του προστάτη, υπάρχει ένα ορισμένο σύνολο των συμπτωμάτων της νόσου, η παρουσία των οποίων θα πρέπει να ειδοποιήσει έναν άνθρωπο και εμποδίζουν την ανάπτυξη της παθολογίας.

η χρόνια προστατίτιδα

Τα πρώτα σημάδια προστατίτιδα στους άνδρες:

 • Πυρετός είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού για να τη φλεγμονώδη διαδικασία.
 • Η αλλαγή στη συχνότητα της ούρησης σε ένα μεγάλο δρόμο (ειδικά το βράδυ).
 • Το ανήσυχο συναίσθημα κατά την ουρήθρα: εμφανίστηκε αίσθηση καψίματος, ερεθισμός, πόνος κατά την ούρηση.
 • Η εμφάνιση της νηματοειδή σχηματισμούς λευκό χρώμα στα ούρα.
 • Πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα.
 • Η μείωση στην ισχύ, και τον πόνο κατά την εκσπερμάτιση.

Τα πρώτα σημάδια προστατίτιδα στους άνδρες στη χρόνια μορφή είναι σχεδόν ίδια με τα σημάδια της οξείας φάσης της νόσου, αλλά επιπλέον ενώνει μια σημαντική μείωση στην απόλαυση της σεξουαλικής επαφής, η λεγόμενη "θολή" οργασμό, στην οποία δεν υπάρχει προηγούμενη συγκινήσεις και συνολική ικανοποίηση δεν παρουσιάζεται. Ο άνθρωπος μπορεί να παρατηρήσετε πως κατά τη διάρκεια του εντέρου κίνηση της ουρήθρας βλέννα.

Δευτερεύοντα σημεία φλεγμονής του προστάτη στους άνδρες

Δυστυχώς, όμως, βρήκα τα πρώτα σημάδια της προστατίτιδας, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών δεν βιάζεται να τον κλινική, ελπίζοντας ότι όλα με κάποιο τρόπο θα είναι εντάξει. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, τα συμπτώματα επιδεινωθούν, εκτός από την ασθένεια που σίγουρα θα προσθέσει περισσότερα δυσάρεστα σημάδια.

Δευτερεύοντα σημεία φλεγμονής του προστάτη στους άνδρες:

 • Πόνο κατά την ούρηση. Σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις, το αίμα μπορεί να εμφανιστεί στα ούρα.
 • Το άδειασμα της ουροδόχου κύστης απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Ένα λεπτό ρεύμα των ούρων και διαλείπουσα, το αίσθημα πληρότητας της κύστης μετά τη χρήση του μπάνιο, και μερικές φορές να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με τη στασιμότητα των ούρων μπορεί να είναι ένα γιατρό.
 • Η πτώση στην ποιότητα της στύσης, μέχρι την εμφάνιση προσωρινής ανικανότητας.
26.10.2018