Πώς να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών μετά από 40 χρόνια

Κατά κανόνα, τα προβλήματα με τη στύση και τη σεξουαλική ορμή συμβεί στην ενήλικη ζωή (συνήθως ηλικίας 40-50 ετών). Αυτό συμβάλλει σε μια σειρά από παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των αρσενικών εμμηνόπαυση. Οι ώριμοι άνδρες συχνά αναρωτιούνται τι ταμπλέτες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες άνω των 40 πιο αποτελεσματική;

δραστικότητα μετά τα 40

Φυσικά, η πιο γρήγορη είναι φάρμακα από την ομάδα των αναστολέων PDE-5. Θα βοηθήσει να αποκατασταθεί το φυσικό μηχανισμό της εμφάνισης της στύσης. Αλλά αυτά τα φάρμακα έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα – η βραχυπρόθεσμη επίδραση.

Εναλλακτικά, μπορεί να υπάρχει προσαρμογόνα βότανα, naturopathic θεραπείες και συμπληρώματα διατροφής. Επίσης μια καλή θεραπευτική επίδραση έχουν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα.

Αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας

Γιατί υπάρχει μια μείωση στην ισχύ μετά από 40 χρόνια; Συνήθως ο λόγος είναι απλός – το αρσενικό εμμηνόπαυση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μείωσε το επίπεδο της ελεύθερης τεστοστερόνης στο αίμα, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ανάμεσα στις αιτίες της ανικανότητα στους άνδρες 40 ετών μπορεί να διακρίνει ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Ο αλκοολισμός, το Κάπνισμα και η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδηγεί σε παράβαση της ορμονική ισορροπία, την κυκλοφορία του αίματος στην πύελο και του προστάτη αδένα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια μείωση της δραστικότητας και της λίμπιντο.

Πιθανές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας περιλαμβάνουν:

 • Χρόνιες παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος. Παραβίαση της δραστικότητας και της λίμπιντο που παρατηρήθηκαν σε ασθενείς που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, του καρκίνου του προστάτη και της προστατίτιδας.
 • Ψυχολογικές διαταραχές. Συχνά μειωμένη δραστικότητα στους άνδρες από 40 χρόνια, οφείλεται σε μια ασταθή ψυχολογική κατάσταση. Ο ασθενής μπορεί ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ανίκανο, με αποτέλεσμα να αναπτύσσει ένα σύνδρομο προσδοκίες της αποτυχίας. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτεί ειδική ψυχολογική βοήθεια.
 • Η έλλειψη άσκησης. Η καθιστική ζωή οδηγεί σε παράβαση της εκροή του αίματος από την λεκάνη και μείωση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο αίμα. Ακόμα γεμάτη με την έλλειψη άσκησης και την παχυσαρκία. Από κοινού όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά του νομίσματος, η ανικανότητα μπορεί να οφείλονται σε πολύ έντονη σωματική άσκηση.
 • Σακχαρώδη διαβήτη 1 ή τύπου 2. Αν υπεργλυκαιμία είναι η αιτία της ανικανότητας, ο κύριος στόχος της θεραπείας είναι να επιτευχθεί σταθερή αποζημίωση του διαβήτη.
 • Η μακροχρόνια χρήση των υπογλυκαιμικών φάρμακα, ηρεμιστικά, ηρεμιστικά. Ακόμη και μια μείωση της λίμπιντο και στυτική δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση των αναστολέων της 5-άλφα-αναγωγάσης και antiandrogen.
 • Νευρολογικές διαταραχές.
 • Κακώσεις στη βουβωνική χώρα ή το πέος.
 • Ανατομική παραμόρφωση του πέους.
 • Ορμονικές διαταραχές. Πρέπει να παρακολουθούν τα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης, της ολικής τεστοστερόνης, FSH και DHT. Αν υπάρχουν αποκλίσεις από τον κανόνα, πρέπει να υφίστανται την κατάλληλη θεραπεία.
 • Ασθένειες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της χλαμύδια, καντιντίαση, σύφιλη και άλλα σεξουαλικά Νοσήματα είναι η στυτική δυσλειτουργία.
 • Η αθηροσκλήρωση, η στεφανιαία νόσος και άλλες διαταραχές στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Πριν την έναρξη της θεραπείας, είναι αναγκαίο να αναφέρονται σε ειδικούς (ουρολόγος, σεξολόγος, ενδοκρινολόγο). Γιατί είναι απαραίτητο;

Είναι αναγκαίο για το λόγο ότι ο ιατρός πρέπει να προσδιορίσει την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας, και να αντιστοιχίσετε την κατάλληλη θεραπεία με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας.

Αναστολείς PDE-5

Αντιμετώπιση προβλημάτων με τη δραστικότητα, 40 χρόνια μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας φάρμακα από την ομάδα των αναστολέων PDE-5. Πώς θα λειτουργήσει; Για να κατανοήσουμε την αρχή της δράσης των φαρμάκων, πρέπει να θυμόμαστε ότι προϋπόθεση για την έναρξη της στύσης είναι μια χαλάρωση της δομής του πέους.

Κάνει αυτό να συμβεί, και θα συμβεί, η τοπική απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου και τη συσσώρευση της cGMP στο σηραγγώδες σώμα. Φάρμακα ενισχύσει τα αποτελέσματα του νιτρικού οξειδίου και αναστέλλει PDE-5 (αυτό είναι το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση της cGMP). Έτσι, τα φάρμακα, την προώθηση του φυσικού προσβλητικό δραστικότητα.

Με την ευκαιρία, τα φάρμακα για να βοηθήσει να βελτιώσει την ανδροπρέπεια μόνο αν υπάρχει σεξουαλική διέγερση. Επιδράσεις στις ορμόνες ή λίμπιντο των παραπάνω χάπια.

Η ομοιοπαθητική και naturopathic θεραπείες

θεραπεία δραστικότητα

Πώς να βελτιώσει την ισχύ των ανδρών μετά τα 40, και έτσι να αποκτήσετε μια μακράς διαρκείας επίδραση; Για τους σκοπούς αυτούς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ομοιοπαθητικά φάρμακα. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα κεφάλαια σε αυτό το τμήμα είναι ένα εικονικό φάρμακο.

Συμπληρώματα

Πολλοί ασθενείς αναρωτιούνται πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες με φυσικό τρόπο μετά από 40 χρόνια; Για να το κάνετε αυτό χωρίς τη χρήση των ναρκωτικών είναι σχεδόν αδύνατη. Για να χρησιμοποιήσετε τις παραδοσιακές μεθόδους πρακτικό. Η αποτελεσματικότητα του αφεψήματα και αφεψήματα είναι πολύ μεμονωμένα – δεν είναι κάθε άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσει τις δυσάρεστες συνέπειες, με τη μορφή χαλαρή στύση και χαμηλή λίμπιντο.

Αν έχετε προβλήματα υγείας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα διατροφής, φυτικά. Η ταχύτητα είναι ελαφρώς κατώτερο από αναστολείς PDE-5, ωστόσο, τα Συμπληρώματα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα της ιατρική θεραπεία για 6-12 μήνες. Επιπλέον, πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να ενισχύσει την υγεία των ανδρών, συμπεριλαμβανομένης και να βελτιώσει τη λειτουργία του προστάτη και να σταθεροποιηθεί οι ορμόνες.

30.03.2019