Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 έτη

Ερώτηση αύξηση της δραστικότητας πολύ συχνά ενοχλεί τους άνδρες μετά την ηλικία των 50 ετών. Για τους άντρες είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ένας άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής, και τη σεξουαλική ζωή έχει για τον ανδρικό πληθυσμό είναι πολύ πιο σημαντικό από ό, τι για τις γυναίκες, επειδή υποσυνείδητα αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι, όταν μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας. Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 χρόνια είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, πολλοί ενδιαφέρονται για το τι να κάνετε όταν τα γηρατειά αργαλειούς, και η δύναμη δεν είναι το ίδιο;

Γιατί συμβαίνει αυτό

αυξημένη δραστικότητα μετά από 50

Για τους εκκινητές, θα πρέπει να κατανοήσουν τις αιτίες μειωμένη δραστικότητα στους άνδρες. Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να συμβεί όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και επειδή άλλες ανωμαλίες στο σώμα. Πολλοί άνδρες και των 60 ετών είναι γεμάτο δύναμη και ενέργεια για σεξουαλικές σχέσεις. Γιατί κάποια συμβαίνει τέλος πάντων; Πηγή ορισμό αυτή η ασθένεια είναι ήδη στα μισά του δρόμου για να ξαναχτίσουν τις δυνάμεις τους. Οι κύριες αιτίες των προβλημάτων με τη δραστικότητα:

Μειώνει την παραγωγή των ορμονών του φύλου

Από την ηλικία των 25-30 ετών, το σώμα αρχίζει να αλλάζει, δηλαδή αλλάζοντας την ποσότητα που παράγεται από το σώμα ορμόνες. Αυτό δεν είναι μια ασθένεια, αλλά απλώς ένα χαρακτηριστικό του κάθε οργανισμού. Μερικοί άνδρες μετά την ηλικία των 50 ετών αρχίζει να παράγει πολύ λίγο από τα απαραίτητα στοιχεία, το οποίο συνεπάγεται μια σταδιακή μείωση στη δραστικότητα.

Αλλαγές στο αγγειακό σύστημα

Με την ηλικία, τα αιμοφόρα αγγεία φθείρονται και να γίνει πολύ λεπτότερη από ό, τι πριν, σε σχέση με την απώλεια της ελαστικότητας. Αυτό αλλάζει τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, το στενότερο τα σκάφη, το λιγότερο αίμα να περάσει. Σε αυτή την περίπτωση, η δραστικότητα προβλήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι το αίμα είναι σε ικανοποιητική ποσότητα και ορμά προς τα γεννητικά όργανα.

Η καρδιαγγειακή νόσος

Εκτός από την ηλικία που σχετίζονται με αγγειακές αλλαγές μπορεί να συμβεί και ασθένειες που επηρεάζουν την κανονική μυών και αγγείων του σώματος. Για παράδειγμα, τα υψηλά επίπεδα της χοληστερόλης στο σώμα επηρεάζει την καρδιά και να τονώσετε όλους τους μυς σε Γενικές γραμμές. Η χοληστερόλη είναι αναβλήθηκε για τοιχώματα των αγγείων, τα οποία με τη σειρά της εμποδίζει την εκροή του αίματος στο σώμα. Κατά συνέπεια, μειωμένη μυϊκή δραστηριότητα και τον κορεσμό του αίματος οδηγεί σε μια μείωση στη δραστικότητα.

Σεξουαλικές ασθένειες

Αδένωμα του προστάτη, της ουρήθρας, προκαλεί μειωμένη δραστικότητα στους άνδρες.

Τρόπο ζωής

Πολλοί νέοι πιστεύουν ότι το Κάπνισμα, το αλκοόλ και το πρόχειρο φαγητό δεν φέρνουν πολύ κακό, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Ένας λόγος που μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τη δραστικότητα συμβαίνουν στην ηλικία των 50 ετών, και περίπου δέκα χρόνια αργότερα. Συχνές άγχος, κατάθλιψη, έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, αργά αλλά σταθερά, να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε ένα μόνο – στην απώλεια της δραστικότητας.

Εκτός από τις κακές συνήθειες, η δραστικότητα αντίκτυπο στο επάγγελμα του ανθρώπου. Αν η εργασία είναι καθιστική, οι μύες έχουν ατροφήσει με την πάροδο του χρόνου και να γίνει ανενεργό, η οποία οδηγεί σε μειωμένη δραστικότητα.

Πώς να ασχοληθεί με αυτό

Άμεση μέσο για την αύξηση της δραστικότητας, υπάρχουν πολλές. Αλλά όχι για να ωθήσει ένα χάπι και τα χάπια, είναι καλύτερα πρώτα να κατανοήσουμε την αιτία και να προσπαθήσουμε για την εξάλειψή της.

Να σταματήσει όλα τα προβλήματα πριν αυτά προκύψουν, είναι αναγκαίο να διατηρήσει τη φυσική του μορφή. 20 λεπτά άσκησης την ημέρα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων με τη δραστικότητα της.

άσκηση για την αύξηση της δραστικότητας

Ως αποτέλεσμα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα αθηροσκλήρωση παρουσιάζεται, το οποίο μπλοκάρει τη ροή του αίματος στο σεξουαλικό όργανο. Για να αποτρέψετε την εμφάνιση, είναι αναγκαίο να εξαιρεθούν τα λιπαρά τρόφιμα από τη διατροφή, το Κάπνισμα, και, επίσης, να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος.

Για την αύξηση της δραστικότητας, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τον αριθμό που απαιτείται για το σώμα, δηλαδή, το ασβέστιο, ο ψευδάργυρος και πρωτεϊνών στο σώμα. Ο ψευδάργυρος είναι το πιο σημαντικό, είναι υπεύθυνος για την απελευθέρωση της τεστοστερόνης, έτσι, πρώτα απ ' όλα χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε. Στο κουκουνάρι, το φαγόπυρο περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από ονομάζεται στοιχείο. Αλλά με την πρόσληψη πρωτεϊνών θα πρέπει να είναι προσεκτικοί – δεν μπορεί σε μεγάλους αριθμούς για να πάρει τους ανθρώπους που πάσχουν από υπέρταση και καρδιακά προβλήματα.

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα μπορεί να οδηγήσει και ναρκωτικά, έτσι ώστε ακόμη και αν το κοινό ηρεμιστικό, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να μελετήσει προσεκτικά τις παρενέργειες.

Επίσης να ενισχύσει τη στύση, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος σταματήσει τη ροή των ούρων κατά την ούρηση, στη συνέχεια στέλεχος και να χαλαρώνει τους μυς του πυελικού εδάφους, περίπου 40-50 φορές την ημέρα.

Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα της δραστικότητας του μαθήματος είναι εργαλεία για άμεση αύξηση της δραστικότητας. Όλες οι μέθοδοι αύξηση μπορεί να διαιρεθεί σε δύο ομάδες: τα φάρμακα και τα παραδοσιακά φάρμακα. Πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάθε εργαλείο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Λαϊκές θεραπείες

Λαϊκή συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, ακόμα και προ-παππούδες χρησιμοποιούνται τέτοιες μέθοδοι. Πριν από τη χρήση εργαλείων, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την αποφυγή προβλημάτων υγείας.

Για την ενίσχυση της στύσης μπορεί να έγχυσης με Ginseng. Ήδη προετοιμασμένοι μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο, και μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας. Για να το ετοιμάσετε θα πρέπει να συμπληρώσετε το 70% αλκοόλ (300 γρ.) ψιλοκομμένο ρίζα Ginseng (20 g). Εμποτίστε για δύο έως τρεις εβδομάδες. Μετά την έγχυση του στελέχους και να πάρει 20-25 σταγόνες δύο φορές την ημέρα για δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια να λάβει ένα διάλειμμα εβδομάδα και το μάθημα επαναλαμβάνεται.

Η θεραπεία με βάμμα του Eleutherococcus πρέπει να περάσουν ως εξής: – την πρώτη ημέρα σε ένα ποτήρι νερό, προστίθεται μία σταγόνα βάμμα, και σε κάθε επόμενη μέρα ο αριθμός των σταγόνων που αυξάνεται κατά ένα. Η θεραπεία πρέπει να υποβληθούν σε 28 ημέρες, τότε θα πρέπει να κάνουν ένα τρίμηνο διάλειμμα και επαναλάβετε τη διάρκεια. Το εργαλείο συνεχίζει τον ανδρισμό, τη βελτίωση της στύσης.

Καλή βοήθεια σε αυτή την περίπτωση βάμμα γρασίδι Σάντρα. Για να προετοιμάσει το βάμμα θα πρέπει λίτρο λευκό κρασί, ρίχνουμε εκατό γραμμάρια του βοτάνου. Αφήστε το να σταθεί για δύο εβδομάδες, ανακινώντας περιστασιακά, στη συνέχεια, μπορείτε να τρώτε τρεις φορές την ημέρα για 50 ml.

Αρχαία συνταγή ενισχύσει τη δραστικότητα είναι να χρησιμοποιήσετε το Fenugreek. Για τη χρήση του μια κουταλιά της σούπας σπόρους Μοσχόσιτου (τριγωνέλλας) σε ένα ποτήρι ζεστό γάλα, ανακατέψτε καλά και πιείτε το. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Λήψη το εργαλείο επούλωσης σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ισχύ σε 2-3 εβδομάδες.

Αντίθεση διαδικασίες νερό θα βοηθήσει να τεντώσει τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξήσει τη διαπερατότητα του αίματος στο πέος, που οδηγεί σε αυξημένη δραστικότητα. Θα πρέπει να προετοιμάσει δύο λεκάνη με νερό και με ζέστη και με κρύο. Είναι απαραίτητο για την ουρά για να κάτσεις σε γλάστρες για 15 λεπτά, 30 δευτερόλεπτα σε κάθε λεκάνη. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, θα δείτε ένα καλό αποτέλεσμα.

Αν έχετε προβλήματα με την ισχύ που προκαλείται από την υπερκόπωση και την κόπωση, μπορείτε να καταφύγουν στα ακόλουθα ανθρώπων μέθοδος είναι να πάρετε ένα μπάνιο με ένα φύλλο δάφνης ή Χαμομήλι. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να ετοιμάζω τα φύλλα σε μια κατσαρόλα και, στη συνέχεια, ρίχνουμε σε ένα μπάνιο γεμάτο. Συνιστάται να υιοθετήσουν αυτά τα λουτρά για 15 λεπτά πριν τον ύπνο.

Η φαρμακευτική αγωγή

παραδοσιακές συνταγές για την δραστικότητα

Πρώτα και κύρια, να θυμάστε ότι ο κύριος σκοπός των ναρκωτικών για την αύξηση της δραστικότητας της είναι να διευρύνει σκάφη για τη ροή του αίματος στο πέος, με αποτέλεσμα τη στύση. Αν το πρόβλημα δεν είναι τα σκάφη, και σε σεξουαλικές ασθένειες, τα ακόλουθα φάρμακα μπορεί να είναι ανίσχυροι. Πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας, επειδή κάθε φάρμακο έχει θετικές ιδιότητες και παρενέργειες.

31.03.2019