Μέθοδοι βελτίωσης δραστικότητα — απλό και αποτελεσματικό

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το πώς να βελτιώσουν την ισχύ των ανδρών, τα περισσότερα από τα οποία είναι διαθέσιμα στην απόδοση, καθώς και την υλική ευημερία.

Ενισχύουν την δραστικότητα τους φυσικούς τρόπους

αυξημένη δραστικότητα

Μέχρι σήμερα, η στυτική δυσλειτουργία παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα, παρ ' όλες τις προσπάθειες και τα επιτεύγματα των γιατρών να το αντιμετωπίσουμε. Στην πραγματικότητα, σε πολλές αιτίες της νόσου και να ενεργεί στο σώμα τους άνδρες κάθε μέρα. Παρά το γεγονός αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο άνθρωπος πρέπει να ζητήσει βοήθεια από τις παραδοσιακές μεθόδους, ασκήσεις, αν παραβιάσεις δεν είναι οργανικά στη φύση.

Την ενίσχυση της δραστικότητας σε άνδρες μπορεί να είναι τόσο στοχευμένες δράσεις για τα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος και την επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, όπως είναι συχνά η αιτία δραστικότητα διαταραχές είναι ιατρικές παθήσεις. Για παράδειγμα, παθολογία του κυκλοφορικού συστήματος.

Γιατί μερικές φορές χρησιμοποιεί τις μεθόδους της εναλλακτικής ιατρικής και ειδικές ασκήσεις; Το γεγονός είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμες και κατακερματισμένο χαρακτήρα. Σε αυτό το σημείο ο άνθρωπος, είναι σημαντικό να μην σταθώ στο ζήτημα, καθώς η συνεχής εστίαση στις αποτυχίες μας μπορεί να οδηγήσει, τελικά, στην ανάπτυξη της ψυχολογικής μορφές της νόσου.

Είναι γνωστό ότι στη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας είναι σημαντικό να αφαιρέσετε την αιτία ή πολλαπλές αιτίες. Δεν αποτελεί εξαίρεση και η στυτική δυσλειτουργία:

 • αλλαγή του τρόπου ζωής *
 • απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες;
 • σωστή λειτουργία της ημέρας, όπως σωματική και διανοητική πίεση θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη.
 • ο γιατρός σας θα σας πει ποια από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να έχουν επίδραση στην δραστικότητα;
 • αν η ανικανότητα είναι δευτερεύων χαρακτήρας, πρώτα να εξαλείψει την υποκείμενη νόσο (η διαταραχή του ενδοκρινικού συστήματος, ο διαβήτης, νόσος του θυρεοειδούς, υπολειτουργία των σεξουαλικών αδένων);
 • χρόνιες και οξείες παθήσεις του ουροποιητικού οργάνων;
 • το υπερβολικό σωματικό βάρος.
 • τραύμα, π. χ., της πυέλου;
 • ακανόνιστη ή αχαλίνωτη σεξουαλική ζωή;
 • η παθολογία των οργάνων του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • νευροψυχιατρικές διαταραχές, συχνές ή χρόνιο στρες.

Περισσότεροι νέοι άνθρωποι παραβίαση της δραστικότητας σχετίζεται άμεσα με την νευρο-ψυχική πίεση, το άγχος, ασταθή νοοτροπία, ενώ οι ηλικιωμένοι λόγους να οργανικές βλάβες του προστάτη και φυσιολογικές αλλαγές στα όργανα που σχετίζονται με την ηλικία.

Πιθανοί τρόποι για τη βελτίωση της δραστικότητας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσει την ισχύ των ανδρών:

 1. Ιατρική παρέμβαση, η χρήση των ναρκωτικών;
 2. Συστάσεις σχετικά με τη διατροφή με την ένδειξη προϊόντα, που επηρεάζουν ενεργά τη δραστικότητα;
 3. Ειδικές γυμναστικές ασκήσεις που μπορείτε να δανειστείτε από τη γιόγκα, άλλες πρακτικές στον κόσμο της ιατρικής;
 4. Λαϊκές θεραπείες, οι οποίες περιλαμβάνουν βότανα, μελισσοκομικά προϊόντα.

Ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το γιατρό σύμφωνα με τις ατομικές σας περιστάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, οι γιατροί συνιστούν στους ασθενείς τους μια ολοκληρωμένη θεραπεία, δηλαδή, τη διατροφή, την άσκηση, η πρόσληψη των φαρμάκων. Το αποτέλεσμα έρχεται πολύ πιο γρήγορα και διάρκεια του αποτελέσματος πλέον.

Ιατρικές μέθοδοι διόρθωση των παραβιάσεων της δραστικότητας για τους άνδρες

Ευτυχώς, το 95% των ασθενών που επιδέχονται θεραπεία και συντηρητικές μεθόδους, και δεν πρέπει να καταφεύγουν στις υπηρεσίες των χειρουργών:

 1. Διεγερτικά στύση ως αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5 .
 2. Η χρήση ενέσιμων ναρκωτικών μέσα στο σπηλαιώδη σώματα.
 3. Για ήπιες περιπτώσεις, μπορείτε να αντιστοιχίσετε θεραπείες με βάση φαρμακευτικά φυτά (ginseng, σπόροι κολοκύθας, το βότανο St. wort του Ιωάννη, μαϊντανό).
 4. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο γιατρός και ο ασθενής κόστος της ψυχοθεραπείας για την αντιμετώπιση της ψυχικής έκδοση του ανικανότητα.
 5. Το κενό μέθοδος θεραπείας.
 6. Φυσιοθεραπευτικές μεθόδους.
 7. Προστάτη μασάζ, μασάζ για όλο το σώμα.
 8. Η τελευταία ελπίδα είναι η χειρουργική θεραπεία.

Βασικά φάρμακα, που θα βοηθήσει την ενίσχυση των αδύνατων δραστικότητα άνδρες:

 1. Με βάση yohimbe.
 2. Τα κεφάλαια που προορίζονται για την ενίσχυση ολόκληρο το σώμα.
 3. Φάρμακα με βάση άλλες ουσίες.
πώς να αυξήσει την ισχύ

Yohimbe μπορεί να ονομάζεται φυσική δεν είναι απαγορευμένο αφροδισιακό. Χρησιμοποιεί το φλοιό του ένα Αφρικανικό δέντρο, το οποίο στη συνέχεια, προετοιμασία φαρμάκων, βότανα. Γιατί βοτανική θεραπεία είναι τόσο δημοφιλής; Το γεγονός ότι η επίδρασή του στο σώμα λόγω των αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης, το οποίο η δραστικότητα είναι να πάρει καλύτερα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρασκευάσματα με βάση το φλοιό των δέντρων αύξηση της λίμπιντο, να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος, η δραστική ουσία του δέντρου αυξάνει την ευαισθησία και ακόμη και να έχει μια θετική επίδραση στο συντονισμό.

Yohimbe είναι ενεργά "παρεμβαίνει" στη ροή του αίματος της μικρής πυέλου, ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα του είναι δει σε γυναίκα. Εκτός από τα παραπάνω αποτελέσματα, τα φάρμακα με yohimbe να προκαλέσει μια βιασύνη των συναισθημάτων, βοηθώντας πολλούς άντρες να ξεπεράσουν τα ψυχολογικά εμπόδια.

Παρά τα σαφή πλεονεκτήματα των φυτικών σκευασμάτων, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να προτιμούν προϊόντα που εγγυώνται μια στύση, τη σωστή στιγμή.Αυτό το φάρμακο Viagra, και άλλα παρόμοια σύνθεση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εργασία τους είναι η σεξουαλική διέγερση. Φαίνεται ναρκωτικών, οι άνδρες που δεν μπορούν να επιτύχουν στύση ή να τη διατηρήσει σε αυτή την κατάσταση, η οποία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση οικειότητα.

Λόγω οποία υπάρχει μια αποκατάσταση της στύσης μετά τη λήψη του Βιάγκρα; Κατά τη σεξουαλική διέγερση, το φάρμακο που προάγει την απελευθέρωση του νιτρικού οξειδίου που χαλαρώνει λείων μυϊκών ινών των σπηλαιώδη σώματα. εξαιτίας αυτού, η χωρητικότητα των οργάνων του αίματος είναι σημαντικά βελτιωμένη, η οποία τελικά οδηγεί σε στύση. Το βιάγκρα αυξάνει επίσης τη δύναμη του οργασμού, αλλά η σεξουαλική κλίση δεν έχει καμία επίδραση. Το χάπι μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή, η δόση κυμαίνεται από 50 έως 100 mg., μόνο οι ασθενείς που έχουν νεφρική νόσο, η δόση θα πρέπει να μειωθεί σε 25 mg.

Αφροδισιακά για τους άνδρες

Τα κεφάλαια αυτά είναι κατάλληλα για όσους ενδιαφέρονται για την ασφάλεια της χρήσης τους, καθώς και η σχεδόν πλήρης απουσία αντενδείξεων. Πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άντρες με φυσικό ένδικα μέσα; Αφροδισιακά έχουν διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα. Μερικοί από αυτούς είναι η αποκατάσταση της δραστικότητας οφείλεται σε αναπλήρωση του σώματος βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, άλλοι με τη βελτίωση της ροής του αίματος.

Αφροδισιακά δεν είναι μόνο σε θέση να σώσει τους ανθρώπους από την ψυχρή, αλλά επίσης να ασχοληθεί με την πρόωρη εκσπερμάτωση, παρατείνει το χρόνο της σεξουαλικής επαφής.

Μέρος της στυτικής δυσλειτουργίας είναι μια ειδική ομάδα ουσιών. Επειδή περιέχουν ένζυμα που είναι παρόμοια με την επίδραση ορμονών του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, ή μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή των ορμονών.

Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι τα φυσικά αφροδισιακά έχουν μια επίδραση στο το βλεννογόνο αδένα, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή των ενδορφινών. Οι ουσίες αυτές είναι υπεύθυνες για τη δύναμη της σεξουαλικής έλξης, η επιθυμία, κάνει τους ανθρώπους πιο χαλαρή. Οι ενδορφίνες είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση της σεξουαλικές φαντασιώσεις, μπορεί να προκαλέσει ένα αίσθημα ευφορίας και αγαλλίασης.

Δει την τοποθεσία των ενδορφινών να παρέχουν ανακούφιση του πόνου, με αποτέλεσμα, να αναπληρωθούν τα αποθέματα ενέργειας, για να αφαιρέσει τις τοξίνες.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φάρμακο από την ομάδα του αφροδισιακά; Το φυτό κόσμο είναι πλούσια σε αντιπροσώπους που σε αυτή την ημέρα έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την τόνωση της λίμπιντο και την αύξηση της δραστικότητας. Ένα από αυτά που αναφέραμε παραπάνω (yohimbe), άλλοι θα περιγράψουμε παρακάτω:

 1. Ginseng. Το συνηθισμένο φυτό θεωρείται ο βασιλιάς των αφροδισιακά. Η ρίζα έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 5 χιλιάδες χρόνια. Κατά προσέγγιση ιδιότητες είχε παρατηρήσει από εμπειρογνώμονες, το λεμονόχορτο. Ινδικές πηγές ισχυρίζονται ότι η ρίζα του φυτού που δίνει δύναμη για να τους ταύρους και τους νέους και ηλικιωμένους άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδραση του φυτού αρχίζει λίγες μέρες μετά την κανονική χρήση. Η κύρια επίδραση του ginseng τονωτικό. Έχει μια θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, βελτιώνει τη συγκέντρωση, την ενέργεια, σωματική και ψυχική. Αυξάνει σημαντικά την αντοχή, την προσαρμογή σε εξωτερικά ερεθίσματα. Βελτίωση της δραστικότητας οφείλεται στην ομαλοποίηση των ορμονικών και μεταβολικών επίπεδο, βελτίωση της τοπικής και της Γενικής κυκλοφορίας σε όργανα της μικρής πυέλου. Η ρίζα του φυτού χρησιμοποιείται όχι μόνο ως αφροδισιακό, αλλά και ως Γενικό τονωτικό, το οποίο με συνεχή χρήση μας προστατεύει από πολλές ασθένειες;
 2. Το βότανο St. wort του Ιωάννη για τους άνδρες. Σε πολλές περιπτώσεις η χαμηλή σεξουαλική δραστηριότητα και μειωμένη στυτική λειτουργία είναι αποτέλεσμα αρχή κατάθλιψη ή νευρωτικές διαταραχές. Αυτό είναι το St. john's wort χρησιμοποιείται ως μέσο για τη βελτίωση της διάθεσης και την απομάκρυνση των ανθρώπων από την κατάσταση της κατάθλιψης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποδείχθηκε ότι η χρήση των διαφόρων προϊόντων με βάση το St. john's wort έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα: το 60% των ασθενών που ένιωσα και πάλι το ξεχασμένο επιθυμία για σεξ, και περίπου το 80% εντελώς να απαλλαγούμε από ευερεθιστότητα, άγχος, διάφορες διαταραχές του ύπνου;
 3. Gingko biloba. Όλο το γνωστό φυτό, που χρησιμοποιείται ως μέσο για να βελτιώσει τη μνήμη και την εγκεφαλική κυκλοφορία. Λιγότερο δόξα gingko biloba έλαβε ως αφροδισιακό. Επίδραση στη στυτική λειτουργία σχετίζεται με τη βελτίωση της ροής του αίματος μέσω των αγγείων. Σύμφωνα με την έρευνα, το gingko biloba έχει αρχίσει να δείχνουν την επίδραση μετά από 6-8 εβδομάδες συνεχούς χρήσης, και έξι μήνες αργότερα, την πλήρη αποκατάσταση του πρώην επίπεδο της δραστικότητας.

Κάτι άλλο που μπορώ να βοηθήσω με την παραβίαση της ικανότητα;

τροφή για δραστικότητα

Παραδόξως, όλοι οι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε και ως διεγέρτες των δραστικότητα, μια πολύ απλή και γνωστή:

 1. Γύρη των λουλουδιών. Ως μία από τις επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν της μελισσοκομίας. Λέγεται, επίσης, ένα σούπερ τροφίμων. Στη σύνθεση της πολλά στοιχεία, βιταμίνες, DNA και RNA, καθώς και μια ουσία που προλαμβάνει τη γήρανση — υπεροξειδική δισμουτάση. Η κύρια δράση του είναι η έναρξη της σεξουαλικής ενδιαφέροντος *
 2. Ο ψευδάργυρος. Ένα από τα βασικά στοιχεία για τη σύνθεση της τεστοστερόνης και τη φυσιολογική παραγωγή σπέρματος. Βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα που περιγράφονται ως αυξανόμενη δύναμη: καρύδια, τα σμέουρα, οι φράουλες, το σέλινο, τα θαλασσινά;
 3. Οι πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης. Υπεύθυνη για τη σύνθεση των ορμονών, σπέρμα αποκατάστασης γεννητικά όργανα, την πλήρη ανάπτυξη *
 4. Το κάλιο. Ένα μακροθρεπτικό συστατικό είναι υπεύθυνο για τη δύναμη, την ενέργεια, τις ζωτικές λειτουργίες στο σώμα μας. ως εκ τούτου, η έλλειψή του συνοδεύεται από την απάθεια, απώλεια ενδιαφέροντος για σεξουαλικές σχέσεις.
 5. Το ασβέστιο. Υπεύθυνη για τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, με την έλλειψη που παρατηρείται πρόωρη εκσπερμάτωση, μειωμένη δραστικότητα και την λίμπιντο;
 6. Φωσφόρου. Παρέχει φυσιολογικά κανονική διεξαγωγή των νευρικών ερεθισμάτων, ευθύνεται για το "νευρικό" κανονισμός σεξουαλική επαφή;
 7. Η έλλειψη β-καροτένιοή βιταμίνη Α επηρεάζει τη φυσιολογική έκκριση των ορμονών του φύλου;
 8. Τοκοφερόλη. Ίσως η πιο γνωστή βιταμίνη που χρησιμοποιείται για την επαναφορά δραστικότητα. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε είναι υπεύθυνη για την ικανότητα να γονιμοποιήσουν.

Ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δραστικότητα

Γυμναστικές ασκήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για τη βελτίωση της δραστικότητας και σε αυτήν την ημέρα, η δημοτικότητά τους δεν είναι η πτώση. Μπορείτε να εκτελέσετε απλές τεχνικά διαθέσιμο σε όλα τα συγκροτήματα, και για όσους θέλουν να ξέρουν περισσότερα, υπάρχει ειδικό εξοπλισμό:

 1. Ασκήσεις για τους μύες της πυέλου, αναπτύχθηκε από Kegel. Αρχικά προοριζόταν για τις γυναίκες, όπως η γυμναστική, η αποκατάσταση της δύναμης των μυών του περινέου. Αργότερα, έγινε φανερό ότι οι ασκήσεις είναι τόσο καλά εκπαιδευμένο μυς του περινέου, οι τοίχοι των γεννητικών οργάνων και του ουροποιητικού οργάνων, που αποφασίστηκε στη χρήση τους μεταξύ των διαφόρων στρωμάτων των ασθενών με ασθενή δραστικότητα στους άνδρες;
 2. Συγκροτήματα της γιόγκα. Επίσης, με στόχο την αύξηση του μυϊκού τόνου, την ενίσχυση των μυών της πυέλου;
 3. Πώς να αυξήσει την αρσενική δύναμη μέσα από ασκήσεις αναπνοής. Τέτοιες ασκήσεις όχι μόνο Βελτιώνει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, αλλά και της ροής του αίματος και του οξυγόνου σε όλα τα συστήματα του σώματος. Έμμεσα επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία.

Τι και αν ο άνθρωπος είναι αδύναμος δραστικότητα, και πώς να βελτιώσει την ισχύ του για να γεράματα; Να χρησιμοποιούν οικείες και τόσο απλούς τρόπους: να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες, και να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς και τη διατροφή, να συμπεριλάβει στο μενού προϊόντα, που έχουν στόχο να βελτιώσουν τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων, την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από τις αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια συνηθισμένη σεξουαλική ζωή (ίσως ήταν το άγχος ή το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης).

16.04.2019