Θεραπεία της προστατίτιδας

Προστατίτιδα ονομάζεται η φλεγμονή, που επηρεάζουν τον ιστό του αδένα του προστάτη και προκαλούν το πρήξιμο. Η φλεγμονή του προστάτη μπορεί να υποφέρουν μόνο το αρσενικό σώμα οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το σώμα έχει μόνο τους εκπροσώπους του ισχυρότερο φύλο. Θεραπεία της προστατίτιδας – μια αναγκαιότητα, αφού ο άντρας 30-έτος ορόσημο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν πρόκειται για κατάχρηση, εθισμούς και η ζωή του χαρακτηρίζεται από ακαμψία, συχνές άγχος, υπερβολική ή εξαιρετικά σπάνια σεξουαλική δραστηριότητα. Ο κίνδυνος της φλεγμονής του προστάτη αδένα υψηλή σε περιπτώσεις όπου ένα άτομο πάσχει από λοιμώξεις του ουροποιητικού, η τακτική δυσκοιλιότητα και προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πώς να ασχοληθεί με την προστατίτιδα σε διάφορες μορφές

τι είναι η προστατίτιδα

Να αρχίσει να θεραπεύει τον προστάτη σου πρέπει να είναι έγκαιρη, με την έλευση του πρώτου δυσάρεστα συναισθήματα, πριν γίνουν πραγματικά επώδυνα συμπτώματα. Όσο περισσότερο ο άνθρωπος τραβάει με μια ιατρική εξέταση, τόσο χαμηλότερη είναι η πιθανότητα ότι θα είναι δυνατή η θεραπεία προστατίτιδα χωρίς συνέπειες για την υγεία και τη ζωή του ασθενούς.

Και δεδομένου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η νόσος είναι ασυμπτωματική, είναι σημαντικό να θυμάστε να επισκέπτεστε τακτικά έναν ειδικό, προκειμένου να μην χάσετε το στάδιο για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη αδένα στους άνδρες, δεν είναι πολύ αργά.

Η φλεγμονή εμφανίζεται συνήθως με τη μορφή:

 • οξεία, με αιφνίδια έναρξη, ταχεία έντονη συμπτώματα (επίπονη και περίπλοκη ούρηση, πόνος σε διάφορα μέρη του πυελική περιοχή, ένα υπόλευκο "νήματα" στα ούρα);
 • χρόνια, αργή, αργή ροή, με τα συμπτώματα (όπως στην οξεία εκδήλωση), το ορατό είναι αδύναμη ή ακόμα και ανύπαρκτη.

Οι μέθοδοι που οι ειδικοί χρησιμοποιούν για τη θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας, διαφέρουν από τις μεθόδους επεξεργασίας των προστατίτιδα η οξεία μορφή. Αν η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετό για να αφαιρέσει τα συμπτώματα και να διεξάγει μια γρήγορη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη στους άνδρες, χρόνια μορφή απαιτεί μια πιο βαθιά και ποικίλες επιδράσεις στον προστάτη αδένα. Η επιλογή του τι και πώς να την καταπολέμηση της νόσου, ο προσδιορισμός των ειδικών και πιο αποτελεσματική μέθοδος για την θεραπεία της προστατίτιδας γίνεται από τον θεράποντα ιατρό με βάση τα αποτελέσματα σχετικής εξέτασης.

Πώς να τη θεραπεία της οξείας προστατίτιδας ροής

Για να καθορίσει πώς να ασχοληθεί με την προστατίτιδα η οξεία μορφή με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, οι γιατροί πρώτα να προσδιορίσει παράγοντας που προκάλεσε τη φλεγμονή του προστάτη. Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν αντιστοιχιστεί ένα συγκεκριμένο φάρμακο που βοηθά να καταπολεμήσει παθογόνα ασθένεια:

 • αντιβακτηριακή;
 • αντιμικροβιακή;
 • antitrichomonal;
 • αντι-ιική;
 • αντιμυκητιασικά.
πώς να τη θεραπεία της προστατίτιδας

Το "σημείο" που θα επιλεγεί, και ως εκ τούτου, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την προστατίτιδα είναι σε θέση να καταστείλει τη δραστηριότητα και την αναπαραγωγή των εχθρικών μικροοργανισμών στους ιστούς του προστάτη και την ουρήθρα, και την καταπολέμηση της τα πιο δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα συμπληρώνουν το συγκρότημα των θεραπευτικών μέτρων. Για τους σκοπούς αυτούς, – να μειώσει τους σπασμούς των λείων μυών του προστάτη και της ουροδόχου κύστης ανακούφιση από τον πόνο στην ούρηση – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα διορθωτικά μέτρα για τη θεραπεία της προστατίτιδας:

 • αναλγητικά;
 • αντισπασμωδικά τέτοια;
 • θερμότητας microclysters;
 • υπόθετα του ορθού (αναλγητικό συν αντι-φλεγμονώδη);
 • μασάζ.
 • NSVP (μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα);
 • ανοσοτροποποιητές,
 • τα συμπλέγματα βιταμινών.

Μετά από φαρμακευτική θεραπεία της προστατίτιδας, σε οξεία φάση, θα βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο, που μπορεί να Συμπληρώσει και να ενισχύσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα πρόσθετες διαδικασίες:

 • ορθού ηλεκτροφόρηση
 • UHF και μικροκυμάτων θεραπεία;
 • μασάζ.

Επίσης, εφ ' όσον η θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη, οι ασθενείς ενθαρρύνονται να παρατηρούν:

 • διατροφικές τους περιορισμούς;
 • η αποχή από τις επιβλαβείς συνήθειες;
 • ξεκούραση στο κρεβάτι;
 • σεξουαλική υπόλοιπα.

Όλα αυτά τα ταμεία και τις μεθόδους θεραπείας των προστατίτιδα στους άνδρες στο συγκρότημα βοηθήσει να επιταχύνει την αποκατάσταση, παρέχοντας:

 • αντι-φλεγμονώδη επίδραση;
 • αντι-οίδημα επιπτώσεις *
 • αναλγητική επίδραση
 • βελτίωση των μικροκυκλοφορία του αίματος σε ιστούς;
 • ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
χειρουργική θεραπεία της προστατίτιδας

Σημαντικό: σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει μια επιπλοκή της προστατίτιδας και θεραπεία απαιτεί περαιτέρω παρέμβαση. Έτσι, όταν σοβαρή οξεία φλεγμονή μπορεί να είναι μια καθυστέρηση της ούρησης κατά την οποία η πιο αποτελεσματική troakara cystostomy (η κύστη είναι διάτρητο (needling) στην υπερηβική περιοχή). Επίσης, μερικές φορές, για παράδειγμα, με την ανάπτυξη της απόστημα, η θεραπεία της προστατίτιδας και τη φυσική θεραπεία είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί η χειρουργική διαδικασία για το άνοιγμα και την αποστράγγιση των πυώδης φλεγμονή των ιστών του προστάτη.

Πώς θεραπεύεται προστάτη στους άνδρες, το πόσο αποτελεσματική επανορθωτική δράση και καταφέρνει να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες της οξείας φλεγμονής μπορεί να κριθεί από την αποκατάσταση του ιστού δομή του προστάτη, ομαλοποίηση της λειτουργίας του, να επιστρέψει η βέλτιστη σύνθεση του χυμού του προστάτη, εξουδετέρωση και απομάκρυνση από το σώμα προκαλώντας φλεγμονή των παθογόνων παραγόντων που εντοπίζονται στην ανάλυση των βιολογικών υγρών.

Θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας

Ιατρική θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας είναι ένα σημαντικό μέρος της περίπλοκη θεραπεία της ασθένειας αυτής. Κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών αποτελεσμάτων μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικές μεθόδους για να επηρεάσει κάθε κρίκο της αλυσίδας:

 • για να σταματήσει η εξάπλωση της λοίμωξης;
 • για να επαναφέρετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου;
 • να ανακτήσει τη βέλτιστη ορμονική ισορροπία;
 • για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Να αντιμετωπίζονται με τη χρόνια μορφή της νόσου, οι γιατροί συστήνουν τα ακόλουθα φάρμακα:

 • αντιβιοτικά (μετά την ανίχνευση από το συγκεκριμένο μικροοργανισμό που ευθύνεται για την έναρξη της νόσου);
 • NSVP (μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα);
 • αντιχολινεργικά (αντικαταθλιπτικό);
 • ανοσοτροποποιητές,
 • το angioprotectors;
 • αγγειοδιασταλτικά φάρμακα.
jpg" class="imgblock δικαίωμα center_mob">

Μια ερώτηση, από ό, τι για τη θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες με τα φάρμακα, λένε οι ειδικοί: ένα σύνολο φαρμάκων που βασίζονται σε αντιβιοτικά. Συχνά επιλέγουν κεφάλαια από των φαρμάκων με το ευρύ φάσμα του δράση με τη μέγιστη δυνατή ικανότητα να διεισδύσει και να συσσωρεύονται στους ιστούς του προστάτη, που επηρεάζουν σχεδόν όλες τις ομάδες της νόσου που προκαλούν μικροοργανισμών.

Το δεύτερο εδάφιο της ιατρικής θεραπεία της προστατίτιδας περιλαμβάνει τη χρήση των α-αναστολέων με την οποία μπορεί να θεραπευτεί συμφόρηση – μία από τις κύριες αιτίες της φλεγμονής. Αυτά τα φάρμακα ενισχύουν τη συσταλτικότητα του προστάτη, ομαλοποιήσει την πίεση στο εσωτερικό του αδένα, συμβάλλει στην ανακούφιση από τους σπασμούς των μυών του σώματος, χαλαρώνει το σφιγκτήρα της κύστης. Λήψη δεδομένων σημαίνει σε συνδυασμό με το NSVP μπορεί να θεραπεύσει τα κύρια συμπτώματα της "Χρονικά" του πόνου στο περίνεο και στη βουβωνική χώρα, ασταθής, η συχνή και επώδυνη ούρηση, συχνή (συνήθως αδικαιολόγητη) το βράδυ ορμές. Για τη θεραπεία προστατίτιδα είναι επίσης δυνατή, με την επιφύλαξη της χρήσης των φαρμάκων για την ανακούφιση του πόνου, όχι απλά αναλγητικά, αλλά τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά είναι σε θέση να μπλοκάρει τους υποδοχείς ισταμίνης.

Το έργο της ανοσορυθμιστές ότι η σύγχρονη ιατρική σιωπηρά περιλαμβάνει την αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας, είναι σε σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την ανάκαμψη και την ενίσχυση της ασυλίας. Προστάτη φλεγμονή είναι πολύ σημαντικό: πριν να τη θεραπεία αυτής της ασθένειας ανάπτυξη για το ιστορικό της ιογενούς ή λοιμώδη επιθέσεις, είναι αναγκαίο να θεσπιστεί ένα επαρκώς ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Η χρόνια φλεγμονή του προστάτη αναπτύσσεται όταν τα προβλήματα με τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου, ιδίως όταν η στάση του αίματος στα τριχοειδή αγγεία, απόφραξη, η οποία δίνει παθογόνα την ευκαιρία να "κορεστεί" το αδένων, ιστών. Ως εκ τούτου, η θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες περιλαμβάνει χορήγηση αγγειοδιασταλτικών, και angioprotectors (αγγειοδιασταλτικό φάρμακα): πρώτον, να ενισχύσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να ανακουφίσει το πρήξιμο, και να αποκαταστήσει τη σύνθεση του αίματος και γενικότερα συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού, την άλλη "θεραπεύει" τα τριχοειδή αγγεία και να "καθαρίσετε" την απόφραξη. Τα κεφάλαια αυτά θα σας βοηθήσει να βελτιώσει τη ροή του αίματος στα όργανα της πυέλου και να καταργήσετε στον ιστό του προστάτη.

Και πριν πώς να θεραπεύσει χρόνιες διαδικασία φλεγμονώδεις δράσεις του προστάτη αδένα εντελώς, θα πρέπει να υποβάλλονται στις διαδικασίες, φυσιοθεραπεία και άσκηση, θεραπεία, και, επίσης, να συμφωνήσουν σε τέτοιες μεθόδους θεραπείας, όπως διατροφικούς περιορισμούς, η απόρριψη από τις κακές συνήθειες και την ομαλοποίηση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Σημαντικό: η κατανόηση, η καταπολέμηση της χρόνιας προστατίτιδας, αξίζει να θυμηθούμε ότι η ασθένεια αυτή, ακόμη και να θεραπευτεί, απαιτεί την τακτική παρακολούθηση από τον θεράποντα ιατρό.

Θεραπεία προστατίτιδα δεν παραδοσιακά

Λαμβάνοντας υπόψη το ερώτημα για το τι είναι η προστατίτιδα και πώς να την καταπολεμήσουμε, θα πρέπει να αναφέρουμε το φαινόμενο της τη θεραπεία της προστατίτιδας στο σπίτι. Πολύ δημοφιλής σε αυτή την περιοχή είναι σπόροι κολοκύθας, το οποίο περιέχει μια μεγάλη προσφορά ιχνοστοιχεία χρήσιμα για το ανδρικό σώμα, και το πιο σημαντικό από αυτά είναι ο ψευδάργυρος. Η ημερήσια ανάγκη του οργανισμού σε αυτό το στοιχείο μπορεί να αναπληρώνονται καθημερινή κατανάλωση ηλιόσπορους στο ποσό των 30 τεμαχίων, και για λίγο καιρό αργότερα, ο άνθρωπος θα αισθανθείς, καθώς η νόσος υποχωρεί.

Αν όχι να θεραπεύει την προστατίτιδα, τότε τουλάχιστον να αποτρέψει την επιδείνωση μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει συνταγή απλό μέσο για να φάει, που είναι μια φορά το χρόνο για την πρόληψη:

σπόρους κολοκύθας για τον προστάτη
 1. Πάρτε 500 gr. φλούδα πρώτες σπόροι κολοκύθας και τα 200 γρ. μέλι.
 2. Οι σπόροι περνούν μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά και ανακατεύουμε με το μέλι, στη συνέχεια, φόρμα ένα μικρό καραμέλα μπάλες που αποστέλλονται για αποθήκευση στο ψυγείο.
 3. Για να χρησιμοποιήσετε θεραπευτική καραμέλα πρέπει να είναι 1-2 κομμάτια πριν από το φαγητό, τη διάλυση, ή το μάσημα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Περιγράψτε τα "Καλούδια" δεν θα βοηθήσει μόνο την προστασία του προστάτη από φλεγμονή είναι συχνά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την ασυλία και να βελτιώσει τη διάθεση, το οποίο, επίσης, θα πρέπει να θεωρηθεί σημαντικό, αν είναι αυτο-θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες στο σπίτι.

Μια σημαντική ευεργετική επίδραση που έχει το μέλι κεριά έχει στο σώμα τονωτικό αποτέλεσμα και συμπληρωματική θεραπεία για τις βλάβες του προστάτη αντι-φλεγμονώδη και πληγή θεραπευτικές ιδιότητες. Για να προετοιμάσει τα εργαλεία θα πρέπει να:

 1. Παίρνουν το μέλι (15 γρ.), αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας) αυγό (1 τεμ.), στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά.
 2. Από την προκύπτουσα μάζα για να σχηματίσουν μικρά κεριά και στείλτε τα στην κατάψυξη για "φτιάξιμο".
 3. Εφαρμόστε μέλι, κεριά για τη θεραπεία της προστατίτιδας θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα, εάν είναι απαραίτητο, τη συνέχιση της θεραπείας μετά από ένα διάλειμμα 10 ημερών.

Στο σπίτι ασθένεια του προστάτη αντιμετωπίζονται επίσης με κωνοφόρα λουτρά, μέσα από την οποία το σώμα αποβάλλει φλεγμονή, χαλαρώνει τους μυς, ανακουφίζει από τον πόνο. Πριν ασχοληθεί με χρόνια προστατίτιδα από μια παρόμοια μέθοδο (θεραπεία μπάνιο είναι εξοπλισμένα για τη μακροχρόνια θεραπεία της νόσου), θα πρέπει να προετοιμάσει κωνοφόρων έγχυση:

 1. Για να πάρει μια νέα, ζουμερά, υγιεινά πευκοβελόνες (έλατο, πεύκο ή έλατο – 50 γρ.), το άλεσμα σε ένα ομοιογενές υδαρούς.
 2. Η προκύπτουσα μάζα ρίξτε βραστό νερό (950 ml.) και επιμένουν στο σκοτάδι για δύο ώρες.
 3. Η έγχυση είναι έτοιμη ρίχνουμε σε ένα μπολ με νερό θερμαίνεται στους 37°C (νερό πρέπει να είναι αρκετό για μια έδρα), η διαδικασία πραγματοποιείται κάθε βράδυ, για να συνεχίσουμε μέχρι 15-20 λεπτά.

Σημαντικό: σε περίπτωση θεραπεία στο σπίτι είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε όχι μόνο τη θεραπεία του προστάτη σε άνδρες και πώς να απαλλαγούμε από προστατίτιδα για πάντα, αλλά όταν μια τέτοια θεραπεία είναι επιτρεπτή. Κάθε δραστηριότητα θα πρέπει να είναι συνεπής με το γιατρό σας – δεν μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή φαρμακολογικές και φυσικοθεραπευτικής σημαίνει, αλλά μόνο να τις Συμπληρώσει.

Αυτο-θεραπεία της προστατίτιδας είναι το τέλος

Φλεγμονή του προστάτη είναι ένα πολύ ευαίσθητο ιατρικό πρόβλημα, είναι δύσκολο για κάθε άνθρωπο, τόσο από την άποψη της σωματικής δυσφορίας και ψυχολογική κατάσταση. Οι ασθενείς, ακόμη και ενώ αρχίζουν να αισθάνονται την εκδήλωση δυσάρεστων και επώδυνων συμπτωμάτων, ντρέπονται να δείτε ένα γιατρό, υποσυνείδητα, φοβούμενος μια πιθανή διάγνωση. Μην το κάνεις αυτό, οπότε το σωστό τρόπο για τη θεραπεία της προστατίτιδας είναι δυνατή μόνο υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης έναρξης των θεραπευτικών αποτελεσμάτων. Και επειδή αυτή η ασθένεια είναι πολύ συχνά συνοδεύεται από επιπλοκές, είναι σημαντικό να θυμόμαστε την αναγκαιότητα της μια ολοκληρωμένη θεραπεία και μη-φαρμάκων χωρίς ιατρική επίβλεψη.

23.06.2020