Η θεραπεία της προστατίτιδας: τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα και η περιγραφή τους

Η θεραπεία της προστατίτιδας μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε φαρμακείο. Η επιλογή αυτών των φαρμάκων είναι πραγματικά εντυπωσιακό ως προς το εύρος και την ποικιλομορφία. Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά έχει τη φαρμακολογική δράση στο σώμα του ασθενούς, για το λόγο αυτό, η επιλογή των εργαλείων θα πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά από την αρμόδια ειδικός και να πάρει μια επιλεγμένη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις εντολές του γιατρού.

θεραπεία της προστατίτιδας τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα

Προστατίτιδα είναι φλεγμονή του προστάτη αδένα, αυτή είναι μια αρκετά κοινή ασθένεια σε άνδρες άνω των 40. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότερο να διαγνωσθεί και νεότερους ασθενείς που δεν ακολουθούν τη δική τους υγεία και την κατάχρηση αλκοόλ, καπνού, και δεν τρώνε σωστά.

Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερο φύλο προσπαθήστε να αγνοήσετε τα συμπτώματα της προστατίτιδας. Ο φόβος της ασθένειας και την απροθυμία της να δημοσιοποιήσει τα προβλήματα της μια οικεία φύση ενθάρρυνε τους άνδρες σε πλήρη περιφρόνηση της φλεγμονής του προστάτη. Στο τέλος, η ασθένεια μόνο εξελίσσεται, και η θεραπεία της απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πολύ χρόνο για περίοδο.

Οι ειδικοί σε μια φωνή είπε ότι προστατίτιδα πρέπει να αντιμετωπίζονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, δεν είναι ντροπή για την κατάσταση.

Σήμερα κατά προστατίτιδα, υπάρχει μια τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών. Αυτά είναι διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία και είναι σχετικά χαμηλού κόστους.

Πολλοί ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με προστατίτιδα, αναρωτιέμαι τι θεραπεία για την προστατίτιδα είναι να χρησιμοποιήσετε μόνιμα να θεραπεύσει αυτή την επικίνδυνη ασθένεια αρσενικών γεννητικών περιοχών. Τα φάρμακα πολλά, έχουν διαφορετικές μορφές και σχήματα. Το εργαλείο μπορεί να αποδείξει την υψηλή αποτελεσματικότητα για τους ασθενείς του, αλλά είναι εντελώς άχρηστο για ορισμένους ασθενείς.

Όλες οι περιπτώσεις είναι μοναδική, γι ' αυτό η θεραπεία θα πρέπει να βασίζεται σε πολύπλοκες μελέτες σε συγκεκριμένο ασθενή.

Αυτό το άρθρο θα βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν τη μεγάλη προσφορά φαρμάκων και τις λεπτομέρειες της εισαγωγής τους. Ας μιλήσουμε πρώτα για το τι είναι τα έντυπα που χρησιμοποιούνται για προστατίτιδα ναρκωτικά.

Φάρμακα

Σήμερα στα φαρμακεία μπορεί να αγοράσει τα παρακάτω είδη φαρμάκων, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά τη θεραπεία της προστατίτιδας:

 • Δισκία ή κάψουλες. Το πρώτο έχει πυκνή συνοχή, και το δεύτερο αντιπροσωπεύει ένα περίβλημα ζελατίνης και ένα φάρμακο. Και τα δύο χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα. Μερικά από αυτά απαιτούν την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού.
 • Λύσεις για ένεση. Χάρη στις ενέσεις, το φάρμακο απορροφάται γρήγορα και άμεσα στο σώμα.
 • Κεριά. Διαθέτει αντιβακτηριακές και αναλγητικές ιδιότητες, και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Υπόθετα εισάγεται στον πρωκτό των ζώων σε ύπτια θέση, μετά την οποία ο ασθενής δεν πρέπει να πάρει πάνω από μισή ώρα, κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, το φάρμακο ad hauriendum βλεννογόνου. Το καθεστώς της θεραπείας περιλαμβάνει 5-10 ημέρες της θεραπείας.
 • Την ενστάλαξη. Δεδομένων των φαρμάκων παραδίδονται στο εργοτάξιο της φλεγμονής, μέσω το εξωτερικό στόμιο της ουρήθρας, οπότε τα συμπτώματα της προστατίτιδας.
 • Microclysters. Τέτοια φάρμακα είναι ιδιαίτερα αποδοτική για την προστατίτιδα. Βασίζονται σε βότανα τα οποία έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση. Ωστόσο, δεν είναι όλοι καταρτισμένοι επαγγελματίες να αναγνωρίσουν την πλήρη φαρμακευτική αγωγή φαρμακευτική αγωγή, συχνά σχετικά με την κατηγορία λαϊκές θεραπείες για χρήση στο σπίτι.
θεραπεία της προστατίτιδας τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα το όνομα

Πριν από την διάγνωση ο γιατρός συνταγογραφεί ο ασθενής διαγνωστικές μελέτες και εκτελεί επιθεώρηση.

Ανάλογα με το ποια συμπτώματα έμφυτη στον άνθρωπο, σε ποιο στάδιο είναι η προστατίτιδα και πώς λειτουργεί, και να καθορίζει τον τύπο και το δοσολογικό σχήμα.

Για κάθε μορφή προστατίτιδα θεραπεία και επίκαιρα φάρμακα είναι εξαιρετική. Είναι σημαντικό να εξετάσει τους ακόλουθους παράγοντες:

 • οξεία ή χρόνια προστατίτιδα άρρωστος;
 • τι είναι ο αιτιολογικός παράγοντας οδήγησε στην εμφάνιση της προστατίτιδας: λοίμωξη, το παθογόνο;
 • ατομική δυσανεξία για ορισμένα συστατικά ή φάρμακα, κ. λπ.

Φαρμακολογικές ομάδες φάρμακα για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη μοιάζει με αυτό:

 • Φάρμακα αντιβακτηριακά. Η δράση τους έχει ως στόχο την εξάλειψη των μικροοργανισμών γίνει παθογόνα της νόσου. Όλοι αυτοί εφαρμόζονται μόνο στην περίπτωση, όταν η αιτία της προστατίτιδας που αναγνωρίζεται από τη μόλυνση. Αντιβακτηριακά φάρμακα χωρίζονται σε 3 ομάδες: οι πενικιλλίνες, οι τετρακυκλίνες , φθοριοκινολόνες.
 • Άλφα-αδρενεργικών αποκλειστών. Βοηθήσει να χαλαρώσετε λείους μύες του προστάτη και τη διευκόλυνση της ροής των ούρων από τον ασθενή. Μπορούν να καταστείλει εντελώς τη δραστηριότητα του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη συμπίεση των λείων μυών των εσωτερικών οργάνων. Τα φάρμακα σε αυτήν την ομάδα επηρεάζει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα και συγκεκριμένα, σταματώντας μόνο για την επίδραση στον προστάτη.
 • Ταμεία με μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση. Αυτά τα φάρμακα να σταματήσει τα συμπτώματα της φλεγμονής του προστάτη, τη μείωση του τόνου των μυών του σώματος και του περινέου.
 • Φάρμακα με βάση ορμόνες. Προορίζεται για τη θεραπεία της φλεγμονής, που μειώνει το πρήξιμο στο σώμα, την ομαλοποίηση της παραγωγής ούρων.
 • Φυτοθεραπευτές ναρκωτικά. Κατασκευάζονται με τη χρήση φυσικών συστατικών της φυτικής χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μείωση της φλεγμονής, την ανακούφιση διόγκωση του προστάτη, μειώνει τον πόνο και δυσφορία.
θεραπεία της προστατίτιδας τα πιο αποτελεσματική χάπια

Λόγω της υψηλής εναλλαξιμότητα και την ικανότητα να ενώνονται όλα τα παραπάνω φάρμακα από προστατίτιδα συμβάλει στην ταχεία και πλήρη ίαση του ασθενούς.

Ξεκινώντας από τα αίτια της προστατίτιδας διαφέρουν και τις επιλογές θεραπείας της νόσου.

Για τη θεραπεία της βακτηριακής φλεγμονής του προστάτη που προκαλείται από λοίμωξη, χρήση αντιβιοτικών. Ένα συγκεκριμένο φάρμακο έχει εκχωρηθεί μετά τον καθορισμό από το εργαστήριο, στο οποίο τα αντιβιοτικά το παθογόνο είναι το πιο ευαίσθητο. Η υψηλή αποδοτικότητα του σήμερα για τη θεραπεία της βακτηριακής προστατίτιδας αποδείξει αντιβιοτικά από την ομάδα των τετρακυκλινών και των φθοριοκινολονών.

Για ιογενή προστατίτιδα ανάγκη αντι-ιικά φάρμακα. Για να επιλύσετε φλεγμονή του σώματος, και επίσης για την αφαίρεση των επώδυνο σύνδρομο που χρησιμοποιούνται Μσαφ. Πυροβολούν υψηλή θερμοκρασία σώματος του ασθενούς και το πρήξιμο των ιστών του προστάτη, αυτό βοηθά στην εξάλειψη της φλεγμονής του προστάτη. Για την ανακούφιση από μυϊκούς σπασμούς στο σώμα, που χρησιμοποιούνται μυοχαλαρωτικά.

27.10.2018