Τι βύσματα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Προστατίτιδα είναι πολύ δυσάρεστη και σοβαρές επιπλοκές της νόσου, η θεραπεία, η οποία απαιτείται η υποχρεωτική και επείγον.

κεριά από προστατίτιδα

Υπόθετα του ορθού αναγνωρίζονται ως ένα εξαιρετικό εργαλείο που ανακουφίζει από τη φλεγμονή και τον πόνο. Δεν μπορούν να δράσουν ως το μοναδικό και πρωταρχικό μέσο για τη θεραπεία της προστατίτιδας, αλλά μπορεί να είναι μέρος από τα κύρια πορεία της θεραπείας για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της και να επιταχύνει την ανάκαμψη και την ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τι το έναυσμα για τη θεραπεία της προστατίτιδας πρέπει να δώσουν προσοχή, έτσι ώστε η λίστα με τα ονόματα των ανέξοδα και αποτελεσματικά φάρμακα θα παρουσιαστεί παρακάτω. Αυτή η μορφή της δοσολογίας θεωρείται ένα από τα καλύτερα στη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη, επειδή παρέχει το πιο ενεργό ρόφησης των θρεπτικών συστατικών και την ταχεία μεταφορά του στους ιστούς του προστάτη.

Η βάση για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Θεραπεία της προστατίτιδας θα πρέπει να είναι περιεκτική και να περιλαμβάνει:

  1. Φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στον προστάτη.
  2. Φυσιοθεραπεία.
  3. Αντιβακτηριακά φάρμακα που έχουν ανατεθεί υπό τον έλεγχο της ευαισθησίας τους από το παθογόνο.
  4. Φάρμακα που αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό διεγέρτες) εκχωρείται μόνο μετά από ειδική μελέτη του αίματος immunogram.
  5. Προστάτη μασάζ, φυσιοθεραπεία.
  6. Τοπική θεραπεία του ορθού υπόθετα.

Ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει υπόθετα παυσίπονα ή αντιβιοτικά, υπόθετα με πρόπολη ή φυτικά έλαια, κ. λπ.

Μετά τη θεραπεία rectalis κεριά μειωμένη διόγκωση του προστάτη είναι να φύγει ο πόνος, να αποκατασταθεί η λειτουργία του αδένα του προστάτη, αποτρέπει την ανάπτυξη θρόμβωσης, αποκαθιστά την φυσιολογική ούρηση.

Κεριά με πρόπολη από την προστατίτιδα

Κεριά με πρόπολη είναι η πιο αποτελεσματική για τη θεραπεία της φλεγμονώδους διαδικασίας του προστάτη. Η πρόπολη, μέρος της δομής τους, περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, όπως αμινοξέα, χρυσάνθεμα, τσίχλα, ιχνοστοιχεία, με αποτέλεσμα να έχουν πολλαπλές επιδράσεις.

κεριά με πρόπολη

Κεριά με πρόπολη για προστατίτιδα είναι φάρμακα νούμερο ένα, όταν πρόκειται για την πρόληψη ή τη θεραπεία της χρόνιας φλεγμονής του προστάτη αδένα.

Κεριά με πρόπολη από προστατίτιδα έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριακή, ανάπλαση και αναλγητική δράση. Αντενδείξεις για τη χρήση αυτών των υπόθετα είναι σχεδόν κανένα, εκτός από όταν υπάρχει δυσανεξία σε συστατικά του φαρμάκου και η αλλεργική αντίδραση στην πρόπολη.

Παυσίπονα

Κατά τη διάρκεια της προστατίτιδα η θεραπεία είναι σημαντική για τη διαχείριση του πόνου που παραδίδει την έντονη δυσφορία. Τα παυσίπονα είναι σε θέση να διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα δράσης. Το καλύτερο από όλα, θα σας βοηθήσει υπόθετα promedola. Θεραπεία αυτών κεριά φέρνει σημαντική ανακούφιση.

Κεριά, ανακούφιση της φλεγμονής

Αποτελεσματική δράση στη φλεγμονή, στην περίπτωση αυτή, ένα μη-στεροειδή ουσία. Το ενεργό συστατικό του εν λόγω κεριά είναι δικλοφενάκη.

Χρησιμοποιείται για την οξεία και χρόνια προστατίτιδα, αιμορροΐδες. Λοιπόν μειώσει τη φλεγμονή της πυέλου και του ορθού χρήση δεν είναι πολύ τοξικό για το πεπτικό σύστημα.

Ichthyol

Αντισηπτικό, απολυμαντικό, ένα αναισθητικό (όπως η δικλοφενάκη) δράση. Επιπλέον, Ichthyol υπόθετα βελτιώσει την κυκλοφορία στην πληγείσα περιοχή. Ichthyol κεριά για τη θεραπεία της προστατίτιδας έχουν μια μυρωδιά. Αντενδείξεις, με την εξαίρεση της μισαλλοδοξίας των στοιχείων δεν προσδιορίζεται.

Αντιβακτηριακή

Αυτό το είδος της φαρμακευτικής αγωγής με σκοπό την επίλυση 2 προβλημάτων – η παρουσία των μικροοργανισμών του προστάτη αδένα (κατά κανόνα, εάν δεν υπάρχουν μικρόβια – η μητέρα φύση) και την κατάργηση των σπασμός.

κεριά με αντιβιοτικό

Ως αντιβιοτικό όπως υπόθετα χρησιμοποιούνται ριφαμπικίνη (ansamycin ομάδα), το οποίο σταματά τη σύνθεση του RNA μέσα σε βακτηριακά κύτταρα και δεν έχει καμία επίδραση στη διαδικασία αναπαραγωγής στον άνθρωπο.

Κεριά με βήτα-Σιτοστερόλη

Βήτα-σιτοστερόλη – μια ουσία που προστατεύει αποτελεσματικά τον αδένα του προστάτη. Ουσία που περιέχεται στο ρύζι, το πίτουρο, το φύτρο σιταριού, το σογιέλαιο και το καλαμποκέλαιο. Ορθού υπόθετα χρησιμοποιούνται τόσο αυτόνομα όσο και σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα από την προστατίτιδα.

Όλα τα παραπάνω υπόθετα του ορθού εισάγεται στον πρωκτό των ζώων. Τα ενεργά συστατικά των κεριών διαπεράσει τον προστάτη και για τις θεραπευτικές του δράσεις.

Οποιαδήποτε φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων κεριά, θα πρέπει να διορίζεται, μετά από εξέταση του ασθενούς και τη διάγνωση της προστατίτιδας. Κάθε φάρμακο έχει αντενδείξεις και παρενέργειες.

28.10.2018