Η πιο αποτελεσματική θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες

Οι άνδρες, ανεξάρτητα από την ηλικία επιρρεπή σε πολλές ασθένειες, μία από τις πιο σοβαρές, επώδυνες και να είναι μια επώδυνη φλεγμονή του αδένα του προστάτη - προστατίτιδα. Η πιο σημαντική θεραπεία είναι αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας. Είναι απαραίτητο κατά την πρώτη συμπτώματα της φλεγμονής, να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο για να καθορίσει το στάδιο της νόσου και η αιτία, που προδιαγράφεται την απαραίτητη θεραπεία.

τι είναι η προστατίτιδα

Τι είναι η προστατίτιδα

Προστατίτιδα είναι μια ανδρική νόσο, φλεγμονή του προστάτη αδένα. Παθήσεις του προστάτη αδένα πάσχει οκτώ τοις εκατό του ανδρικού πληθυσμού, οι φαρμακοποιοί έχουν πάντα στα φαρμακεία με την παρουσία αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Το Αμερικανικό εθνικό Ινστιτούτο υγείας έχει διχάσει την ασθένεια σε τέσσερις κύριες φάσεις: την οξεία, χρόνια βακτηριακή, χρόνια (επίμονη πόνο στην περιοχή της πυέλου), και ασυμπτωματική προστατίτιδα. Προστατίτιδα συνοδεύεται συχνά από ασθένειες όπως vesiculitis, και ουρηθρίτιδα, και άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σχηματισμός καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Noninfectious προστατίτιδα

Αυτό το είδος της νόσου είναι η πιο κοινή. Μπορεί να είναι άνδρες με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Μη λοιμώδη προστατίτιδα μπορεί να είναι η συνέπεια της υποθερμίας, η καθιστική ζωή και η καθιστική ζωή, εμφανίζονται με χαμηλότερη σωματική καταπόνηση που οφείλεται σε παρατεταμένη αποχή από την σεξουαλική δραστηριότητα, ή, αντίθετα, η υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα. Το αλκοόλ είναι επίσης μια πηγή που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της φλεγμονής του προστάτη. Αποτελεσματική θεραπεία προστατίτιδα στους άνδρες περιπτώσεις μη λοιμώδη, που συνταγογραφούνται από γιατρό, και ο άνθρωπος τον εαυτό του για την πρόληψη θα πρέπει να αποφεύγουν να βγαίνουν έξω το χειμώνα χωρίς παντελόνια, μέτρια σεξουαλικά ενεργή, όχι κατάχρηση αλκοόλ, την άσκηση στο γυμναστήριο.

Λοιμώδη προστατίτιδα

Αυτό το είδος της προστατίτιδας συχνά συμβάλλουν σε ασθένειες που μεταδίδονται σεξουαλικά. Πρόκειται για μια ποικιλία των ιών, μικροβίων, βακτηρίων. Επίσης ο ένοχος της λοίμωξης μπορεί να γίνει μια συνεχής διαδικασία της φλεγμονής σε οι άνδρες σε άλλα όργανα είναι η ιγμορίτιδα, αμυγδαλίτιδα και νεφρική παθολογία. Χρειάζεται χρόνος για να αρχίσει η θεραπεία της προστατίτιδας. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για αυτή την ασθένεια θα πρέπει να γίνεται με την αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Αν προστατίτιδα ήταν το αποτέλεσμα της σεξουαλικής μετάδοσης, θεραπεία πρέπει μαζί με έναν εταίρο, για να αποφευχθεί η εκ νέου μόλυνση. Αποτελεσματική θεραπεία για τη λοιμώδη προστατίτιδα είναι η πρόληψη και την ασφάλεια. Αντιμετωπίστε όλες τις φλεγμονή στο χρόνο, έχουν ένα σεξουαλικό σύντροφο, χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφευχθεί η ασθένεια.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας

Συχνή ούρηση, επώδυνη ή δυσάρεστη - το πρώτο σημάδι της προστατίτιδας. Συνοδεύεται από ένα αίσθημα ότι η κύστη δεν έχει αδειάσει πλήρως στο κάτω μέρος του στομάχου εμφανίζεται πόνος και πόνος. Αν κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης υπάρχει πόνος στο ορθό, είναι επίσης ένα σύμπτωμα της φλεγμονής του προστάτη. Μπορεί επίσης να είναι μια αδύναμη στύση, απώλεια της επιθυμίας για σεξουαλική οικειότητα. Οι άνδρες, οι περιπτώσεις της προστατίτιδας, χαρακτηρίζονται από την υψηλή νευρικότητα, άγχος. Με αυτή η φλεγμονή μπορεί να είναι ρίγη, πυρετός, εφίδρωση. Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα συμπτώματα, μην περιμένετε, πηγαίνετε στο γιατρό. Η ίδια η νόσος δεν θα εξαφανιστεί, θα πρέπει μια αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας ήδη στα πρώτα στάδια.

φάρμακα από προστατίτιδα

Λαϊκές θεραπείες για προστατίτιδα

Πολλοί γιατροί προτείνουν άνδρες για τη θεραπεία της προστατίτιδας, όχι μόνο τα φάρμακα, αλλά επίσης να χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές μεθόδους. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία της προστατίτιδας θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική αν για να τον βοηθήσει να την καταπολέμηση της νόσου με τη βοήθεια της γιαγιάς μου συνταγές. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό ή ότι η μέθοδος συμβουλευτείτε ένα γιατρό, προκειμένου να μην βλάψουν τον εαυτό σας.

Αποτελεσματική θεραπεία προστατίτιδα από το φαρμακείο

Προκειμένου να ανακτήσει από φλεγμονή του προστάτη, θα πρέπει ειλικρινά να λάβει την πλήρη πορεία που προδιαγράφεται από το γιατρό σας. Αποτελεσματική θεραπεία για τη χρόνια προστατίτιδα ή την κανονική θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλά στοιχεία. Αυτή η αντιβακτηριακή δράση, αντι-φλεγμονώδη (φάρμακα από προστατίτιδα περιέχει ένα αντιβιοτικό, αλλά ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει ενέσεις για περισσότερα), τα ναρκωτικά, τη χαλάρωση των μυών του προστάτη πόνο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πρέπει να εγκαταλείψουμε το αλκοόλ, αποφύγετε το κρύο και ρεύματα, να απέχουν από τη σεξουαλική δραστηριότητα, καθ ' όλη τη διάρκεια.

Άλφα-αναστολείς

Πολλοί αναρωτιούνται για το πόσο αποτελεσματική θεραπεία προστατίτιδα να αγοράσει. Ο γιατρός που συνταγογράφησε τη συνταγή μπορεί να συνταγογραφήσει τα φάρμακα είναι ακριβά, η οποία μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άλφα-αναστολείς είναι φάρμακα που βοηθούν να χαλαρώσετε τους μυς του προστάτη για την εξάλειψη του πόνου, την ανακούφιση της ούρησης. Το φάρμακο προορίζεται μόνο για την αφαίρεση από τα δυσάρεστα συμπτώματα αλλά δεν θεραπεύει την προστατίτιδα.

Πρέπει επίσης να αγοράσουν τα αντισπασμωδικά. Αυτά τα χάπια είναι πολύ ισχυρή, γρήγορη, έχουν αναλγητική δράση.

Μυοχαλαρωτικά

Θα πρέπει να αποκτήσουμε για να εξαλείψει τον πόνο στον καβάλο περιοχή. Αποσκοπούν στη χαλάρωση των μυών, την ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη. Με τη βοήθειά τους, ο πόνος θα γίνει λιγότερο και ούρηση ευκολότερη. Αυτό δεν είναι το πιο απαιτούμενο στοιχείο, αλλά για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να είναι πιο εύκολο να μεταφέρει την ασθένεια, αξίζει να ξοδεύουν χρήματα και να αγοράσει.

άσκηση για προστατίτιδα

Τα βότανα για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Στα φαρμακεία υπάρχουν πολλά φάρμακα από προστατίτιδα θεραπεία με βότανα για περίπου ένα μήνα με την κατάλληλη υποδοχή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνει η δόση.

Εάν δεν είναι δυνατό να αγοράσει βότανα, βότανα μπορούν να αγοραστούν σε φαρμακεία ξεχωριστά να προετοιμάσει τους σε τσάι και βάμματα στο σπίτι. Να συστήσει την σωστή βότανα, ρίζες, και τα μπουμπούκια θα βοηθήσει το γιατρό και το φαρμακοποιό σας, τα βότανα που πωλούνται ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται συνταγή γιατρού. Η πιο αποτελεσματική αφέψημα για τη θεραπεία της προστατίτιδας - ένα αφέψημα από τα άνθη του θηρανθεμίς, αρτεμισία, διαδοχή, αχίλλεια φύλλα, Hypericum, ρίζα elecampane και κώνους λυκίσκου. Μπορείτε να προσθέσετε το φικαρία, φύλλα τσουκνίδας, βατόμουρο και cranberries. Όλα τα συστατικά που λαμβάνονται σε ίσα μέρη, το τρόχισμα σε χυλό. Τέσσερις ή πέντε κουταλιές από το μείγμα, ρίχνουμε ένα λίτρο βραστό νερό, να επιμείνει νύχτα. Στέλεχος, πίνουν το ένα τρίτο του ένα ποτήρι τρεις φορές την ημέρα, για έξι μήνες. Θα ήταν πιο αποτελεσματική για να πάρει φάρμακα και να μην βασίζονται μόνο σε βότανα.

Συνταγές από την παραδοσιακή ιατρική για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγούμε από προστατίτιδα ήξεραν οι παππούδες μας, γιατί στην εποχή τους δεν είχε τελειώσει την ιατρική φάρμακα για τη θεραπεία του προστάτη. Έπρεπε να εφεύρουν δικές τους μεθόδους, καθοδηγείται από παλαιές παραδόσεις και τις δεξιότητες των προγόνων τους. Και μετά από όλα ζωντανός και υγιής ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αυτή την ασθένεια.

Η πρώτη συνταγή είναι το πιο εύκολο: μισό κιλό σπόροι κολοκύθας περάσει μέσα από το μύλο με τη φλούδα, προσθέτουμε διακόσια γραμμάρια φυσικό μέλι, ζυμώνουμε τη ζύμη. Από αυτή την πολτοποίηση θα πρέπει να κάνετε μικρά μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού για να αφαιρέσετε το κρύο για σαράντα λεπτά. Πριν από κάθε γεύμα, περίπου μισή ώρα για να φάει μια κουταλιά. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά και αργά, να μασάτε και να καταπίνετε. Μια τέτοια δοκιμή θα είναι αρκετή για την όλη πορεία της θεραπείας είναι το ισχυρότερο ναρκωτικό των ανθρώπων, την κατασκευή για τη θεραπεία της προστατίτιδας.

Μέλι, κεριά για τη θεραπεία της προστατίτιδας: μισό ωμό κοτόπουλο αυγό ανακατεμένο με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι φυσικό, πρόσθεσε το αλεύρι σίκαλης για να πάρει τη ζύμη. Από αυτή τη μάζα ρολό σε ίντσας ραβδιά - κεριά. Για να καθαρίσετε το ψυγείο, και κάθε πρωί και βράδυ, μετά το μπάνιο, εισαγάγετε ένα κερί στον πρωκτό. Να αντιμετωπίζονται με αυτή τη μέθοδο από προστατίτιδα ένα μήνα. Μέσω εβδομάδα διάλειμμα, επαναλάβετε τη διάρκεια.

Μαϊντανό από προστατίτιδα: σπόροι μαϊντανού σε τέσσερα κουταλάκια του γλυκού ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, βάλτε σε μέτρια φωτιά, να βράσουν για δεκαπέντε λεπτά. Μετά ο ζωμός κρυώσει, το στραγγίζουμε και το πάρτε πριν από το φαγητό μια κουταλιά της σούπας ζωμό, μέχρι και έξι φορές την ημέρα. Αυτή η θεραπεία να συνεχιστεί καθ ' όλη την εβδομάδα, τόσο ο χρόνος είναι επαρκής. Εκτός από τη θεραπεία της προστατίτιδας ένα αφέψημα προωθεί την αποκατάσταση της ανδρικής εξουσίας, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία!

εθνικό βότανα για προστατίτιδα

Κάστανο κοχύλια με αγκάθια για να αλέσει, πάρτε τρεις κουταλιές της σούπας και ρίχνουμε μισό λίτρο βραστό νερό, το αφήνουμε για τη νύχτα, στραγγίστε το πρωί και σε ένα λουτρό νερού να εξατμιστεί το αφέψημα σε διακόσια γραμμάρια. Πάρτε τριάντα σταγόνες, τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι. Όταν ο ζωμός είναι πάνω - διάλειμμα μήνα, επαναλάβετε τη θεραπεία.

Hazel θα σας βοηθήσει να ασχοληθεί με την προστατίτιδα: δέκα κλαδιά της αμαμηλίδας άμεσα με τα φύλλα για να βάλετε σε μια σμάλτο μπολ, ρίχνουμε το νερό, έτσι ώστε τα κλαδιά έκρυψε. Αφήνουμε να πάρει βράση και μαγειρεύουμε για είκοσι λεπτά. Εμποτίστε το ζωμό πριν από αυτό θα γίνει κοκκινωπή, στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά στη φωτιά. Όταν ο ζωμός θα είναι καυτό, το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε σε ένα μπολ, βάλτε σε ένα λουτρό νερού. Να αναπνέετε τους ατκούς της έγχυσης πρέπει δεκαπέντε λεπτά κάθε μέρα. Εβδομάδες από την εισπνοή θα είναι επαρκής για προστατίτιδα περάσει.

28.10.2018